punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Světla

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Světla

SMECOHOLIK
Zaslal: čt květen 03, 2012 10:23 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
Čauko chlapi

chci se zeptat, když jste stříkali ty přední lampy na černo a museli ste nějakým způsobem sundat to sklo (v horký vodě, troubě nebo horkovzdušnou pistolí) tak čím jste to pak přilepili zpět a jestli se vám to nezamlžuje, stačí to špatně slepit zpět a může se to mlžit jako kráva. Nestalo se to někomu z vás? A čím ste to slepili zpět? Smile Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Brabi
Zaslal: čt květen 03, 2012 10:39 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2008 Příspěvky: 365 Bydliště: Třebíč
Cau,lepil jsem to obycejnym transparentnim silikonem,14 dni se mi to mlzilo potom to vyschlo a bylo to OK,je pravda ze jsem to delal kdyz prselo,takze ta vlhkost tam byla...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SMECOHOLIK
Zaslal: pá květen 04, 2012 11:53 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
Brabi napsal:
Cau,lepil jsem to obycejnym transparentnim silikonem,14 dni se mi to mlzilo potom to vyschlo a bylo to OK,je pravda ze jsem to delal kdyz prselo,takze ta vlhkost tam byla...

díky za odpověď Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: