punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Zasterky

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Zasterky

josh
Zaslal: so únor 10, 2007 12:11 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
vilo napsal:
zkurvit! ak sa ti to nepaci je to tvoj problem, ja som s tym spokojny. Originalne zasterky za predne kolesa stoja na prd. Ich funkcnost je len ak ides rovno. V zakrutach mas vsetok sajrajt na aute. A inak: Saxo je uz samo o sebe dost auto o nicom. Kupil som ho ako nove a urobil som velku chybu. Uz nikdy francuza

a kde nastala tá chyba konkrétne - ktoré auto za tú cenu by ti lepšie naplnilo tvoje predstavy ?

Zaslal: so únor 10, 2007 12:18 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 15. 05. 2006 Příspěvky: 20 Bydliště: Poprad, Slovakia
ved prave, za tu cenu sa nic nedalo lepsie zohnat. Mal som radsej kupit starsie jazdene
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
josh
Zaslal: so únor 10, 2007 12:33 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
vilo napsal:
ved prave, za tu cenu sa nic nedalo lepsie zohnat. Mal som radsej kupit starsie jazdene

no veď; v danej kategórii by si IMHO nič výrazne lepšie nekúpil. A z každej značky máš priemerne 15% áut ktoré vykazujú v priebehu času nejakú menšiu-väčšiu poruchu. Potom japonci majú tento %-počet asi polovičný, ceny ND a servisu zas nadpriemerné.
Iná vec je tá, ak ťa saxo neuspokojuje po stránke priestoru, výkonu,... čo sú už individuálne preferencie..
Ja som s ním (bol) spokojný 8 rokov ale teraz už má také nereprezentatívne pazvuky vŕzha asi spojkové ložisko a píska mi koleso... čo je spojenáé s tým že za celý ten čas netuším do akého servisu s tým ísť (aby neodrbávali ako na úkonoch, výmenách, kvalite a cene).

Naposledy upravil josh dne so únor 10, 2007 12:37 pm, celkově upraveno 3 krát

Zaslal: so únor 10, 2007 12:36 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
Prepáč, veď netreba tak chytro vzblknúť - hádam znesieš trocha irónie Wink Jinak s Tebou souhlasím francouz je pěkný na pohled, do prvního otevření kapoty. Raději napiš kdy jsi ho kupoval a co bys si místo něj představoval Shocked

Zaslal: so únor 10, 2007 1:04 pm Odpovědět s citátem
To je ok.. francuz je ako talian... pekny ale inak nic moc. Mal som viac aut, a asi bi som sa vratil k BMW alebo audi... Saxo som kupoval 6/03, o auta sa staram, s tymto som mal len jednu poruchu. Zasekla sa mi prisrojovka...
Autorizovany servis je ako kazdy. Osklbu ta...

Mozno ma fakt to auto neuspokojuje invidualne ale co uz...

A tie moje zasterky.. Mne ide hlavne o funkcnost a az potom o vzhlad. Autom beham kazdy den, peniaze nemam na rozhadzovanie ale orig. zasterky by som nekupoval. Tot moj nazor....
dyk77
Zaslal: so únor 10, 2007 7:54 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
No nevim no. Já po koupi Saxa chvilku jezdil ( v únoru ) bez těch origo zástěrek, protože nebyly zrovna na skladě, ale po měsíci jsem je sehnal a nemůžu souhlasit s tím, že by byly na prd!
Na Saxo by se dalo jistě namontovat ještě spousta praktických doplňků, ale záleží i na tom jestli je jejich užitnost natolik důležitá , než abych byl kvůli tomu vylepšováku pro smích a ještě si zvětšil odpor vzduchu o 50%. Jen tak mě napadají scifi věci jako montáž maxi plexiskla na úplný předek auta, aby přední část vozu netrpěla od odlétávajících kamínků, nebo montáž satelitní antény na střechu pro lepší příjem. Možná by se na karosérii daly přidělat postranní kolečka, aby se vůz v prudké zatáčce nepřevrátil atd, atd.
Trochu se divím, že si "vilo" naivně myslel, že když koupí Saxo, kupuje menší BMW. Tak to byl fakt přestřel a házet kvůli tomu Francouzská auta do jednoho pytle je jen zaujatost. BMW je pro mě sen number 1 ,ale na nové nikdy nevidělám, takže jsem šťastný, že jsem si koupil nové druhé nejlepší auto na světě Very Happy a neinvestoval jsem 300 papírů do auta, které je staré a nevím co s tím kdo dělal předemnou.
Na názoru o praktičnosti se tedy asi neshodneme, neboť jak to tady znám, je tu většina těch, kteří auto nechávají tak jak je, nebo pro lepší vzhled a jízdní vlastnosti praktičnost ještě sníží. Chtěl bych ale vidět auto, které není z boku nahozené bahnem, když jsou kola v rejdu. Leda tak u prototipní Audi z filmu Já robot.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vilo
Zaslal: so únor 10, 2007 10:29 pm Odpovědět s citátem
Ten odpor 50% sa mi paci...
A to ze som na smiech s tymi zasterkami... to som bol hned ked som kupil saxo..

