punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Sportovní výfuk 16v

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Sportovní výfuk 16v

vtsko
Zaslal: út září 18, 2012 10:25 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
SMECOHOLIK napsal:
vtsko napsal:
je jedno aky papier ti k tomu daju,ci to ma aj vyrazene cislo na vyfuku...pokial to nemas prelozene,notarom potvrdene a zapisane v TP tak je to len ako polahcujuca okolnost Wink Cize niekto povie ok a niekto ti tie papiere zoberie Wink

tak co já vím od kluků i z vlastní zkušenosti, tak když se policajtům nelíbí výfuk tak jebou a chtěj vidět homologaci, takže pokud jim ukážu homologaci bud na papíře, bo vyraženou na výfuku tak by měli dát pokoj, to je stejný jako se světlama angel třebas ne? bo zadní lampy, taky máš na nich vyražený E11 a to polišům stačí vidět, pak dají pokoj

Utesuj sa ako a cim chces,taka je realita a ako som pisal,jeden bude rad aj za to,ale ak bude chciet,papiere ti moze zobrat Wink

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SMECOHOLIK
Zaslal: út září 18, 2012 7:00 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
MrChodnyCZ napsal:
Dneska te v CR muzou poslat rovnou na stk, kde si ten vyfuk uz proklepnou.

no a když mě pošlou na stk a ten výfuk má homologaci tak je mi to k hovnu když to nemám v tp?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
EiFFeL
Zaslal: út září 18, 2012 8:44 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
zapis do TP v CR sem nezazil... to jen poblbnuti slovaci melou picoviny...

nemluve o tom ze v CR vozis v aute jen ORV ne TP, ne jak na slovensku to jejich laporelo...

a co se tyka STK atd, tak si myslim ze pokud se jim nebudou v kanclu trepat policky tak nemuze byt problem...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Iceman
Zaslal: út září 18, 2012 9:40 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 17. 01. 2011 Příspěvky: 321 Bydliště: Košice
EiFFeL napsal:

nemluve o tom ze v CR vozis v aute jen ORV ne TP, ne jak na slovensku to jejich laporelo...

a co se tyka STK atd, tak si myslim ze pokud se jim nebudou v kanclu trepat policky tak nemuze byt problem...

Very Happy

ja som tiez nikdy nic nezapisoval a nemal som ziadny problem, na vyfuku mam stitok a ked tomu neveri nech si lahne pod auto ten onyy orgaan Very Happy

kto ako, ja mam tiez uz len karticku a to leporelo skladujem doma

a co sa tyka STK, ked tam neni nejaky kokot technik tak tiez nevidim problem Very Happy

SMECOHOLIK
Zaslal: st září 19, 2012 12:52 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
EiFFeL napsal:

Very Happy díky Eiffle, konečně mě někdo uklidnil, já si taky myslim, že když mám štítek a ještě certifikát v autě, že nemůžou nic, tak ale je fakt že když to bude nějakej kokot poliš, něco si najde za co mi pokutku dá Smile hele Eiffelíku,, poraď mi kdyžtak, když si koupim lazený svody (tím pádem jde kat ven když ho mam ve svodech) koupim origoš střední část (je taky průchozí jako ty od SS) a před koncákem dám dva rezonátory za sebe (čímž chci snížit spotřebu) a na konec magnuma tak myslíš že to bude mít nějakej zvuk? ještě bude kit sání k tomu...já se bojim, že když tam dam svody, SS střed bez tlumiče a magnuma, tak že to bude moc řvát že v šest ráno vzbudim bytovku Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
EiFFeL
Zaslal: st září 19, 2012 4:44 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
nevymyslej pi****ny...

kup svody... stred s tlumicem z 8V 72kW... magnuma a mas to za par penez a spokojenej urcite budes Wink

hola roura jako stredovej dil je peklo... nejen pro okoli ale i pro tebe... taky sem to mel na aute...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Petos
Zaslal: st září 19, 2012 4:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 09. 2010 Příspěvky: 127 Bydliště: Uherský Brod
SMECOHOLIK za chvilku budu mit naprodej koncak supersprint + stredni dil z tlumicem

Zaslal: st září 19, 2012 8:00 pm Odpovědět s citátem
Petos napsal:
SMECOHOLIK za chvilku budu mit naprodej koncak supersprint + stredni dil z tlumicem

Sad já plánuju vše udělat po zimě no, teď moc peněz neni, ale tak kolik bys za to chtěl? řeknu ti jestli bych to dal dohromady trebas...

Sandman
Zaslal: st září 19, 2012 8:29 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
SMECOHOLIK napsal:
před koncákem dám dva rezonátory za sebe (čímž chci snížit spotřebu) a na konec magnuma

Na to ser a nevymyslaj Laughing , kup si bud stred supersprint s tlmicom, alebo seriovy stred ako pisal Ei...

Naposledy upravil Sandman dne st září 19, 2012 8:52 pm, celkově upraveno 1 krát

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
MrChodnyCZ
Zaslal: st září 19, 2012 8:33 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
SMECOHOLIK: ja sem na to teda sral, mam auto bez katu, na konci magnum a na stk nebyl nikdy problem (bez uplatku!), papir k tomu asi nemam, resp. sem ho nikdy fizlom neukazoval.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
SMECOHOLIK
Zaslal: st září 19, 2012 8:36 pm Odpovědět s citátem
takže myslíte, že stačí svody, origoš střední část s tlumičem a magnum na konec ? Wink Question

Petos
Zaslal: st září 19, 2012 10:20 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 09. 2010 Příspěvky: 127 Bydliště: Uherský Brod
SMECOHOLIK: pm

Zaslal: čt říjen 04, 2012 11:30 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
ted jsem trosku zmatenej... takže když chci dostat z vyfuku max vykon od svodu až po konecnou trubku a pritom mit k tomu nejaký papír aby nebyly zbytečné problémy se švestkama jakou sestavu mám volit ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Iceman
Zaslal: čt říjen 04, 2012 11:40 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 17. 01. 2011 Příspěvky: 321 Bydliště: Košice
komplet supersprint a mas pokoj, akurat ak chces aj zvody tak kat musi ist prec. papier k tomu asi nedostanes ael napriklad moj koncak celonerez od supersprint ma na spodku stitok s "E" cize ma homologizaciu na bezne pouzivanie. a ked mi to nejaky papalas neveri, nech si skusi lahnut pod to ultravysoke auto a hladat.

pripadne mas moznost si nechat nieco vyrobit na zakazku a mozno ich ukecas k tomu ze ti daju aj nejaky papier pre pokoj v dusi.

ja som mal zatial stastie, ziadny policajt to neriesil, len madari dost divne okukavali cele auto ked ma raz zastavili. ale kedze som im picu rozumel, vyzera ze to pochopili ze so mnou rec nebude tak ma poslali prec Very Happy

fingerol
Zaslal: čt říjen 04, 2012 11:54 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
Iceman napsal:
komplet supersprint a mas pokoj, akurat ak chces aj zvody tak kat musi ist prec. papier k tomu asi nedostanes ael napriklad moj koncak celonerez od supersprint ma na spodku stitok s "E" cize ma homologizaciu na bezne pouzivanie. a ked mi to nejaky papalas neveri, nech si skusi lahnut pod to ultravysoke auto a hladat.

pripadne mas moznost si nechat nieco vyrobit na zakazku a mozno ich ukecas k tomu ze ti daju aj nejaky papier pre pokoj v dusi.

ja som mal zatial stastie, ziadny policajt to neriesil, len madari dost divne okukavali cele auto ked ma raz zastavili. ale kedze som im picu rozumel, vyzera ze to pochopili ze so mnou rec nebude tak ma poslali prec Very Happy

dobře ty Very Happy takže kat tam nechat jo? Nemáš nejakej link na tu celou srandu abych si udelal představu ?Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 6
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přejdi na: