| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Reparácia interiéru Saxa po vykrádačke. |
| kubopn |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 7:44 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Založil som si tu topic, bo niektorý kamarádi to chcú sledovať a občas budem potrebovať nejaké rady, tak snáď to nebude nikomu vadiť.
Zoznam ukradnutých a zničených vecí :
- aktívny sub-woofer (2x750W) z kufra vrátane vytrhnutého bočného čalúnenia.
- zadné plato (2x500W repro 3-pásmo + zosík k nim).
- repro zpodpalubovky (výšky 250W)
- zosilovač skovaný v sedadle (500W)
- a 4x 500W repro čo boli vo dveriach
- "modrej zoubek" orig. Nokia
- adaptér 12V na 220V
- povinnú výbavu komplet
- kožennú bundu z kufra
- blbostičky, ako žuvačky, cigarety a podobné z dverí
- zničený kompletne stredový panel (tlačítka, ovládanie ventilácie atď.)
- rozdrbané všetky čalúnenia na dveriach či jak sa tomu vraví
- roztrhaná šoférová sedačka
- rozbitý kufor
- oba zámky predných dverí nefunkčné
- dotrhaná celá kabeláž stredového panelu aj toho čo nekradli a tam kde sú poistky, vďaka čomu nejdu smerovky, centrál a skoro nič atď.
Takže na fízloch ma poslali do Citroenu, kde mi povedali následovné : uvedenie do pôvodného "nákupného" stavu (plasty, poťahy, kabeláž, zámky a iné = suma cca 30-40.000 SKK. A to som bez vybavičky, ktorú som tam mal. Do tej som vrazil skoro ďaľších 40.000 SKK.
Páchateľ sa našiel (nie policajtmi). Na obed som ale dostal z CLIR-ka typ na nejakého feťáka, čo furt chodil okolo auta ževraj. Obišiel som do večera pol Blavy (vo Vrakuni ho bonzli) a potom cez nejakého kamaráta sme dohodli stretko ("chlastačku") na intráku. Tak došiel, pred 10-timi svedkami sa priznal. A potom už došla kriminálka a zobrala ho.
Dal som mu ponuku,že za 100.000 nech zdrhne, ale radšej išiel na fízlov tak čo už . Len aj tak mi to nikdo nezaplatí asi .
Fotky po vykrádačke pošlem neskôr. Nemám ich ešte v kompe . |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Zuzka |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:46 am |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
To snad není pravda, to si se udržel, když jsi ho našel?? Já nevím, co bych mu udělala asi bych mo musela z...t |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kubopn |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 11:07 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak příznávám dostal jednu ránu klíčem na utahováni a odtahovaní kol (jediné normání co v saxe zústalo) ... )) |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Zuzka |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 11:21 am |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Aspoň, že tak  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Luki |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 12:04 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Taky my vykradli auto, ale naštěstí ne v takovéhle míře- sebrali mi jen rádio a flash disk. Škoda cca 3tis, ale taky mě to hodně nasr.lo. A udělali to úplně snadno a jednoduše- protáhli provázek se smyčkou mezi gumou a dveřma a smyčku ,,navlékli" na čudel kterým se dveře otevíraj, zatáhli a vstoupili. A pak ho ani nezabouchli a zdrhli. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| ywo |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 1:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
kubopn napsal: Tak příznávám dostal jednu ránu klíčem na utahováni a odtahovaní kol (jediné normání co v saxe zústalo) ...  ))
pekne... aspon to.. ale ja by som sa asi nezdrzal a asi mu polamal ruky..obdivujem tvoju duchapritomnost ale nemyslim si osobne ze tie peniaze este niekedy uvidis, drzim ti vsak palce...  |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Hajdi |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 2:13 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Mne tiez cez cudlik vybrali z auta notebook. Celkom realne rozmyslam ze ten cudlik odrezem... |
_________________ Viper style
Ria umelecký fotograf |
|
| Návrat nahoru |
|
| Sparco900 |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 2:15 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ked ho odrezes anebudu mat ako otvorit tak ti rozbiju sklo ale pred rokom bolo v casopise auta ako sa kradnu casy atd. a saxo ti otvoria za 2 alebo 3sekundy  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 2:26 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Hajdi napsal: Mne tiez cez cudlik vybrali z auta notebook. Celkom realne rozmyslam ze ten cudlik odrezem... netreba rezat, staci otvorit tapacir a ten kolicek vybrat von. Je na takom malom tiahle a to sa da cele vybrat. Funkcnost to nezmeni, akurat tam budes mat otvor, ktory sa ale da zamaskovat  |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| beniro |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 2:34 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| tak,tak... ten cudlik tam nemam uz davno |
_________________ VTS, STI |
|
| Návrat nahoru |
|
| Lukes.2002 |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 3:01 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Je to uplně jedno jestli tam cudlík je nebo není...me prostě vyndali zámek ze dveří a bylo to...nic poškrábané ani poškozené...pouze chybělo radio a zámek. Tehdy jsem měl saxo asi 12 hodin.....
Jinak zámek už ze své podstaty nemůže být nedobitný....nesmí být kvuli bezpečnosti.... spoustu lidi se za jizdy zamyká (je to chytré jelikož vykradení auta když v něm stojíte na červené není nic neobvyklého) , pokud se náhodou něco stane a auto skončí na boku nebo ne střeše v poli tak je potřeba aby se k vám zachranář co nejdříve dostal...nemůžete být v trezoru uzamčení a čekat hodinu než hasiči rozřežou auto...
takže tomuto se dá prostě bránit jenom tak že v autě nic nenechávat a když tak co nejmín to v autě "vystavovat" |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
| Návrat nahoru |
|
| kubopn |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 7:24 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No jo ... takže po návrate z intráku jsem to probral s rodičema a dostal jsem povolení si auto spravit tak jak bylo a dokonce slepit ošklivou reklamu a dát autu novej lak ... takže držte palce ... zítra nahodím foto jak to budu rozebírat, co všechno sebrali a jakým spúsobem . |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kubopn |
Zaslal: so říjen 11, 2008 11:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Po dvoch bojových víkendoch v garáži opäť auto hrá a začína vyzerať celkom ku svetu.
Takže väčšina plastov vo vnútri auta je opravených, nastriekaných na čiernu farbu. Keďže už bol vonku aj strop, tak dostal poťah z látky červenej farby.
Do kufra som sa rozhodol dať poriadnu bedňu, aby to stažilo prípadnú krádež. Budúci víkend ide autíčko do servisu kde sa bude montovať alarm i s centrálom.
Zajtra sa zapojí hudobná aparatúra nová, tak potom sem toho hodím zasa viacej.
Fotogaléria : http://s408.photobucket.com/albums/pp161/kubopn/Citroen%20SAXO/ |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SKreyn |
Zaslal: ne říjen 12, 2008 11:06 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
to ste nikto nemali ALARM?
alarm vie amatérskych zlodejov odlákať...
profíkom to len predĺži potrebný čas na vykradnutie...
ale asi to je dobrá investícia... |
_________________ 1.6 16v VTS rv.6/1999

môj blog >>> http://pablovefotky.blogspot.com/ |
|
| Návrat nahoru |
|
| kubopn |
Zaslal: po říjen 13, 2008 12:26 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Asi som blázon, keď išla krabica do kufra vyzeralo to strašne, ale keď začala hrať ... krása ... a keďže skoro vždy jazdíme len dvaja tak ten kufor až tak potrebný nie je ...
Je to len základ, bude sa ešte upravovať tvar, dokončí sa okolie a celé sa to nejako skonsoliduje. Bohužiaľ som v škole ale od piatku zasa budem makať a uvidím, kam sa dostaneme.
Takéto niečo je v kufri :
A čo sa týka alarmu, v aute som mal len centrál,avšak v piatok ma čakajú chlapci v dielni a budú mi montovať do autíčka alarm v následovnej zostave : centrálko s DO, alarm, záložný zdroj, siréna, ultrazvukové či infračervené snímače či čo to, polohový senzor a ešte jakésik prkotinky, takže dúfam, že autíčko by mohlo byť aspoň čiastočne chránené

|
Naposledy upravil kubopn dne po říjen 13, 2008 12:35 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|