punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Stínítko

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Stínítko

Petr
Zaslal: út březen 14, 2006 9:10 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 190 Bydliště: Roudnice n/L
Jo hodne lidi ma tmavy folije a v pohode,ale vyhlaska rika jasne NA CELNIM SKLE A V PREDU NA BOCNICH OKNECH NESMI NIC BYT,JENOM OD VYROBCE.
Ja mam smulu,takze nato kaslu Evil or Very Mad

Naposledy upravil Petr dne út březen 14, 2006 12:49 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
in0
Zaslal: út březen 14, 2006 9:11 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
no petre, co ta cestina??? Embarassed snaz se trochu Rolling Eyes
Petr
Zaslal: út březen 14, 2006 9:15 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 190 Bydliště: Roudnice n/L
Jeto lepsi Exclamation
dyk77
Zaslal: út březen 14, 2006 2:19 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Je to zase jako se vším, někdo problém se stínítkem nemá a někdo má. Když bych tam nedal nic extrémního, něco tak okolo 10cm, tak už by to mohlo být také torchu jiné. Když vezmu, že samotný okraj předního skla lemuje cca 4cm široký černý pruh, který se v oblasti zpětného zrcátka rozšiřuje, tak bych na tom nemusel být tak špatně. Právě tolik kolik zakrývá ten černý pruh v oblasti zrcátka bych zakryl. No ještě podumám proměřím a uvidím.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Max
Zaslal: so březen 18, 2006 12:13 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek
Těch 10 cm by mohlo být v pohodě. Kámoše stopli a řekli mu, že má clonítko moc široké, že by mělo mít právě těch 10 cm. Takže těžko říct. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
dyk77
Zaslal: so březen 18, 2006 9:47 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
No právě , když kouknu na pravítko, tak 10cm je až až. Musí to v pohodě plnit oba významy, jak estet. tak praktický. Když si někdo nechá udělat stínítko přes půl okna, tak se pak nedivim, že jsou policajti nas..štvaný Smile

Spotřeba CITROEN SAXO
Sejny
Zaslal: čt červen 22, 2006 10:05 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
Petr napsal:
Jo hodne lidi ma tmavy folije a v pohode,ale vyhlaska rika jasne NA CELNIM SKLE A V PREDU NA BOCNICH OKNECH NESMI NIC BYT,JENOM OD VYROBCE.
Ja mam smulu,takze nato kaslu Evil or Very Mad

já mám na saxu folie v předu boční 74% ,zadní boční 41% a zadní sklo 41% !
benga nikdy nemrčeli akorat na technicke se jim to nelibilo(chtěli abych se oddělal) ,tak jsem zavolal
kamosovi od kteryho je mam a ktery se tim zivi a udelal tam bordel a vse je v poho!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
hejhixx
Zaslal: čt červen 22, 2006 10:18 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 11. 2005 Příspěvky: 191 Bydliště: Rovina
jo me bylo receno ze clonitko ma mit 10cm takze asi tobude pravda, skoda ze mam 13cm Smile

Zaslal: čt červen 22, 2006 10:21 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
No běda jestli mě s tim někdy chytí a budou na to mít řeči. Já sem na nesmyslný buzerace od fízlů alergickej. Hodněkrát mě chytli a měli většinou opravdu dobrý připomínky jako výfuk (chápu) rám apod. Ale až mi někdy řeknou něco na clonítko tak je asi kuchnu
dave_m
Zaslal: čt červen 22, 2006 10:40 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
No a proc zrovna 10 cm? Neni to podle stinitka v aute? Kdyz dam stinitko presne kolmo, tak mi to tak vychazi akorat s tou clonou. Kdyz sklopite clonitko, tak taky vidite prd. A to nemluvim o vyssich lidech. Ja jsem mensi a problemy mam jenom kdyz stojim na krizovatce v prvni rade. Jinak problemy zadny zatim nejsou, ani s poldama (tuk tuk). Jinak ta ma je nepruhledna a jeste napatlana jakymsi lepidlem, takze bych ju stejne nesundal, ikdybych chtel Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ritchma
Zaslal: čt červen 22, 2006 10:50 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
dave_m napsal:
No a proc zrovna 10 cm? Neni to podle stinitka v aute? Kdyz dam stinitko presne kolmo, tak mi to tak vychazi akorat s tou clonou. Kdyz sklopite clonitko, tak taky vidite prd. A to nemluvim o vyssich lidech. Ja jsem mensi a problemy mam jenom kdyz stojim na krizovatce v prvni rade. Jinak problemy zadny zatim nejsou, ani s poldama (tuk tuk). Jinak ta ma je nepruhledna a jeste napatlana jakymsi lepidlem, takze bych ju stejne nesundal, ikdybych chtel Wink

Jj je to totál nelogický protože když máš kolmo sklopený clonítka + zpětný zrcátko tak by si musel mít tak 25cm fólii snad aby to bylo nastejno. Logiku to postrádá
hejhixx
Zaslal: čt červen 22, 2006 11:22 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 11. 2005 Příspěvky: 191 Bydliště: Rovina
no zo ja bych je musel kuchat jen je vidim...

Zaslal: st červenec 12, 2006 7:52 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
Tak to tu trosku ozivim Wink. Nevim, jak sou u nas v Ol delany ty semtamfory, ale asi dost blbe. Kdyz jedu firemnim Tourneem, tak i kdyz nemam sklopeny stinitko, na ty svetla nevim. Vetsinou totiz stavam v levym uplne ve predu. A to nemluvim o tom, kdybych sklopil obe clonitka. Jeden semafor je tak blbe, ze pri odbocovani doleva neni na svislym sloupku, ale hned nahore. Proste, ikdyz mam trosku vetsi clonu, vidim toho mozna jeste vic, nez v aute bez clony. Stoupnu si o metr a pul dal od cary a hotovo. Vidim v tom jenom buzerovani ridicu Evil or Very Mad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
2UNLIMITED
Zaslal: st červenec 12, 2006 10:25 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Technycká jedině na černo za 2000kč do týdne hotová a nikam nemůsím Laughing a je jedno co mám za auto nebo na autě Laughing mám asi desátý auto a na origoš technycké jsem nikdy nebyl Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
MAGICFOL.CZ
Zaslal: st srpen 29, 2007 6:55 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 28. 08. 2007 Příspěvky: 1 Bydliště: Zlín
Pokud by někdo měl zájem o levné značkové autofólie, clonítka, reklamní polepy, a nebo tuning samolepky včetně montáže na Moravě nechť mne kontaktujte na emailu magicfol@magicfol.cz , a nebo ICQ 160302690. Fólie jsou s atestem i profesionální montáží.Více informací na www.magicfol.cz Na případné dotazy rád odpovím.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: