SAXOKLUBÁKZaložen: 24. 02. 2005Příspěvky: 45Bydliště: Praha
dyk77 napsal:
rdandy napsal:
Tak mě příspěvek v rubrice Ostatní inspiroval na tenhle dotaz. Nevíte, kde by se dal sehnat čtyřhranný klíč na šroub olejový vany a převodovky? Nikde na internetu jsem na to nenarazil, takže asi ho bude nutné vyrobit?? Předpokládám, že v servise by mi ho prodali tak za litr, podle toho, kolik chtěli za těsnící podložku právě k výpustnýmu šroubu u olejový vany - 100,-
Takjsem dneska vypouštěl olej. Jestli to má rdandy stejné jak já, tak nevím proč řeší 4 hran, který tam samozřejmě je, když je ten šroub na víc z vnějšku šestihran a dá se krásně povolit golou ( ořech-24mm ) , možná i stranovým klíčem.
Klobouk vložky olejového filtru se dá též povolit golou s nástavcem ( ořech 27mm )
Řešil jsem to kvůli převodovýmu oleji - tam je jen ten čtyřhran, ne kvůli motorovýmu oleji. Jinak už mi ho švára vyrobil, takže problém vyřešen.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru