punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Poraďte výfuk :)

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Poraďte výfuk :)

SMECOHOLIK
Zaslal: pá květen 04, 2012 11:58 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
Čauko chlapi,

asi budu muset vyměnit střední část výfuku (tu koupím asi origoš) a nakonec chci dát nějakej né moc uřvanej lazák, ale aby to bylo slyšet malinko, poraďte mi nějakej lazák kterej má třeba atest nebo s kterým nebudu mít problémy, našel jsem sportovní výfuky dělaný přímo podle parametrů výrobce s certifikací ISO, ale neni tam varianta na mojí 1.6 72 kw, končí to u 1.5D, odkaz zde:

http://www.tuningshop.cz/sportovni-vyfuk-ulter-sport-citroen-saxo/

jukněte a poraďte prosím, jo a kdyžtak kdyby ste někdo věděl kolik by stála nějaká lepší střední část, Raceland bo tak, ale abych neměl problémy pak třeba na STK nebo s policií, ale o tu střední část mi ani tolik nejde, to by řvalo pak zase víc...

díkec Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ottik85
Zaslal: pá květen 04, 2012 4:50 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 02. 03. 2010 Příspěvky: 549 Bydliště: české budějovice
já mam na autě Remus a 100% spokojenost. na volnoběh jemně brumlá a když se motor vytáčí tak to má trochu hrubší zvuk ale nic brutál a nikdy mě kvuli němu nestavili policajti a když mě zastavili tak na něj nic neříkali. i na STK to prošlo vpohodě. Takže bych šel do něčeho takovýho...

tady jsem našel jeden inzerát http://auto.bazos.cz/inzerat/15420471/Vyfuk-Remus.php

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: