punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - pasta na lak

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  pasta na lak

Sejny
Zaslal: so březen 08, 2008 9:55 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
Rocky napsal:
Tak jsem si pořídil následující blbinky a spokojenost maximální...říkal jsem si...venku krásně a autí je pořád nějaký špinavý, dám mu trochu lesku.
Nejdřív sem ho umyl auto šamponem HEKRA - asi kolem 60 Kč, pak sem opláchl auto a trochu i sebe obyč vodou Laughing Nechal sem okapat a uschnout..na sluníčku to bylo celkem rychle suchý...pak jsem vzal hadřík a začal nanášet TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč - barvou obohacený ochraný vosk - maj na něm psáno - čistí leští zdokonaluje všechny druhy laku včetně metalickejch - což můžu potvrdit.... než sem auto stačil oběhnout, mohl sem vzít další hadr a rozleštit to ...upozorňuju, že je fakt dobrý, když je auto fakt suchý...místama mi pak ještě vytejkala voda a tam to šlo docela špatně leštit. No a druhej den sem si vyleštil okna - doma sem našel něco jako CLIN na okna a rámy - kolem 60 Kč a setřel stěrkou. A v konečný fázi sem vzal další hadr a nastříkal na lišty COYOTE - oživovač pneumatik a vnějších plastů - kolem 90 Kč - následně rozetřel. Závěrem, pokud se chcete mazlit s vašima autíčkama což asi většina i jo...tak s použitejma čistícíma prostředkama sem byl dost spokojenej a doporučuju. Fotku umytýho auta sem hodil do garáže.

TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč --- to je ono co mam objednany,ale jeste jsem tam nenmel cas zaskocit....
Rocky - mel jsi u toho i tu tuzku na vetsi skrabance??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Rocky
Zaslal: ne březen 09, 2008 3:07 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 17. 12. 2007 Příspěvky: 114 Bydliště: Trutnov
Jj měl, ale řekl bych, že je vcelku na prd...vypadá to jak rtěnka...zkoušel jsem tím zaplácávat větší škrábance a nic moc...ale jinak s tím Color magic plus spokojenost. Je fakt, že sem se s tím moc dlouho nečmáral...nechtěl jsem si s tím hrát celej den Smile Přeci jen škrábanců je dost Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KenaD
Zaslal: út březen 18, 2008 1:06 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
Sejny napsal:
Rocky napsal:
Tak jsem si pořídil následující blbinky a spokojenost maximální...říkal jsem si...venku krásně a autí je pořád nějaký špinavý, dám mu trochu lesku.
Nejdřív sem ho umyl auto šamponem HEKRA - asi kolem 60 Kč, pak sem opláchl auto a trochu i sebe obyč vodou Laughing Nechal sem okapat a uschnout..na sluníčku to bylo celkem rychle suchý...pak jsem vzal hadřík a začal nanášet TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč - barvou obohacený ochraný vosk - maj na něm psáno - čistí leští zdokonaluje všechny druhy laku včetně metalickejch - což můžu potvrdit.... než sem auto stačil oběhnout, mohl sem vzít další hadr a rozleštit to ...upozorňuju, že je fakt dobrý, když je auto fakt suchý...místama mi pak ještě vytejkala voda a tam to šlo docela špatně leštit. No a druhej den sem si vyleštil okna - doma sem našel něco jako CLIN na okna a rámy - kolem 60 Kč a setřel stěrkou. A v konečný fázi sem vzal další hadr a nastříkal na lišty COYOTE - oživovač pneumatik a vnějších plastů - kolem 90 Kč - následně rozetřel. Závěrem, pokud se chcete mazlit s vašima autíčkama což asi většina i jo...tak s použitejma čistícíma prostředkama sem byl dost spokojenej a doporučuju. Fotku umytýho auta sem hodil do garáže.

TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč --- to je ono co mam objednany,ale jeste jsem tam nenmel cas zaskocit....
Rocky - mel jsi u toho i tu tuzku na vetsi skrabance??

Tak to je ten přesný název co mám chtit jo? TurtleWax - COLOR MAGIC Plus dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Radulik
Zaslal: út březen 18, 2008 1:09 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Stara Lubovna
Ja som uz roky lestim auta s Color Magic od kotytnaciek...zykryje skrabance a dava autu dlhodoby lesk...cena je cca 500sk

KenaD
Zaslal: út březen 18, 2008 1:15 pm Odpovědět s citátem
Radulik napsal:
Ja som uz roky lestim auta s Color Magic od kotytnaciek...zykryje skrabance a dava autu dlhodoby lesk...cena je cca 500sk

Ja byhc potřeboval i něco na hluboke škrabance víš?
Radulik
Zaslal: út březen 18, 2008 1:22 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Stara Lubovna
tak zalezi ake hlboke...az do zakladnej ci do plechu?to neviem, ci nieco zakryje...dalo by sa s tym ruzom, ale to bud vyzerat hrozne...ale vyskusaj viac krak naniest ,nechat uschnut a prelesit magic..mozno, ze to pomoze...

Rocky
Zaslal: út březen 18, 2008 4:37 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 17. 12. 2007 Příspěvky: 114 Bydliště: Trutnov
Mno tak na hluboký škrábance nevím jestli pomůže...řekl bych že spíš ne. Ale rozhodně tomu neublíží... a lepší to bude určitě. Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KenaD
Zaslal: st březen 19, 2008 1:36 pm Odpovědět s citátem
Tak sem se ptal v jednom obchodě AUTO KOSMETIKA a TurtleWax - COLOR MAGIC Plus nemaji na zlatou. Vubec nemaji žadnou leštěnku na zaltou barvu. TAk nějaka rada?
Sejny
Zaslal: st březen 19, 2008 2:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
KenaD napsal:
Tak sem se ptal v jednom obchodě AUTO KOSMETIKA a TurtleWax - COLOR MAGIC Plus nemaji na zlatou. Vubec nemaji žadnou leštěnku na zaltou barvu. TAk nějaka rada?

hm,docela smůla,asi moc zlatých aut nejezdí.... Laughing
tak zkus nějakej bezbarvej ,ne? treba ji taky dělají TurtleWax....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: