asi budu muset vyměnit střední část výfuku (tu koupím asi origoš) a nakonec chci dát nějakej né moc uřvanej lazák, ale aby to bylo slyšet malinko, poraďte mi nějakej lazák kterej má třeba atest nebo s kterým nebudu mít problémy, našel jsem sportovní výfuky dělaný přímo podle parametrů výrobce s certifikací ISO, ale neni tam varianta na mojí 1.6 72 kw, končí to u 1.5D, odkaz zde:
jukněte a poraďte prosím, jo a kdyžtak kdyby ste někdo věděl kolik by stála nějaká lepší střední část, Raceland bo tak, ale abych neměl problémy pak třeba na STK nebo s policií, ale o tu střední část mi ani tolik nejde, to by řvalo pak zase víc...
MELHUBA KLUBUZaložen: 02. 03. 2010Příspěvky: 549Bydliště: české budějovice
já mam na autě Remus a 100% spokojenost. na volnoběh jemně brumlá a když se motor vytáčí tak to má trochu hrubší zvuk ale nic brutál a nikdy mě kvuli němu nestavili policajti a když mě zastavili tak na něj nic neříkali. i na STK to prošlo vpohodě. Takže bych šel do něčeho takovýho...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru