| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ neznáte nekdo tohle saxo?? |
| tibo15 |
Zaslal: út říjen 11, 2011 4:23 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: út říjen 11, 2011 4:32 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
| projdi si to tady: je tam cela historie toho auta: http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=5235 |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| franus |
Zaslal: út říjen 11, 2011 5:23 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Mam dojem ze toto saxo je zase prodane. Naposledy ho vlastnil uzivatel dred16. Mam DOJEM, ze v jeho rukou slou auto trochu do kytek, ale to at ootvrdi clenove, kteri toto forum sleduji vice jak ja a auto znaji. Nechci uzivateli dred16 krivdit, ale rekl bych ze peugeot 205 gti co mel predtim, sel v jeho rukou taky do haje. |
_________________ Pug205gti |
|
| Návrat nahoru |
|
| tibo15 |
Zaslal: út říjen 11, 2011 7:45 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jojo vím.. toho borca jsem znal.byl jsem se na saxo i koukat. chtel jsem ho kupovat takze vím v jakym bylo stavu.. ale byl jsem smířenej ze to dam do kupy. a nakonec stoho sešlo.. vlastne mam stoho auta aspon sedacky tapeci a tak.. jinak na aute se mi libil zvuk. tak prave chci zjistit co tam je za vyfuk..jinak to ze slo do kytek jsem slyšel od vicero lidí no...  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| FiFa_cze |
Zaslal: st říjen 12, 2011 8:24 am |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Pokud dobře vidim, tak je to tohle že? http://auto.bazos.cz/inzerat/11508429/saxo-16-16v.php
Jestli jo, jakože asi jo tak toho ko*ota znám..Mrknu se jestli mu to ještě stojí u baráku a když jo, tak ti ten vyfuk zjistim
Jinak to auto je hodně v hajzlu no.. Je ho škoda... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| tibo15 |
Zaslal: st říjen 12, 2011 10:25 am |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Jojo super kdyz to zjistis budu rad. No ten dred nebo jak tak to prodal a ten dalsi majtel to mel chvily a zas uz to prodával a ten tomu urazil kolo nebo cosi. Proto kdo to sledoval tak to auto se dostalo az na 42 tisíc na sportvozech. jako fakt skoda bylo to velice povedeny a udelany sago... co jsem ho teda ja videl tak bylo ve velkym Meziříčí..  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| FiFa_cze |
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:47 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| Ještě v létě jezdilo ve Šternberku u Olomouce...Tak sem zvědavej jestli tady pořád je. On je ten majitel pěknej idiot, tak sem zvědavej jestli to jede. On těch aut už pár vystřidal a žádny mu dlouho nevydrželo.. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|