| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Lidi sou svine!!! |
| dave_m |
Zaslal: čt říjen 04, 2007 10:21 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
vcera bylo ve zpravach, ze borcovi nekdo zdemoloval Subarko z omezene serie 2000 kusu. Pry o nej bojoval tri roky v Japonsku. Jeepem mu z toho nekdo udelal totalku. Asi zavist. Skoda 800 tis. Ja uz nejaky skrabance neresim. Nema to cenu se nervovat. Kdybych mel nejakou lestenku, tak bych to asi jen tak nekde stat nenechal, ale saxo moc neresim. Jako staram se, umyvam, lestim, vysavam, ale skrabance toleruji. Hlavne mi jde o vykon, nez o vzhled  |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h

|
|
| Návrat nahoru |
|
| zlamos |
Zaslal: čt říjen 04, 2007 8:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
dave_m napsal: vcera bylo ve zpravach, ze borcovi nekdo zdemoloval Subarko z omezene serie 2000 kusu. Pry o nej bojoval tri roky v Japonsku. Jeepem mu z toho nekdo udelal totalku. Asi zavist. Skoda 800 tis. Ja uz nejaky skrabance neresim. Nema to cenu se nervovat. Kdybych mel nejakou lestenku, tak bych to asi jen tak nekde stat nenechal, ale saxo moc neresim. Jako staram se, umyvam, lestim, vysavam, ale skrabance toleruji. Hlavne mi jde o vykon, nez o vzhled 
Tak to jsme na tom úplně stejně. Ale na druhou stranu mám taky jeden případ kdy kamoš si koupil novjejší typ auta a ten starší typ mu někdo rozsekal sekerou. Prostě záseky všude. Okna dveře, kapota, světla, prostě všechno kromě střechy. Lidi jsou svině a ku..y závistivy. V týdnu mi houkalo auto z ničeho nic. Hned jak začlo houkat tak moje polovička pro mně přišla ať si to du vypnout. Podíval jsem se z okna a nikdo nikde. Až na druhej den jsem si všiml, že mám důlek v rohu střechy kde začíná přední sloupek jakoby do střechy někdo praštil pěstí.  |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Crack |
Zaslal: čt říjen 04, 2007 9:52 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: pá říjen 05, 2007 5:51 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
| No to moji 1,1i se dostalo za tech skoro deset let (i kdyz vetsina se stala v prvnich peti) pozornosti celkem velike - urvane zrcadko, urvana antena pohozena u auta (ta se spravila celkem snadno), pak tu antenu nekdo slohl uplne, na 5. dverich na strese je zasek jak od sekery ci ceho. Nebydlim na sidlisti a auto parkuje jenom venku. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: pá říjen 05, 2007 4:17 pm |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
| ja sem dneska byl v Plzni parkoval sem rano v rade aut pridu odpoledne k autu a zadni leve svetlo ktere teda uz mnelo prasklinu na blinkru je praskle uz i dole nekdo zrejme neumel couvat |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| Goodman |
Zaslal: čt říjen 11, 2007 1:13 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Miki byl jsem na stránkách autofan.sk , a ten tvuj článek (Chcete byť rýchlejší?) tak to opravdu vystihuje ty tunig borce....co jezdí po městě 90 a více
Nedávno jsem venčil kamarádovo psa co jsem měl na večerní hlídání,asi tak v 10 večer a borec s Cliem jel tak 100 možná více a to v ulici kde jsou zaparkovaná auta po obouch stranách a nevíš kdo ti tam muže vlétnout a je tam značka 30km/h max.
Když projížděl kolem pozdravil jsem ho poklepáním na čelo...a najednou se ho to dotklo vo...a jednoho
Kdyby ten pejsek co jsem ho vencil nevypadal věruzle (namakanej pitbulík ) tak sem dostal snad na tlamu z auta vylez jeden a pak druhej spolujezdec,ještě že se Chelsea svím hlubokým hláskem ozvala
Ale opravdu nechápu co si tím dokazují tito individua nemám nic proti tuningu ,ale je to o lidech..........  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DarkMIKE |
Zaslal: čt říjen 11, 2007 7:46 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No jo a to je rozdiel medzi ludmi, niektori robia tuning pre svoje potesenie, ini zase machruju... A ti co robia "racing" to robia preto lebo je to pre nich zivot  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Toska |
Zaslal: pá únor 01, 2008 7:25 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
I já se přidám-když jsem kupoval své VTSko,původnímu majiteli někdo týden před zaplacením ukradnul pravý práh(plastový nástavec)!No nenasere to?!?Ale borec je fajn,slíbil že ho sežene a maká na tom.Auto jezdí super a zachovalý je taky pěkně.SAXO RULEZZZZZZ  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Freak |
Zaslal: so květen 24, 2008 11:33 am |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Tak pánové dnes večer se mi někdo proběhnul po autě- patrně to byl Ču-ák nebo jiné přirození.
auto v pohodě až nato že jak šlápnul na tu zadní stříšku tak jí vylomil z okna a okno je KO. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: so květen 24, 2008 9:32 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
| ako ti slapnul na striesku???? |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Miki |
Zaslal: so květen 24, 2008 9:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| casso |
Zaslal: so květen 24, 2008 11:31 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak to ja mam potom este taku jemnejsiu prihodu, samozrejme narazniky a dvere od Mr.parkovacov je klasika ale ... sedim v bare a dojde za mnou daky typek, ze ci to modre vonku je moje a ja ze hej ze co sa deje ? A on ze mam travu vo vyfuku tak uz som sa staval ze mu asi jednu vrazim, ked mi teda doslo ze to nemusel byt zrovna on. Tak som prisiel k autu a pozeram trava tam napchata tak ze nesla vytiahnut + este ako ceresna na torte tam bola aj sklene na flasa od coly.... tak som aspon flasu vytiahol, kusok travy. Do polovice vyfuku som tam mal travu no. Tak som teda isiel nastartovat a dufal ze mi to cele nepodfukne spatny tlak. Nastastie sa nic nestalo. Ale od vtedy ked vidim niekoho pri aute blizsie ako meter tak som agresor  |
_________________ VTS 1.6i 8V @ 72kW r.v. 2002

|
|
| Návrat nahoru |
|
| fourtysix |
Zaslal: ne květen 25, 2008 5:10 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Kamošovi raz ogrcali auto na diskoteke Od toho dňa parkujem vždy v dostatočnej vzdialenosti  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: ne květen 25, 2008 12:50 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Miki napsal: skokan napsal: ako ti slapnul na striesku????
asi nohou nie ?
neviem čomu nerozumieš
no nerozumiem tomu ako vie niekto sliapnut na striesku ktora je 1.3m vo vyske ??  |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ghofig |
Zaslal: ne květen 25, 2008 12:53 pm |
|
|
Site Admin
|
skokan napsal:
no nerozumiem tomu ako vie niekto sliapnut na striesku ktora je 1.3m vo vyske ?? 
Mno pokud psal, ze se mu probehnul po aute... Predpokladal bych, ze sel pres strechu... |
_________________ ex černé Saxo 1,1i, 44kW
ex Opel Astra G 1,4 16v, 66kW
ex Škoda Fabia 1,9 TDi, 74kW
ex Opel Astra G 1,8, 92 kW
ex Škoda Octavia II 1,9 TDi, 77kW
Opel astra H, 1,7 CDTi, 74kW |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|