| Autor |
Zpráva |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: po březen 12, 2012 12:53 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Dan HKS |
Zaslal: po březen 12, 2012 8:08 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
SkR@Bi napsal: http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=7886
kdybys pro to jel tak muzes dat vedet a s petrem ti muzem poradit.. je to od nas 15km... jinak nejlepší ročník saxa.../po faceliftu a s 1plug jednotkou/
já mám dojem že je už ale prodané ne ? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: po březen 12, 2012 8:17 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Nick |
Zaslal: út březen 13, 2012 11:50 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Gazdoor |
Zaslal: út březen 13, 2012 1:47 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Co vým, prodával to z jediného důvodu a to, že chtěl jiné auto. Jak je na tom technicky dnes netuším. Tvrdil, že s ním přez zimu jezdit nebude a auto si v listopadu odvezl na letních kolech. Odemně odcházelo s drobnýma muškama, jako synchron na trojce a poškrábaný nárazníky. jinak ok, olej to nežralo, zadní náprava ok, výtečný brzdy, jelo to velice dobře. současný majitel tvrdil, že nárazníky nalakoval, takže určitý + pro vzhled. cena je podle mě ok. Například jen kola a brzdy mě vyšli na 23 000,- nemluvim o spoustě dalších věcech, jako že je měněný servo, auto mělo před prodejem tejden novou spojku a nový olej a filtr. Olej jsem měnil po 7000 tkm, no mohl bych psát dlouho, ale tohle je takový základní info.
víc o autě se dá eště sehnat tady: http://rumburaci.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=111
Je to komplet historie za mého vlastnictví auta. |
_________________ www.Rumburaci.eu

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Dan HKS |
Zaslal: út březen 13, 2012 11:06 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Gazdoor napsal: Co vým, prodával to z jediného důvodu a to, že chtěl jiné auto. Jak je na tom technicky dnes netuším. Tvrdil, že s ním přez zimu jezdit nebude a auto si v listopadu odvezl na letních kolech. Odemně odcházelo s drobnýma muškama, jako synchron na trojce a poškrábaný nárazníky. jinak ok, olej to nežralo, zadní náprava ok, výtečný brzdy, jelo to velice dobře. současný majitel tvrdil, že nárazníky nalakoval, takže určitý + pro vzhled. cena je podle mě ok. Například jen kola a brzdy mě vyšli na 23 000,- nemluvim o spoustě dalších věcech, jako že je měněný servo, auto mělo před prodejem tejden novou spojku a nový olej a filtr. Olej jsem měnil po 7000 tkm, no mohl bych psát dlouho, ale tohle je takový základní info.
víc o autě se dá eště sehnat tady: http://rumburaci.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=111
Je to komplet historie za mého vlastnictví auta.
Prosímtě ja jsem koukal že jsi tam dával LUK spojku.. byl jsi s ní spokojen ? zabírala dobře ? kamoš říkal že prej by měla nová spojka když jí pustíš i ve vysokejch otačkach neproklouznout a že to uplně škubne když zabere. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Gazdoor |
Zaslal: st březen 14, 2012 3:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Luk ok, ale klouzne, není to keramika. Ostrej rozjezd žádnej problém, ale bylo to cejtit. Je to serie, nemá cenu od toho čekat zázraky. Slovem klouzne je myšlená minimální prodleva k plnýmu záběru při opravdu razantním řazení.
Při běžnym používání paráda, není potřeba řešit nic jinýho. Fungovala ok |
_________________ www.Rumburaci.eu

|
|
| Návrat nahoru |
|
| franus |
Zaslal: so březen 17, 2012 9:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Jak to vypada s nabidkama? Poohlizim se po nejake saxu Mk2, 16V, v dobrem stavu nikde se nic neda sehnat. Nevite nekdo o necem nebo neplanujete se v dohledne dobe zbavit saxa ci nejaky vas znamy? |
_________________ Pug205gti |
|
| Návrat nahoru |
|
| Dan HKS |
Zaslal: so březen 17, 2012 11:05 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
franus napsal: Jak to vypada s nabidkama? Poohlizim se po nejake saxu Mk2, 16V, v dobrem stavu nikde se nic neda sehnat. Nevite nekdo o necem nebo neplanujete se v dohledne dobe zbavit saxa ci nejaky vas znamy?
no já snad koupil poslední slušný saxo pak už jsem už hodně dlouho žadný nenašel je to tak mesic a pul zpět. To je tak se všema sportovnima autama ja chtěl dřiv golfa VR6 ale zaboha nebylo tak sem se na to vysral a poohlížel jsem se po VTSku 1.6 16V a tak 3 mesice nic pak najednou zával našel jsem ale 4 kusy a pak zase dlouho nic pak se oběvili 2 kusy jeden sem bral ja a druhy nevím.... ale tedka co vím tak pokud se nerozmyslel jinak nebo už není pordaný tak o jednom VTSku 16V bych veděl kdyžtak napiš do pm |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|