punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - K: levá poloosa

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  K: levá poloosa

SMECOHOLIK
Zaslal: pá červen 21, 2013 2:57 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
Čaute, scháním přední levou poloosu jestli někdo nemáte zdravou, nebo jestli o něčem nevíte, jde mi do prdele ten kloub u převodovky, ale zatim to jede, ale už se hýbe no...tak kdybyste o něčem veděli Wink díky

ps: popřípadně kdyby byla i pravá, vzal bych možná obě, ale záleží na penězích, nemůžu to přehánět Razz

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
SkR@Bi
Zaslal: pá červen 21, 2013 3:26 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
mam doma obe poloosy z 16V bez ABS...a dneska mozna pojedu do strasic...736 200 120 tak se ozvy

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
SMECOHOLIK
Zaslal: pá červen 21, 2013 7:01 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
a ty poloosy jsou stejný u 16v jako u 8v? a taky mám ABS, tak nevadí to?

já byl pryč, tak nespěchám na to nějak extra, ale sehnat je potřebuju Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
SMECOHOLIK
Zaslal: so červen 22, 2013 3:29 pm Odpovědět s citátem
SkR@Bi napsal:
mam doma obe poloosy z 16V bez ABS...a dneska mozna pojedu do strasic...736 200 120 tak se ozvy

prosimtě jak je to s tim abs? já nevim jak to vypadá víš, jako myslíš jenom poloosu samotnou, nebo jsou rozdělený na bez ábeesový a s ? jinak ji vezmu hele, napiš mi kdyžtak cenu Wink snažil jsem se ti dovolat ale nezvedal si to Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: