punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - komplet brzdy OMP?

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  komplet brzdy OMP?

MATY585
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 4:29 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 07. 2008 Příspěvky: 221 Bydliště: SVK Zvolen
chalani mam v plane menit komplet brzdy za nejakej lepsie,neviem mam moznost kupit OMP..lenze neviem ake su zac..mate niekto skusenost?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
kubik106
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 10:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 11. 2007 Příspěvky: 357 Bydliště: Bratislava III
ja som mal v predu omp road and sport dierovane kotuce a platnicky omp 971C a absolutna spokojnost,
pokial mas motor seriu tak slovo fading u tychto brzd sklonovat nebudes.

kovana 1.6 na klapkach uz coskoro

beniro
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 11:22 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
mam kotuce gr.N a platnicky 971C a ako hovori kubik, fading uz nepoznam

Zaslal: ne prosinec 14, 2008 1:28 pm Odpovědět s citátem
hej hej zatial seriu a tento rok nepojdem nejak extra s vykon hore,teda aspon zatial nie Very Happy noo ja som sa pytal a u nas v robote a s kotucmi nebol problem,ale zevraj su 2 druhy platniciek na saxo tak asi budem musiet aj stare vybrat a doniest na ukazku....tak to ma tesi teda...aa su dobre aj na slalomy teda??
Ritchma
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 2:13 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Měl jsem taky základní destičky OMP a děrovaný a drážkovaný kotouče OMP a že by to brzdilo nějak úžasně se sice říct nedá, ale neměl jsem s nima jedinej problém.......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
olda77
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 3:06 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
MATY585 napsal:
hej hej zatial seriu a tento rok nepojdem nejak extra s vykon hore,teda aspon zatial nie Very Happy noo ja som sa pytal a u nas v robote a s kotucmi nebol problem,ale zevraj su 2 druhy platniciek na saxo tak asi budem musiet aj stare vybrat a doniest na ukazku....tak to ma tesi teda...aa su dobre aj na slalomy teda??

nevim kdo ti co rekl,ale na savo 16V,8V jsou vsechny desky tvarove stejne!!!!!!!!!predni......

olda77
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 3:07 pm Odpovědět s citátem
zadni desky.....

Ritchma
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 3:41 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Jo to ono je to často špatně značený. Já jsem jel pro desky a bylo mi řečeno že jsou dva typy jakej chci a jedny byly zadní a druhý přední ale oboje označený jako přední.......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
olda77
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 4:05 pm Odpovědět s citátem
Ritchma napsal:
Jo to ono je to často špatně značený. Já jsem jel pro desky a bylo mi řečeno že jsou dva typy jakej chci a jedny byly zadní a druhý přední ale oboje označený jako přední.......

Laughing bude to asi nevedomosti,ze nepredpokladaji ze saxo by mohlo mit kotouce i v zadu Idea jinak si to nedovedu predstavit

MATY585
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 7:53 pm Odpovědět s citátem
olda77 napsal:
Ritchma napsal:

Laughing bude to asi nevedomosti,ze nepredpokladaji ze saxo by mohlo mit kotouce i v zadu Idea jinak si to nedovedu predstavit

no u nas w robote mi povedali..a ked si kuknes aj stranku OMP tak tam tiez najdes dve varianty platniciek na predok..na zadok je iba jedna...tak preto sa pytam....
kubik106
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 9:22 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 11. 2007 Příspěvky: 357 Bydliště: Bratislava III
neviem jak saxo ale 106ky maju dve varianty prednych platniciek, lebo vyrabali sa do urciteho roku strmene bendix a novsie modely mali ATE.
ATEckove pouzivali vacsi typ platniciek.

kovana 1.6 na klapkach uz coskoro

Johny
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 9:49 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 767 Bydliště: Banská Bystrica SR
kubik dobre píše, mne samotnemu jebnutí intercaristi poslali prave ten bendix, samozrejme že som mal ATE, čurkovia niekde to vyhrabali zo skladu a zbavili sa toho u mna Sad a vraj ked to bolo na objednavku naspäť to nezobrali, trtkovia ani zakony nepoznaju ale srať ich dementov hadať sa s nimi nemam chuť Rolling Eyes

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
casso
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 9:52 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 17. 04. 2008 Příspěvky: 199 Bydliště: Zvolen
Johny napsal:
kubik dobre píše, mne samotnemu jebnutí intercaristi poslali prave ten bendix, samozrejme že som mal ATE, čurkovia niekde to vyhrabali zo skladu a zbavili sa toho u mna Sad a vraj ked to bolo na objednavku naspäť to nezobrali, trtkovia ani zakony nepoznaju ale srať ich dementov hadať sa s nimi nemam chuť Rolling Eyes

Sorry za OT, ale
mal si normalne napisat na SOI, tiez som mal taky problem, ze na mna srali, potom som im oznamil ze to teda budem riesit cez slovensku obchodnu inspekciu a odrazu mi chceli davat darceky atd... na to maju normalne zakon, ze ak ti pride ine ako si si objednal tak ti to proste musia dobropisovat alebo vymenit za to co si si objednal.....

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Johny
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 10:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 767 Bydliště: Banská Bystrica SR
to je na dlhe rozprávanie , nexajme tak Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lakinooo
Zaslal: po prosinec 15, 2008 10:18 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
casso napsal:
Sorry za OT, ale
mal si normalne napisat na SOI, tiez som mal taky problem, ze na mna srali, potom som im oznamil ze to teda budem riesit cez slovensku obchodnu inspekciu a odrazu mi chceli davat darceky atd... na to maju normalne zakon, ze ak ti pride ine ako si si objednal tak ti to proste musia dobropisovat alebo vymenit za to co si si objednal.....

Ak to bral Johny ako pravnicka osoba, tak SOI by mu bola na dve veci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: