punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Kupuji Saxo

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  Kupuji Saxo

vencakar
Zaslal: čt leden 09, 2014 6:09 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 14. 12. 2013 Příspěvky: 1 Bydliště: Židovice
EiFFeL napsal:
nooo...

ja s 16V měl dlouhodobej prumer 7,3l.... bylo v tom jezdeni do prace (15km), dlouhe trasy, ale i slalom, okruh apod...

jinak tazny na vts neni problem Wink

a jinak hlavne koukat do kufru pod koberec, jak moc je to zrezle... sledovat stav zadni napravy... olej ve vode.... loupajici poloosy atd atd...

JJ na korozi dej majzla. Já měl uhnilej celej bok kufru až pod zadní sedadlo (vyvářka za 2800KČ), Dále hnijou výztuhy za předníma podběhama (respektive kapsy pod předníma sedačkama), ty mám taky shnilý Smile (oprava za 3000kč každá strana). Jinak mám 1.4, najeto 185000. Zadni napravu snad netřeba připomínat. Pokud nejsou zadní kola rovnou do áčka, tak otevři dveře, vem za ně a zatřepej pořádně celým autem ze strany na stranu. Pokud nějaká strana, nebo obě, pruží méně anebo se od nápravy ozývá praskání/vrzání, tak to má za sebou (repas za 6000kč). Jinak ceny dílů jsou cca 2x dražší než na felicii. Co se týká místa ve vnitř, tak na předních sedačkách je víc místa než ve feldě a spotřeba je taky nižší (feldu mam 1.3 combi)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Václav Vintr
Zaslal: čt leden 09, 2014 6:14 am Odpovědět s citátem
Anonymní
No to nebude,ale se vzhledem auta to nema nic spolecneho.Navic si muze pootevrit okenko,nebo jezdit sockou Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: