koupil jsem obyčejnou a ponechal horní plechy. Dolní držák takto- viz fota. Nepřekáží to ručce a je dost vysoko, aby nevadili páčky na sedadlech. spodní uchycení lze udělat tak, aby šlo pod zadní šrouby uchycení sedadel. to už záleží jak kdo chce. ten kov potáhnout koberečkem.
taky jsem dnes montoval a jelikož, jak tak koukám všichni všechno řešej, mám svůj způsob...dal jsem ji tak, abych z ní pohodlně řadil i opíral, sice mi nejde vzadu vysouvat ten držák na nápoje ale co, stejně tam z 99% nikoho nevozim. Co se týče sklápění, vyřešeno odmontováním plastové páčky s tím, že místo řidiče je stejně moje a mám ho naštelovaný na můj posed a spolujezdcova jde v pohodě bez úprav. A nakonec upevnění...dva vruty, vyměření a vyvrtání dvou děr na straně řidiče do těch plastů, co kryjí drát a mechanismus pro airbagy a druhá strana volně a plechy se opírají hned vedle sedačky o zem. stačí to, drží to a skoro se to ani nehne a posouvání jde v poho...hodím sem potom nějaké fotky až si na to vzpomenu:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru