punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Sportovní výfuk 16v

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Sportovní výfuk 16v

Sandman
Zaslal: po květen 10, 2010 11:30 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
koncak od remusu je skoro 2x taky drahy ako od SS Laughing resp. bol ked som ja zhanal magnuma Wink

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
skokan
Zaslal: po květen 10, 2010 5:02 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
Sandman napsal:
koncak od remusu je skoro 2x taky drahy ako od SS Laughing resp. bol ked som ja zhanal magnuma Wink

to je este nejaky koncak drahsi ako magnum od SS ?? Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
beniro
Zaslal: po květen 10, 2010 5:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
skokan napsal:

to je este nejaky koncak drahsi ako magnum od SS ?? Very Happy

urcite, napr. celonerez od SS Wink

Zaslal: po květen 10, 2010 7:43 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
ja mam osobne spadeno na kamracing race system Wink

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
jiri106xs
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 12:24 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 09. 2009 Příspěvky: 46 Bydliště: Ruprechtice
Do jara chci komplet nový výfuk a proto bych rád slyšel Vaše názory Wink

Budu nejspíš brát na Kamracing.co.uk, takže z toho, co mají

1. Supersprint
2. Pugsport
3. Kamracing

Co bude nejlepší?

Zaslal: pá prosinec 02, 2011 1:21 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 17. 01. 2011 Příspěvky: 321 Bydliště: Košice
ja mam zvody raceland stred SS s tlmicom koniec SS celonerez (to bude asi ten co spominal beniro, kedze som ho od neho kupil Smile ) , zvuk to ma prijemny moc to nehuci, vo vyssich otackach to ma taky ostrejsi prejav. u mna spokojnost. seriove saxo som nejazdil takze porovnat priebeh motora neviem, ale tah to ma perfektny.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Rubiash
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 3:05 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2011 Příspěvky: 222 Bydliště: Sedlčany
a když se dá jen kat ven tak to má nějakej vliv na zvuk...?
a stk? no problém...? je mi jasný že už se to tu řešilo ale když už se to tu rozebírá.. Very Happy

Zaslal: pá prosinec 02, 2011 3:33 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 530 Bydliště: Plzeň
já mam origo svody, bez katu a nerez výfuk pug sport od scorpion. a zvuk krásnej. ve vysokejch otáčkách řve jak má Smile sice jen na 1.4 ale co. mam natočenej zvuk se starym vejfukem a pro srovnání s novym. dam ho sem potom origo stál 10 + budu chtít svody.ale času dost Smile

Citroen saxo 1.4 VTS - 75 komoňů Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
jiri106xs
Zaslal: po leden 09, 2012 7:55 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 09. 2009 Příspěvky: 46 Bydliště: Ruprechtice
Někdo nějaké zkušenosti se svody Sportex?

http://www.ebay.co.uk/itm/Sportex-Peugeot-106-4-branch-manifold-1-6-16v-1997-2003-/270672522440?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f0556ecc8#ht_591wt_1068

Zaslal: čt srpen 30, 2012 3:10 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
lidi, mám 1.6 8v a hned u svodů mám ten velkej válec, to je katalizátor? a když bych koupil lazený svody, tak jestli bych pak udělal technickou - emise když by tam ten kat nebyl...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Landys75
Zaslal: čt srpen 30, 2012 3:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 29. 11. 2010 Příspěvky: 517 Bydliště: Jesenice
jj to je katalizátor, no podle mě pokud ti to nespaluje olej, tak by to na emise nemělo mít takový vliv Wink mě je dělal známej, protože nemám kat a motor mi začal spalovat hodně oleje, a pořád to prej bylo při měření emisí v červenym poli Laughing ale říkal že i když tam není kat a nespalovalo by mi to olej že ty emise budou v normě že ten kat na to má minimální vliv, takže asi tak Wink

jo jen tak mimochodem, nevíte čím by to mohlo být že mi 1.4 spaluje hodně oleje? mám podezření na pístní kroužky s těsnění pod hlavou, co by to mohlo být jinýho? dík Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SMECOHOLIK
Zaslal: čt srpen 30, 2012 3:35 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
Landys75 napsal:
jj to je katalizátor, no podle mě pokud ti to nespaluje olej, tak by to na emise nemělo mít takový vliv Wink mě je dělal známej, protože nemám kat a motor mi začal spalovat hodně oleje, a pořád to prej bylo při měření emisí v červenym poli Laughing ale říkal že i když tam není kat a nespalovalo by mi to olej že ty emise budou v normě že ten kat na to má minimální vliv, takže asi tak Wink

jo jen tak mimochodem, nevíte čím by to mohlo být že mi 1.4 spaluje hodně oleje? mám podezření na pístní kroužky s těsnění pod hlavou, co by to mohlo být jinýho? dík Wink

takže co řikáte na tohle?

svody:

http://www.highperformanceparts.cz/lazene-svody-jap-parts-citroen-saxo-vtr-16-8v-phase-one-421.26350

no a tady je střední část která pasuje na kat, ale když mám kat ve svodech tak může mít tohle?

http://www.highperformanceparts.cz/stredovy-dil-vyfuku-supersprint-citroen-saxo-14i16i.17639

no a dozadu tohle:

http://www.highperformanceparts.cz/zadni-dil-vyfuku-supersprint-citroen-saxo-10i11i14i16i.17632

co vy na to?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Landys75
Zaslal: čt srpen 30, 2012 3:50 pm Odpovědět s citátem
no ty vlastně nahradíš kat těma svodama, takže si tam pak podle mě můžeš nechat klidně sériovej středovej díl, a jako koncák můžeš dát klidně ten co si sem dával Wink

SMECOHOLIK
Zaslal: čt srpen 30, 2012 3:58 pm Odpovědět s citátem
Landys75 napsal:
no ty vlastně nahradíš kat těma svodama, takže si tam pak podle mě můžeš nechat klidně sériovej středovej díl, a jako koncák můžeš dát klidně ten co si sem dával Wink

no a myslíš že to bude pěknej zvuk? když tam nechám origoš střed? já ho mám stejně už v píči, takže ho musim vyměnit ten střed, ale tak dal bych tam něco lepšího no, buď jsem přemýšlel, že tam dám třeba ten supersprint, nebo tam dám origoš, nařežuho a dám tam dva rezonátory za sebe a nakonec nějakej lazák

Landys75
Zaslal: čt srpen 30, 2012 4:01 pm Odpovědět s citátem
hele to je podle mě zbytečný, normálně ti stačí origo střed, ten tlumič je i u originálu průchozí, to znamená že je to to samý co ten supersprint Wink takže klidne kup origo střed a myslim že to udělá stejnou službu Wink a zvuk bude si myslím dobrej, taky mám v plánu do dvou měsící takovou kombinaci, teď ale potřebuju udělat podvozek Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 6
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přejdi na: