punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Jaky predni repro? MONTÁŽ

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Jaky predni repro? MONTÁŽ

dave_m
Zaslal: st prosinec 13, 2006 9:37 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
tak uz mam ty Dragstery 532 v05 doma. Ale cekaji az pod stromecek Cool . Borec rikal, ze vyhrali aji nejake test a sou dobry Smile. Jo a jen tak bokem. Magnaty jako celek pry stoji za prd. Ze rusi ty vyssi rady a moc by ty novy nedoporucil. Ja jen pro informaci, ze si nekdo rekne Magnat a ceka Buh vi co. Pry nic moc, ale mozna ma nekdo jiny zkusenosti Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
dave_m
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 10:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
takze repraky uz jsou namontovany. V prvni rade bylo oddelani tapecu ze dveri:

Nasledovalo prisroubovani stredobasu. Podlozil sem je tenkym molitanem a jeste vlastne "lezi" na te lemovce. Dal sem nalepil tlumici desky Alfatec D 52, ale vyriznuti presnyho tvaru zabralo nejvice casu.

Dle meho subjektivniho nazoru to hraje slusne. Na male vybuzeni to hraje dost nahlas. Na plno sem to jeste nezkousel. Zkusim, az se trochu rozehrajou. Chtel sem jeste subwoofer, ale asi na to prdim. Zda se mi to dostatecne a uz ted se otrasa cely auto Smile.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Hassan_B
Zaslal: so prosinec 30, 2006 8:43 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
Lidi, prosim vas, az si nekdo budete kupovat nejaky veci ohledne Audia, ptejte se mne prez ICQ, nebo Adlera.
Co se tyce tech Magnatu tak borec ma naprostou pravdu, vzdycky jde koupit lip, Magnat ma miliony rad svych vyrobku a agresivni cenovou politiku. To ale nemeni nic na tom ze jako znacka stoji za hovno. Kdyz byste nekdo chteli nejaky veci ohledne autohifi, optejte se mne, saxo club ma u mne slevu na vsechno krome par veci na ktery se slevy davat nesmi. O Dragsterech jsem nic dobreho moc neslysel, rad bych nekdy poslechnul, hlavne ze se ale libi tobe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dyk77
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 1:29 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Kua jste netopýři či co ? Very Happy

Hodím tam sluchátka z telefonu a jedu Laughing

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přejdi na: