punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Rozpera raceland

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Rozpera raceland

olda77
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 3:58 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
ja bych bral spodni tyc mezi ramena!

Anonymní
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 4:41 pm Odpovědět s citátem
Crack napsal:
franus napsal:
Kua ta cena je velmi lakava.... Nebude ta rozpera ale nejaka papirova ve srovnani se sparcem (omp)?
Nebude,ta výroba je tak levná že i když stojí ,,jen,, 1300kč tak na tom dost vydělaj a sparco je velmi známá značka která má hodně reklam a na něčem se jim to musí vrátit Wink takže asi tak

To me taky napadlo, ale pak pozde bicha honiti, kdyz ju budu mit doma zaplaceonu a zjistim, ze je o polovinu lehci nez sparco.
Crack
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 9:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
olda77 napsal:
O kolik máš Saxo snížený?Já ji tam taky chtěl dát,ale prej bych ji urval v normálním provozu

Zaslal: pá prosinec 14, 2007 9:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
Crack napsal:
O kolik máš Saxo snížený?Já ji tam taky chtěl dát,ale prej bych ji urval v normálním provozu

ja mam aj spodnu OMP, auto je znizene o 4cm, teraz rozpera je od zeme asi 8cm, nie je to kriticke, ale musis na to pamatat

mam nejake foto v mojej garazi, ale tam je auto este neznizene !

Zaslal: so prosinec 15, 2007 10:06 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Crack napsal:
olda77 napsal:

spodni chci taky ale zdrazili ji nna 1800 ..predtim stala 800 ..neni nijak slozita tak ju skusim vyrobit ..

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Lukes.2002
Zaslal: so prosinec 15, 2007 1:20 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Adler napsal:
Crack napsal:
olda77 napsal:

spodni chci taky ale zdrazili ji nna 1800 ..predtim stala 800 ..neni nijak slozita tak ju skusim vyrobit ..

Adame ty to taháš po zemi už ted....jestli tam dáš spodní rozpěru budeš mít kolečka ve vzduchu Laughing

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Laďa
Zaslal: so prosinec 15, 2007 1:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
Miky by vám mohl povykládat jak se s ní jezdí po Bratislavě Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
skokan
Zaslal: so prosinec 15, 2007 2:18 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
ja som mohol mat hornu aj spodnu OMP za 3000,- SK ale dolna je mi na dve veci kedze chcem auto znizovat a ako tu uz bolo pisane, s dolnou sa potom tazko jazdi po nasich cestach a parkoviskach Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Miki
Zaslal: so prosinec 15, 2007 2:20 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Laďa napsal:

a nie len po Bratislave. Na jazdenie po meste je to úplna kravina. Pokial niekto nebude aktvine jazdit slalom alebo kopce tak dôrazne spodnú rozperu nedoporučujem. Pri jazde v meste ani nespoznáte rozdiel

Zaslal: so prosinec 15, 2007 3:12 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Miki napsal:
Laďa napsal:

a nie len po Bratislave. Na jazdenie po meste je to úplna kravina. Pokial niekto nebude aktvine jazdit slalom alebo kopce tak dôrazne spodnú rozperu nedoporučujem. Pri jazde v meste ani nespoznáte rozdiel

Já myslim že poznáš, protože se zastavíš o každej druhej kanál Laughing Laughing
swooper
Zaslal: so prosinec 15, 2007 5:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 26. 09. 2006 Příspěvky: 787 Bydliště: Příbram
To já mám tu horní rozpěru objednanou už 6 týdnů a nic. Jsem si jí objednal tady u nás v Příbrami přes jeden "Tuningovej" krámek. Bych se z toho posral... Taky vám to trvá tak dlouho??? Crying or Very sad
beniro
Zaslal: so prosinec 15, 2007 6:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
swooper napsal:
To já mám tu horní rozpěru objednanou už 6 týdnů a nic. Jsem si jí objednal tady u nás v Příbrami přes jeden "Tuningovej" krámek. Bych se z toho posral... Taky vám to trvá tak dlouho??? Crying or Very sad

napriklad ja na svoje OMP som cakal 8 tyzdnov,
ale dopredu mi oznamili, ze to tolko potrva

Zaslal: so prosinec 15, 2007 9:17 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
jakou máš objednanou? Já třeba na OMP čekal hodně dlouho a pak mi jinde řekli že to je určitě ten typ kde čekaj na větší počet objednávek že on to sežene poměrně rychle.........
swooper
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 12:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 26. 09. 2006 Příspěvky: 787 Bydliště: Příbram
Já mám objednanou tu RACELAND. Za 1200,- ale nedostanu k tomu kryt na baterku Crying or Very sad Ale teď máme v Příbrami nově ještě jeden krámek a tam mi ten chlápek říkal že by měl rozpěru na krámu do 3 dnů od objednávky, což se mi nechce věrit. No prostě budu čekat a čekat a čekat... Laughing
Crack
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 1:27 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
swooper napsal:
Já mám objednanou tu RACELAND. Za 1200,- ale nedostanu k tomu kryt na baterku Crying or Very sad Ale teď máme v Příbrami nově ještě jeden krámek a tam mi ten chlápek říkal že by měl rozpěru na krámu do 3 dnů od objednávky, což se mi nechce věrit. No prostě budu čekat a čekat a čekat... Laughing
Tak do jara času dost vid Wink Na zimu je lepší mít podvozek měkčí si myslím,navíc bych ji na zimu taky sundával,člověk někde vlítně do příkopa,což v zimě není nic těžkýho a ještě se mu to zkroutí celý od ty rozpěry Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: