| Autor |
Zpráva |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: st duben 02, 2008 4:22 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
je z italie a jsem rad, ze tam nic neni - podle hesla: "co tam neni, to se neposere"  |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Marth |
Zaslal: st duben 02, 2008 5:50 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jo tuhle zkušenost mám taky...polovina 16V co jsem viděl byly 8V,ale ne tenhle....je to 16V a jede jak o život..
jen slibovali ABS a airbagy...ABS tam není a jednotku od bagu jen odpojili(nevím ci si slibovali)a volant je prázdnej...
ale na to to nejezdí  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: st duben 02, 2008 5:51 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
to cervene je velmi pekne, vyzera ako seriovka, to by bolo vzacne, len skoda ze nie je fotka ako to vyzera pod kapotou.. drzim palce..  |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| 2unlimited |
Zaslal: st duben 02, 2008 5:57 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: st duben 02, 2008 5:57 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Marth napsal: jo tuhle zkušenost mám taky...polovina 16V co jsem viděl byly 8V,ale ne tenhle....je to 16V a jede jak o život..
jen slibovali ABS a airbagy...ABS tam není a jednotku od bagu jen odpojili(nevím ci si slibovali)a volant je prázdnej...
ale na to to nejezdí 
odpojena jednotka a prazdny volant => havarka pri ktere vystrelili pytle => vymena palubovky za verzi bez bagu u spolujezdce? |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Adler |
Zaslal: st duben 02, 2008 6:30 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
| tak nevim od tohodle auta bych dal ruce pryc nejspis .. sice sem ho nevidel na vlastni oci ale je naprodej vic jak rok ... ten predek se mi nezda ... a to ze to je bez airbagu taky neni dobre ... budes shanet nejen pytel ..ale pyropatronu a bud rj airbagu nebo to budes musen t nechat aktovovat v citroenu ted presne nevim jak je to tu resene ale spis bych mrkl na jiny kousek cena zas az tak moc lakava neni ...raci bych 20 priplatil za nake slusnejsi .. anebo bych vzal starsi model od albiho |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
| Návrat nahoru |
|
| Marth |
Zaslal: st duben 02, 2008 6:31 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
MrChodnyCZ napsal: Marth napsal: jo tuhle zkušenost mám taky...polovina 16V co jsem viděl byly 8V,ale ne tenhle....je to 16V a jede jak o život..
ale na to to nejezdí 
odpojena jednotka a prazdny volant => havarka pri ktere vystrelili pytle => vymena palubovky za verzi bez bagu u spolujezdce?
asi ano,ale spravene je to celkem dobře...až na ten pytel...nebourane saxo???
to ještě existuje???
nedělám si iluze....není ve 100% stavu,ale aspoň budu mít co dělat |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Marth |
Zaslal: st duben 02, 2008 6:34 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Adler napsal: tak nevim od tohodle auta bych dal ruce pryc nejspis .. sice sem ho nevidel na vlastni oci ale je naprodej vic jak rok ... ten predek se mi nezda ... a to ze to je bez airbagu taky neni dobre ... budes shanet nejen pytel ..ale pyropatronu a bud rj airbagu nebo to budes musen t nechat aktovovat v citroenu ted presne nevim jak je to tu resene ale spis bych mrkl na jiny kousek cena zas az tak moc lakava neni ...raci bych 20 priplatil za nake slusnejsi .. anebo bych vzal starsi model od albiho
musím koupit jen pytel...jednotku si reaktivuju sám v práci...jak jsem psal dělám ve vývoji diagnostiky a tohle děláme...
auto bude firemní a vedení je smířený s náklady na opravy |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: st duben 02, 2008 6:52 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Marth napsal: Adler napsal: tak nevim od tohodle auta bych dal ruce pryc nejspis .. sice sem ho nevidel na vlastni oci ale je naprodej vic jak rok ... ten predek se mi nezda ... a to ze to je bez airbagu taky neni dobre ... budes shanet nejen pytel ..ale pyropatronu a bud rj airbagu nebo to budes musen t nechat aktovovat v citroenu ted presne nevim jak je to tu resene ale spis bych mrkl na jiny kousek cena zas az tak moc lakava neni ...raci bych 20 priplatil za nake slusnejsi .. anebo bych vzal starsi model od albiho
musím koupit jen pytel...jednotku si reaktivuju sám v práci...jak jsem psal dělám ve vývoji diagnostiky a tohle děláme...
auto bude firemní a vedení je smířený s náklady na opravy
Ty si teda odvazny, dufam ze nebudes mat pravdu s tymi opravami..  |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| gordon SVK |
Zaslal: st duben 02, 2008 6:55 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
| Návrat nahoru |
|
| KenaD |
Zaslal: st duben 02, 2008 10:12 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Jaka byla ta web. adresa kde se napsal ten vin a vyjely všechny info o autě? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Barth3Z |
Zaslal: st duben 02, 2008 10:30 pm |
|
|
|
Anonymní
|
KenaD napsal: Jaka byla ta web. adresa kde se napsal ten vin a vyjely všechny info o autě?
service.citroen.com |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Marth |
Zaslal: čt duben 03, 2008 3:06 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak jsem koupil...sice nechtěl ani slyšet o slevě,ale přece...
cena byla pevná...buď se prý prodá nebo půjde k Paterovi na SaxoCup...chudinka
ale zachránil jsem ho  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| 2unlimited |
Zaslal: čt duben 03, 2008 3:09 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Marth napsal: Tak jsem koupil...sice nechtěl ani slyšet o slevě,ale přece...
cena byla pevná...buď se prý prodá nebo půjde k Paterovi na SaxoCup...chudinka
ale zachránil jsem ho 
tak sem zvědavej jestli to v Brně uvidím jezdit.... |
_________________ 1.6 VTS 87kw už není -(
Seat Altea XL 1.9Tdi 77kw

|
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: čt duben 03, 2008 3:09 pm |
|