moj nazor na saxo je taky aky je......

a tie zasterky-vela ludi sa ma pytalo odkial ich mam, ze ich nemozu zohnat..
chcel som len ukazat ze existuje aj nieco ine ako org. Vedel som ze sa vam to tu urcite nebude pacit, no mozno som niekomu dal inspiraciu
Ghofig
Zaslal: so únor 10, 2007 11:37 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Btw docela me prekvapuje, ze se tu o tom rozpoutala takova diskuze. Docela silne pochybuji, ze si to da nekdo na vts a litru, uhlaku a 1,1cek tu zase tolik neni:-)
jinak dat litr za kus plastu neplanuju. radsi jednou za pul roku kilo za mycku a je to vyresene Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Lukes.2002
Zaslal: ne únor 11, 2007 1:38 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
vilo napsal:
Ten odpor 50% sa mi paci...
A to ze som na smiech s tymi zasterkami... to som bol hned ked som kupil saxo..

moj nazor na saxo je taky aky je......

a tie zasterky-vela ludi sa ma pytalo odkial ich mam, ze ich nemozu zohnat..
chcel som len ukazat ze existuje aj nieco ine ako org. Vedel som ze sa vam to tu urcite nebude pacit, no mozno som niekomu dal inspiraciu

No celkem mě překvapuje chodit na Saxoclub s názorem "Koupí Saxa jsem udělal životní chybu" ale prosím proč ne....myslím že ty zástěrky (pokud jsem správně koukal je na nich Spaco) se někomu líbit můžou jinému ne....Mě osobně se zrovna dvakrát nelíbí ale hodnotím kladně že je to originál a dovedu si je představit na pár autech mích kamarádů co hrozně milují dálkové rally....

Naposledy upravil Lukes.2002 dne ne únor 11, 2007 11:48 am, celkově upraveno 1 krát

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
martanc
Zaslal: ne únor 11, 2007 11:08 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
ty zasterky sou uz trochu extrem a mislim ze kazdej koho potkas se jich vsimne Very Happy prakticky budou urcite ale na mej vkus sou az moc napadny Very Happy mne staci ty standartni, aspon naky Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
josh
Zaslal: ne únor 11, 2007 12:44 pm Odpovědět s citátem
budem sa musieť niekedy prísť pozrieť do Popradu aby som prišiel na príčinu, prečo práve tam by mali byť ľudia so Saxom na smiech - asi tam uvidím samých tunelárskych malomeštiakov na najviac 3-ročných Maserati, Porsche, BMW a Touaregoch, z malých áut maximálne nové Mini... Question

Zaslal: st únor 14, 2007 5:37 pm Odpovědět s citátem
tak jelikoz je saxo prvni auto ktere je opravdu moje tak sem s nim naprosto spokojen a zadne BMV a pod. nepotrebuju Very Happy
butthead
Zaslal: st únor 14, 2007 6:32 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
trafikant napsal:
Dyku, je nějakej rozdíl mezi předníma a zadníma? Nebo jsou stejný?

Cauko Mne sa pacia tieto zasterky a chcel by som ich zohnat tiez. Len sa chcem opytat .... Vzdu nejake mam ale nie som si isty cu rovnake ako mas ty lebo tvoje sa mi pacia a moje nejak nemozem rozoznat(asi preto ze su spinave). Keby boli rovnake tak mi staci kupit iba predne. Ked nie su rovnake tak si radsej kupim nove aj zadne aby to malo rovnaky styl. Da sa to zohnat aj niekde inde alebo len v citroene?
PS: foto http://fotky.azet.sk/jsFotka.phtml?i9=f63d96a67024&ft=23677525&ftv=1&ftid=8
dik cuss
martanc
Zaslal: st únor 14, 2007 6:38 pm Odpovědět s citátem
to vipada spis na neake univerzaly nebo tak neco Very Happy zasterky se daj sehnat v citroene a v dobrych mototechnach kde by mneli bejt levnejsi Very Happy
Blasters
Zaslal: st únor 14, 2007 7:33 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 11. 2006 Příspěvky: 157 Bydliště: praha
Tak ja mam treba vzadu jen jednu,ta druha nekde zmizela,a asi se mi to vic libi s ni,zalezi na vkusu,az pojedu na vrakac citroen tak se zeptam,jestli tam jednu nemaj.

Trafikant ps : Mam koupenou palubku(z vrakace) s otackomerem,tak ze nekdy pristi tyden bude zapojena,tak jsem zvedavej,kam az jsem to tocil Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 5 z 7
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přejdi na: