punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - saxo 1,6 16v vts

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  saxo 1,6 16v vts

SkR@Bi
Zaslal: po březen 12, 2012 12:53 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
na to se musis optat majitele

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Dan HKS
Zaslal: po březen 12, 2012 8:08 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2011 Příspěvky: 245 Bydliště: Lanškroun
SkR@Bi napsal:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=7886

kdybys pro to jel tak muzes dat vedet a s petrem ti muzem poradit.. je to od nas 15km... jinak nejlepší ročník saxa.../po faceliftu a s 1plug jednotkou/

já mám dojem že je už ale prodané ne ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SkR@Bi
Zaslal: po březen 12, 2012 8:17 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
mozny to je

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Nick
Zaslal: út březen 13, 2012 11:50 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
psal jsem ti SZ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Gazdoor
Zaslal: út březen 13, 2012 1:47 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 05. 02. 2011 Příspěvky: 98 Bydliště: Rumburk
Co vým, prodával to z jediného důvodu a to, že chtěl jiné auto. Jak je na tom technicky dnes netuším. Tvrdil, že s ním přez zimu jezdit nebude a auto si v listopadu odvezl na letních kolech. Odemně odcházelo s drobnýma muškama, jako synchron na trojce a poškrábaný nárazníky. jinak ok, olej to nežralo, zadní náprava ok, výtečný brzdy, jelo to velice dobře. současný majitel tvrdil, že nárazníky nalakoval, takže určitý + pro vzhled. cena je podle mě ok. Například jen kola a brzdy mě vyšli na 23 000,- nemluvim o spoustě dalších věcech, jako že je měněný servo, auto mělo před prodejem tejden novou spojku a nový olej a filtr. Olej jsem měnil po 7000 tkm, no mohl bych psát dlouho, ale tohle je takový základní info.

víc o autě se dá eště sehnat tady: http://rumburaci.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=111

Je to komplet historie za mého vlastnictví auta.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Dan HKS
Zaslal: út březen 13, 2012 11:06 pm Odpovědět s citátem
Gazdoor napsal:
Co vým, prodával to z jediného důvodu a to, že chtěl jiné auto. Jak je na tom technicky dnes netuším. Tvrdil, že s ním přez zimu jezdit nebude a auto si v listopadu odvezl na letních kolech. Odemně odcházelo s drobnýma muškama, jako synchron na trojce a poškrábaný nárazníky. jinak ok, olej to nežralo, zadní náprava ok, výtečný brzdy, jelo to velice dobře. současný majitel tvrdil, že nárazníky nalakoval, takže určitý + pro vzhled. cena je podle mě ok. Například jen kola a brzdy mě vyšli na 23 000,- nemluvim o spoustě dalších věcech, jako že je měněný servo, auto mělo před prodejem tejden novou spojku a nový olej a filtr. Olej jsem měnil po 7000 tkm, no mohl bych psát dlouho, ale tohle je takový základní info.

víc o autě se dá eště sehnat tady: http://rumburaci.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=111

Je to komplet historie za mého vlastnictví auta.

Prosímtě ja jsem koukal že jsi tam dával LUK spojku.. byl jsi s ní spokojen ? zabírala dobře ? kamoš říkal že prej by měla nová spojka když jí pustíš i ve vysokejch otačkach neproklouznout a že to uplně škubne když zabere.
Gazdoor
Zaslal: st březen 14, 2012 3:11 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 05. 02. 2011 Příspěvky: 98 Bydliště: Rumburk
Luk ok, ale klouzne, není to keramika. Ostrej rozjezd žádnej problém, ale bylo to cejtit. Je to serie, nemá cenu od toho čekat zázraky. Slovem klouzne je myšlená minimální prodleva k plnýmu záběru při opravdu razantním řazení.

Při běžnym používání paráda, není potřeba řešit nic jinýho. Fungovala ok

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
franus
Zaslal: so březen 17, 2012 9:44 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 451 Bydliště: Kroměříž, Zlín
Jak to vypada s nabidkama? Poohlizim se po nejake saxu Mk2, 16V, v dobrem stavu nikde se nic neda sehnat. Nevite nekdo o necem nebo neplanujete se v dohledne dobe zbavit saxa ci nejaky vas znamy?

Zaslal: so březen 17, 2012 11:05 pm Odpovědět s citátem
franus napsal:
Jak to vypada s nabidkama? Poohlizim se po nejake saxu Mk2, 16V, v dobrem stavu nikde se nic neda sehnat. Nevite nekdo o necem nebo neplanujete se v dohledne dobe zbavit saxa ci nejaky vas znamy?

Very Happy no já snad koupil poslední slušný saxo pak už jsem už hodně dlouho žadný nenašel je to tak mesic a pul zpět. To je tak se všema sportovnima autama ja chtěl dřiv golfa VR6 ale zaboha nebylo tak sem se na to vysral a poohlížel jsem se po VTSku 1.6 16V a tak 3 mesice nic pak najednou zával našel jsem ale 4 kusy a pak zase dlouho nic pak se oběvili 2 kusy jeden sem bral ja a druhy nevím.... ale tedka co vím tak pokud se nerozmyslel jinak nebo už není pordaný tak o jednom VTSku 16V bych veděl kdyžtak napiš do pm

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: