punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Lidi sou svine!!!

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Lidi sou svine!!!

Max
Zaslal: st červen 13, 2007 5:32 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek
No, to mě se jeden víkend někdo prošel po kapotě a příští víkend mi někdo Saxíka vykradl. Jo jo. Lidi jsou svině.

Zaslal: čt červen 14, 2007 9:49 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Max napsal:
No, to mě se jeden víkend někdo prošel po kapotě a příští víkend mi někdo Saxíka vykradl. Jo jo. Lidi jsou svině.
svine je nekdy slaby slovo

romco
Zaslal: čt červen 21, 2007 6:27 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 05. 2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Slovensko - Snina
ako sa mam uvitat v klube?dnes som nasiel na blatniku inicialy E.P. a na dverach stvorec a nepravidelny mnohohran Evil or Very Mad ak by som niekoho chytil pri tom, ako mi to tam ryje, neviem co by som s nim spravil Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dar3cek
Zaslal: so červen 23, 2007 11:44 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
romco napsal:
ako sa mam uvitat v klube?dnes som nasiel na blatniku inicialy E.P. a na dverach stvorec a nepravidelny mnohohran Evil or Very Mad ak by som niekoho chytil pri tom, ako mi to tam ryje, neviem co by som s nim spravil Confused
Prvni co bych nasel po ruce bych tomu ubožákovi prerazil vo hlavu...... jo jo lidi sou svine Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Max
Zaslal: pá srpen 17, 2007 8:34 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek
Asi budu mít v tomhle tématu nejvíc zážitků. Dneska mi nějaká svině vybila boční okínko a chtěl mi ukrást rádio. Sad

A mám i trošku pokřivené dveře.

Zaslal: pá srpen 17, 2007 9:16 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
no, mozna by pomohlo nenechavat v aute panylek. Lidi sou kurvy a prevence je potreba.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
rumcajs
Zaslal: so srpen 18, 2007 12:07 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 07. 2007 Příspěvky: 75 Bydliště: Jihlava
Mě na Saxíkovi zatím nikdo až tak moc velkou škodu neudělal, jen okolo zámku řidičových dveří se najednou z ničeho nic objevil škrábanec, nejdřív jsem si říkal že jsem si to asi provedl při odemikání, až pak mi došlo že používám JEN dálkovej centrál, klíčkem jsem snad ještě neotevřel. Zato kámoš si kopil novýho pažouta 207 (krásnej kousek v nenápadný stříbrný barvě) a za první tejden co byl jeho hrdým vlastníkem mu někdo urval zrcátko, zadní blatníky přejel cihlou a celej pravej bok vzal někdo nejspíš svým vlastním nárazníkem. Jo a to hned po první noci co ho měl doma mu někdo vypustil všechny kola, ale co, vzduchu je přece všude mraky né!!! Naštěstí má dobrý havarijko kde platí vždy jen litr, ale tentokrát mu dali všechno zase do pucu, navíc mu vyměnili bouchlej disk (to si udělal sám) a nevzali si od něj ani korunu. To byli zase dobráci!

Zaslal: so srpen 18, 2007 12:09 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 11. 2006 Příspěvky: 555 Bydliště: Býšť
Přidám se tedy do klubu poškozených. Sice sem zatím neměl poškrábáno klíčem, nebo cihlou otevřený okno, ale těch ďolíků od tupejch lidí, kteří neuměj zaparkovat a pak ani ohleduplně otevřít dveře mám hafo. A taky 2 škrábance od jejich dveří. Parchanti!
Jednou sem zaparkoval na benzince, vedle zaparkovala baba (cca 40l), já koukal na ni, ona na mě, otevřela dvěře a bum. Ještě že má Octavia 2. generace ochranný lišty ve výšce Saxových, bych ji jinak asi... to se ani nedá popsat, co bych ji udělal najít tam ďolík.
A souhlas, lidi sou svině a nekulturní hovada!

Zaslal: ne srpen 26, 2007 7:51 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
Evil or Very Mad tak a dnes som sa zaradil medzi vas uz aj ja neaka zavistliva k*rwa mi vykopla sklo http://ukazto.com/?img=26-08-07_0749.jpg

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Goodman
Zaslal: ne srpen 26, 2007 10:06 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 03. 2007 Příspěvky: 187 Bydliště: Týn nad Vltavou
Ahoj kluci povím vám co se mi stalo jednoho pátečního dne,dne 13.Nejsem poverčivej ,ale něco natom asi bude.
Ráno přijdu k autu a říkám si ,to jsem tam nechal takovej bordel a ono hovno někdo se mi vloupal do saxika a chtěl rádio,ale já ho mám přišroubované Laughing ,no to to začal den jedu do práce a mladá říka viděl si toho ptáka?Já nic neviděl,říkám.Hned záhy nato vyskočil zapalovač co je v palubovce a aby nespad a nic v autiku nepropálil,tak sem ho reflexivne chytil zasičelo to zasmrdělo a já si propálil zapalovač do ruky,tak jsem to otočil a místo do práce jsem jel k doktoru Confused on ta svině jak se hrabal v tom autě tak mi zamáčknul zapaloč Mad
No a když jsem se vracel od doktora k autíčku tak jsem si všimnul jak mi trčí z přední masky nějaké větvě,větvě to nabyli byt to ten pták co jsem ho neviděl Rolling Eyes
No večer jsme byli na fesťáku a jedné kamarádce jsem svěřil deku a batoh a co se nestalo ona to tam nechala a deka i batoh byl v pí.......
Tak todle se mi stalo v průběhu 18hodin Sad
no a bych předešel takovím problémům s vloupačkama tak jsem si pronajal garáž sic to mám daleko,ale sednu na kolo a jsem tam za 5min Wink
Ale ty okna vám nezávidím................
Crack
Zaslal: ne září 30, 2007 11:24 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Hmm,tak sem byl večer na dýze,přijedu domů a koukám urvaný zrcátko.Je na tom vidět že fakt náhodně urvaný to není,takže žádnej opilec to omylem neudál,až na podruhý se to povedlo urvat Mad

Zaslal: ne září 30, 2007 12:10 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Crack napsal:
Hmm,tak sem byl večer na dýze,přijedu domů a koukám urvaný zrcátko.Je na tom vidět že fakt náhodně urvaný to není,takže žádnej opilec to omylem neudál,až na podruhý se to povedlo urvat Mad

Mels to nechat tak, jak jsi to mel ve Vyskove a bylo by to Smile Ale jinak prelamat ruce takovym hajzlum
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Crack
Zaslal: ne září 30, 2007 12:52 pm Odpovědět s citátem
ghofig:jako ale fakt že jo!Pak už bych měl jedině gumy propíchaný asi

Zaslal: ne září 30, 2007 2:37 pm Odpovědět s citátem
Tak sem si ještě všimnul že mám v prdeli i ten znáček 16V vzadu na boku

Zaslal: čt říjen 04, 2007 10:11 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 11. 2006 Příspěvky: 555 Bydliště: Býšť
Nějakej závistivec. Jsou to zm.di! Ať nejsem sprostej. Já mám kolem celého auta ďolíky a odřeniny od lidí co neuměj zaparkovat a pak mě svýma dveřma ojebou.
Jedině lámat prstíčky a ručičky by pomohlo Twisted Evil

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: