punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - pasta na lak

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  pasta na lak

Sejny
Zaslal: po únor 25, 2008 4:01 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
lidi neznáte někdo tuhle pastu na škrábance na laku??
Včera jsem umyl saxe a na novým laku se mi udělaly vlasový škrábance od hadry,takže to potřebuji rozleštit!
Takže funguje nebo ne,co vy na to??

http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-save-cut-odstranovac-skrabancu-150ml-s254738
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Rocky
Zaslal: po únor 25, 2008 4:57 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 17. 12. 2007 Příspěvky: 114 Bydliště: Trutnov
Vůbec netuším, ale pokud by to pomohlo...určo bych to taky zkusil...nějakej ten škrábanec se vždycky najde Sad Jen tak mimochodem...co používáte za přípravky pro nablejskání vašich saxíků? Nebo všici myčky? Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sejny
Zaslal: po únor 25, 2008 5:09 pm Odpovědět s citátem
Rocky napsal:
Vůbec netuším, ale pokud by to pomohlo...určo bych to taky zkusil...nějakej ten škrábanec se vždycky najde Sad Jen tak mimochodem...co používáte za přípravky pro nablejskání vašich saxíků? Nebo všici myčky? Shocked

do myčky za žádnou cenu - myčka škrábe jak kráva,to mi doporučili i v lakovně! Twisted Evil

jinak po novým laku to nemusím ani ničím leštiti,jen to umyju vodou, to je prý stejně nejlepší! no jinak jsem používal,šampon s voskem,to docela dobře funguje...
skokan
Zaslal: po únor 25, 2008 7:36 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
presne ... voda so samponom a potom mozno vosk. Cerstvy lak by som urcite do mycky nedaval ... raz sa mi to podarilo a bol som mooooooc nahnevany Sad
Mycky su pre auta na ktorych vam nevadia skrabance!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Sparco900
Zaslal: po únor 25, 2008 7:45 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
Ja zas mam lestenku z anglicka za 1000sk a funguje to senzacne ale ako toto funguje netusim ale malo by ti to urcite pomoct aj lacne dokazu zazraky Wink
skokan
Zaslal: po únor 25, 2008 7:48 pm Odpovědět s citátem
co je to lestenka??? Question

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Sparco900
Zaslal: po únor 25, 2008 7:50 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
no ta pasta abo co to je ja to volam lestenka lebo to je take tekute Laughing
Rocky
Zaslal: po únor 25, 2008 9:30 pm Odpovědět s citátem
No tak pokud je novej lak tak to je jasný, že do myčky raději ne...ale novej fakt nemám...myčky nemusím, ale jednou za zimu si myslím není špatný jí prolítnout...přes zimu to auto dostane docela zabrat. Jinak sem pro spíš pěkně ručně nablejskat Twisted Evil
skokan
Zaslal: po únor 25, 2008 9:46 pm Odpovědět s citátem
ja po zime idem k znamemu co robi doma umyvanie aut ... rucna praca, exterier, interier a aj morot .. spokojnost a spolahlivost Smile

Sejny
Zaslal: čt únor 28, 2008 5:16 pm Odpovědět s citátem
tak jsem dneska jel zjistit ,jak ta pasta a co a jak...
mno,tak mi tu pastu moc nedoporučovali,prý odstraní škrábance,ale taky lak ztratí všechen lesk a zůstane spíše matný.....

tak mi objednali vosk v barvě auta,který používají i oni a je to prý fakt dobrý,je u toho i vosk v pastelce pro hodně hluboký škrábance,je to sice krapet dražší ,ale 2x větší... Smile
zítra si pro to jedu a vyzkouším to a pak dám vědět...
link vosku: Arrow http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-barevny-vosk-cerveny-500ml-s254749
Rocky
Zaslal: pá únor 29, 2008 4:24 pm Odpovědět s citátem
Sejny napsal:
tak jsem dneska jel zjistit ,jak ta pasta a co a jak...
mno,tak mi tu pastu moc nedoporučovali,prý odstraní škrábance,ale taky lak ztratí všechen lesk a zůstane spíše matný.....

tak mi objednali vosk v barvě auta,který používají i oni a je to prý fakt dobrý,je u toho i vosk v pastelce pro hodně hluboký škrábance,je to sice krapet dražší ,ale 2x větší... Smile
zítra si pro to jedu a vyzkouším to a pak dám vědět...
link vosku: Arrow http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-barevny-vosk-cerveny-500ml-s254749

Určitě dej vědět...pokud bude spokojenost...taky bych zkusil Smile
KenaD
Zaslal: so březen 01, 2008 10:41 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
Zdravím zrovna sem chtěl založit takové téma a koukám, že už tu je Smile
Já mám problem s škrábancem, ale hlubokým asi to bude od klíče nějaký pí*us škrábl. Slyšel sem, že sou tež nějake prostředky na hluboke škrábnce nějake fixy nebo co to, že se ten škarbanec s tím prejede a pak zaleští. Nevite něco o tom? a taky něco sem slyšel o nějakych leštěnkách které zaleští rozdíly v barvnych odstínách. Máte nějake zkušeností? Dííík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Sejny
Zaslal: so březen 01, 2008 11:41 am Odpovědět s citátem
KenaD napsal:
Já mám problem s škrábancem, ale hlubokým asi to bude od klíče nějaký pí*us škrábl. Slyšel sem, že sou tež nějake prostředky na hluboke škrábnce nějake fixy nebo co to, že se ten škarbanec s tím prejede a pak zaleští. Nevite něco o tom? a taky něco sem slyšel o nějakych leštěnkách které zaleští rozdíly v barvnych odstínách. Máte nějake zkušeností? Dííík

cau,no tohle přesně na to,je to tekutý vosk v barvě laku,ten to zaleští a je u toho ji vosk v tužce,ktery ten škrábanec taky vyplni a pak to přeleštíš a je to....
ještě jsem to teda nezkoušel,pac jsem to nestihl vyzvednout v obchode,ale pry to funguje...

http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-barevny-vosk-cerveny-500ml-s254749

akorat u tohodle neni ta tuzka, s tuzkou jsem to nenasel....ale v kazde mototechne ti to urcite objednaji,pak napisu presny nazev...
KenaD
Zaslal: so březen 01, 2008 12:32 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
Sejny napsal:
KenaD napsal:

cau,no tohle přesně na to,je to tekutý vosk v barvě laku,ten to zaleští a je u toho ji vosk v tužce,ktery ten škrábanec taky vyplni a pak to přeleštíš a je to....
ještě jsem to teda nezkoušel,pac jsem to nestihl vyzvednout v obchode,ale pry to funguje...

http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-barevny-vosk-cerveny-500ml-s254749

akorat u tohodle neni ta tuzka, s tuzkou jsem to nenasel....ale v kazde mototechne ti to urcite objednaji,pak napisu presny nazev...

Fajn tak odskoušej. A pak dej vědět a každopadně hoď přesny název Smile Jinak doufám že se to dělá i pro zlatou metlu Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Rocky
Zaslal: so březen 08, 2008 12:11 pm Odpovědět s citátem
Tak jsem si pořídil následující blbinky a spokojenost maximální...říkal jsem si...venku krásně a autí je pořád nějaký špinavý, dám mu trochu lesku.
Nejdřív sem ho umyl auto šamponem HEKRA - asi kolem 60 Kč, pak sem opláchl auto a trochu i sebe obyč vodou Laughing Nechal sem okapat a uschnout..na sluníčku to bylo celkem rychle suchý...pak jsem vzal hadřík a začal nanášet TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč - barvou obohacený ochraný vosk - maj na něm psáno - čistí leští zdokonaluje všechny druhy laku včetně metalickejch - což můžu potvrdit.... než sem auto stačil oběhnout, mohl sem vzít další hadr a rozleštit to ...upozorňuju, že je fakt dobrý, když je auto fakt suchý...místama mi pak ještě vytejkala voda a tam to šlo docela špatně leštit. No a druhej den sem si vyleštil okna - doma sem našel něco jako CLIN na okna a rámy - kolem 60 Kč a setřel stěrkou. A v konečný fázi sem vzal další hadr a nastříkal na lišty COYOTE - oživovač pneumatik a vnějších plastů - kolem 90 Kč - následně rozetřel. Závěrem, pokud se chcete mazlit s vašima autíčkama což asi většina i jo...tak s použitejma čistícíma prostředkama sem byl dost spokojenej a doporučuju. Fotku umytýho auta sem hodil do garáže.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: