punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Prodám Saxo VTS 1.6 16V 2002 se stahovačkou(made in Germany)

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  Prodám Saxo VTS 1.6 16V 2002 se stahovačkou(made in Germany)

Toska
Zaslal: ne srpen 19, 2012 8:04 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 01. 2008 Příspěvky: 131 Bydliště: Třebíč,Vysočina
Prodám svého mazla (r.v. 2002) stříbrná metla.Je to VTSko,1.6 16V (87kW)se stahovací střechou (něm. výrobek).Dotažené z Belgie.Klasika s klimou,vše v elektrice.Oprava motoru-vyměněné vačky a vačková kola,někdo se v tom předtím hrabal a dal tam z berlinga či z čeho.Byla možnost vidět ho na sraze v Pávově-poslední co přijel (s modrým předním nárazníkem).Má najeto 174 tis. km.Je dělaná spojka a čerstvě repas zadní nápravy+technická.Snížené vepředu -35mm jen pružinami Eibach a vzadu přesazená torzka o jeden zub.Bylo to na civilní ježdění,takže žádnej hardcore!Má airbox s filtrem Green a na řazení shortshift+Eiffelovská nerezová táhla.Na přední nápravě je rozpěra.Na autě origo 15" speedliny.Cenu bych viděl kolem 55ti tis. ,ale jsem schopen se dohodnout.Pište PM a nebo volejte 774 330 620 a chtějte Tosku Wink Prodávám,protože kvůli rodině potřebuju větší auto a to 3dvéřový saxo bohužel není.Jinak bych ho nedal.Foto dodám,až ho umyju a nafotím. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Toska
Zaslal: po září 03, 2012 2:56 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 01. 2008 Příspěvky: 131 Bydliště: Třebíč,Vysočina
Up:nenajde se nikdo,kdo shání MK2 s 87kW motorem?Nejlépe se projet a osobně ozkoušet.Jsem od Třebíče,ale jsem po domluvě ochotnej přivézt na ukázku.Nestyďte se a pište/volejte...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: