Prodám Peugeot 206 RC 2,0 130kw rv.2005 (datum první registrace 27.6.2005) najeto 44500km,nehavarované!Krasavec v moderní svítivě bílé barvě(origo Peugeot Bianca).Dovezeno z Německa.
Výbava:Klimatronic,ESP,ASR,ABS,8x airbag,palubní počítač,vyhřívané sportovní sedačky,interier v kůži Alcantara,origo radio na CD Clarion,6x origo repro JBL,ovladání radia pod volantem,vyhřivaná elektronicky zklopitelná a ovládaná zrcátka,dálkový centrál,deaktivace airbagu a ESP,mlhovky,teploměr,automatické stěrače a světla,stavitelný kožený volant,el.okna,posilovač řízení,Euro III,litá kola R17 205/40 atd.
Stav odpovídá najetým kilometrům,vše jako nové,bez jediného škrábance a vady!Velmi rychlé auto.Průměrná spotřeba 8,5l.Motor jsem nikdy nevytočil nad 3000 dokud se nezahřála voda a olej.Prodávám ho z důvodu změny práce,kterou přicházím o služební auto.Používal jsem ho jako druhé auto pro radost.
Za dobu co auto mám,jsem s ním neměl žádný problém,kromě uteklé chladicí kapaliny z klimatizace,pouze netěsnil O-kroužek.Ale už je to opraveno a klima zase funguje.
Cenu si představuju zhruba 210000kč,ale je to spíše na domluvě.Nutno vidět a projet,moc se nedá porovnávat s těma ludrava u nás v bazarech;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru