punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - co se vyplati vic

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  co se vyplati vic

Ritchma
Zaslal: pá leden 11, 2008 11:17 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
DarkMIKE napsal:
Jako sprinty moc nemusim, mne to nic nevravi, ale to odlahcovanie je haluz... A pri extremoch ako mal Crack, mi vznika otazka, ze co potom osobna vaha? Ked niekto odklada plast , co ma 0.0005kg a vsetko mozne popritom... Trebars borec, co ma 100kg a sadne za volant borec co vazi 60kg je teda sleha 40kg!!!! To je slusny rozdiel. Zachvilu budete niektori chodit aj curat pred pretekmi Laughing Laughing

Já to naštěstí nemam už na sprinty takže je mi to jedno a u sebe sem zapracoval a momentálně je dole 13kg jenom, půjde to asi dál......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
2unlimited
Zaslal: pá leden 11, 2008 11:30 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 23. 07. 2007 Příspěvky: 751 Bydliště: Konig Pičo jinak Brno
DarkMIKE napsal:
Jako sprinty moc nemusim, mne to nic nevravi, ale to odlahcovanie je haluz... A pri extremoch ako mal Crack, mi vznika otazka, ze co potom osobna vaha? Ked niekto odklada plast , co ma 0.0005kg a vsetko mozne popritom... Trebars borec, co ma 100kg a sadne za volant borec co vazi 60kg je teda sleha 40kg!!!! To je slusny rozdiel. Zachvilu budete niektori chodit aj curat pred pretekmi Laughing Laughing

když chceš byt nejrychlejší tak musíš byt jak modelka Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Petr Svaták
Zaslal: pá leden 11, 2008 1:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 11. 2006 Příspěvky: 555 Bydliště: Býšť
Když jste u té váhy, tak se svým muším tělem mám proti vám docela náskok Very Happy

Zaslal: pá leden 11, 2008 1:50 pm Odpovědět s citátem
BTW, nechtěli byste mě trochu té hmoty přidat, když už ji tak praceně shazujete? Poslední vážení mi vyšlo 51,3 kg v oblečení se zimní bundou Wink
Tak jo, v létě odlehčuju a jdu jezdit sprinty

Zaslal: pá leden 11, 2008 1:52 pm Odpovědět s citátem
Petr Svaták napsal:
BTW, nechtěli byste mě trochu té hmoty přidat, když už ji tak praceně shazujete? Poslední vážení mi vyšlo 51,3 kg v oblečení se zimní bundou Wink
Tak jo, v létě odlehčuju a jdu jezdit sprinty

Shocked si nemocnej nebo máš tak 120cm ne? Laughing Laughing
Petr Svaták
Zaslal: pá leden 11, 2008 1:59 pm Odpovědět s citátem
Tak něco mezi. Měřím něco přes 160cm a mám trochu odlehčený kosti. To aby v tom odlehčování nebylo Saxo samo. V létě uvidíme, jak pojede odlehčená (style by Crack) 1,4. Loni to nebylo špatný - 18.589 ve dvou lidech bez odlehčení a plnym kufrem.

Zaslal: pá leden 11, 2008 2:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Ritchma, a na co to saxo vlastne mas ked chodis na facku? Kvoli dobremu pocitu pri pohlade von oknom z bytovky? Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ritchma
Zaslal: pá leden 11, 2008 2:17 pm Odpovědět s citátem
Majo napsal:
Ritchma, a na co to saxo vlastne mas ked chodis na facku? Kvoli dobremu pocitu pri pohlade von oknom z bytovky? Wink

Co to zase bleješ za nesmysly? To ste tu všichni omezený nebo je těžký pochopit že saxem prostě v zimě nejezdim a na jaře půjde do servisu a zase bude jezdit. Nechápu kde je problém ........ Navíc saxo chci odhlečit a doupravit tak že v něm opravdu nebude příjemný denní ježdění, na tom mam favorita. Crack tu psal že nemůže odlehčovat protože potřebuje praktický auto. Rodiče už maj jenom transita takže taky potřebuju sem tam někoho odvézt a to dvoumístnym saxem se dvěma skořápkama fakt nepůjde.........
Majo
Zaslal: pá leden 11, 2008 2:20 pm Odpovědět s citátem
co sa Ti nepaci? Ty mozes je.at do kazdeho a niekto zacne do Teba, uz si nervozny? Mr. Green skus si este raz precitat co tu vypisujes a pochopis Rolling Eyes alebo asi nie, ale to uz neni moja vec Wink

Ritchma
Zaslal: pá leden 11, 2008 2:23 pm Odpovědět s citátem
Já od silvestra nědělám nic jinýho než se tady každmý zpovídám proč saxo nejezdí v zimě a proč s nim nejezdim každej den a proč mam favorita. Nevim co sem psal tak hroznýho že z toho nic nechápeš. Nervózní fakt nejsem, kdyby si měl znal tak sem velkej kliďas, ale už mě to spíš přestalo bavit .........
Crack
Zaslal: pá leden 11, 2008 2:29 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Osobně sem si taky říkal že bych nákýho fanouše nebo 205ku koupil a ze saxa všechno vyházel a dal tam skořápky,ale jelikož sem přez tejen pryč a se saxem jezdím jen o víkendu tak se mě to fakt nevyplatí.Služebáka mám taky na prd,je taky dvoumístnej.Takže bych měl favorita nebo XXX taky prakticky jen na zimu když jezdíme na hory,enbo jedem někde na zábavu.Letos sem se saxem najezdil 2700km Laughing tkaže dvě auta by se mě asi nevypaltili,ale ritchmoj se to fáčko vyplatí když je přez tejden doma,takže nechápu co se vám nezdá?

Naposledy upravil Crack dne pá leden 11, 2008 2:52 pm, celkově upraveno 1 krát

Zaslal: pá leden 11, 2008 2:34 pm Odpovědět s citátem
Mna osobne nebavia vsade vecne citat tie jeho "poznamky" na vsetko.. zo zaciatku som to prehliadal ale uz mi tie (vsadesombol vsetkosomvidel, som najlepsi najmudrejsi) poznamky vazne vadia.. tak si rypem aj ja.. tot vse..
..hocikto hocikde nieco napise, je tam k tomu jeho poznamka..

Ritchma
Zaslal: pá leden 11, 2008 2:37 pm Odpovědět s citátem
Jo že bych byl všeználek? Tak to je divný že takhle na někoho působim, nemyslim si že bych se takhle projevoval. Divný........
Crack - na co máš saxo když s nim skoro nejezdíš? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Crack
Zaslal: pá leden 11, 2008 2:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Ritchma napsal:
Jo že bych byl všeználek? Tak to je divný že takhle na někoho působim, nemyslim si že bych se takhle projevoval. Divný........
Crack - na co máš saxo když s nim skoro nejezdíš? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Většinou ho naleštím,postavím někde před dýzu a jen děvky sééém Laughing Laughing Laughing ne,ale tak já si ho šetřím na pěkný dny Twisted Evil

Zaslal: pá leden 11, 2008 2:52 pm Odpovědět s citátem
Divný já najezdim daleko víc než ty ale všichni rejou jenom do mě Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: