| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Ženy a volant |
| hikiny |
Zaslal: ne leden 11, 2009 3:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
skokan: až budu mít pro koho, tak to budu ráda dělat a samozřejmě to budu dělat já.... teď se přeci taky musim starat o sebe takže, tak no ... ale tohle už nepatří sem do tématu  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Radulik |
Zaslal: ne leden 11, 2009 6:25 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
co sa tyka tych dochodcov ..no coment..oni si myslia, ze este stale jazdia kone s vozami na cestach...prechod pouizit, tak zabudaj...budu radsej prechadza sikmo cez cestu, pozerat pred seba, strany uz uz nezaujimaju, myslia si, ze su uz v bezpecci...este ten slimaci krok...akoze chapem, staroba...ved kazdy tam raz budeme...ale zase riskovat zivot?ako keby sa neviem kde ponahlali...dokonaca prechadza k elektricke, kde to je oddelene od cesty zabradlim a to podliezaju...a tie krizovatky...uz nemam nervy na niektorych vodicov...vchadza na hlavnu, vidi ze ide auto, aj tak vojde a ide 5km/h, pritom ja ked idem cca 50-60km/h....clovek musi uplne spomalit...ale jeho to netankuje...uz je happy, lebo je na hlavnej a je kral..teraz uz len sledovat cestu pred sebou:)..vacsinou co sa stretavam, tak su to starsi vodici, co presedlali zo skodovky do fabie...si myslia, ze cesta uz je len ich...prednost, STOP, smerovky...tak nato zabudaj..neraz som musel flekovat kvoli takym sviniarom...a taktiez ta 40, 50 na vypadovke....to nech radsej jazdia busom alebo nech lustia krizovky doma pri telenovelach...a niektory by mali vratiti tie vodicaky....stoja na svetelnej krizovatke a pohynaju sa az na orange svetle, za ktorym nasleduje cervene...potom treba cakat hodinu na tych krizovatkach...jy byt instruktorom, tak ich bijem s palicou v aute a byt skus.policajtom, tak je polovica vodicov na cestach...  |
_________________ 1,6i VTR 65kW 1996 max zatial 200km/h
16v to nie je, ale daleko od neho nemaaa  |
|
| Návrat nahoru |
|
| DiNOkitovec |
Zaslal: ne leden 11, 2009 7:28 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
K důchodcům - nejvíc mě v létě dostal pár kolem 70ti možná víc let, jeli po okresce kde se dá jet uplně klidně 90 asi něco kolem 45kmh, v uplně nový fabii, sice už starší značky ale neježděná od pohledu, vevnitř vyndaný všechny opěrky hlavy.. fakt nechápu, jestli nedějbože nabouraj co se stane...ale prostě zvyk na š105 asi
K ženám za volantem, možná další výjmka teda, ale třeba když slyšim jak vypráví máma kde a co jela, nepřijde mi že by auto brala jen jako přepravní prostředek, pořát jak jí někde někdo vadil a nešel předjet, a že škoda že oktávka ( 1,6 74kw) nejede líp, a že chce asi nový auto... nejlíp seata, že jsou hezký ty nový sportovní modely ... jo a to si udělala papíry asi před 6ti lety teprv, před tim o autech netušila moc nic  |
_________________ Saxokiller

|
|
| Návrat nahoru |
|
| DiNOkitovec |
Zaslal: út leden 20, 2009 6:28 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| mazilekk.007 |
Zaslal: čt leden 22, 2009 12:17 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
já s tím nesouhlasím....určitě spousta ženských se za to bojí sednout a někam se rozjet...já jsem začínala uplně stejně....ale teď už si troufnu jet v podstatě kamkoliv....myslím si že vím co si na své zkušenosti můžu dovolit...vím jak v některých situacím mé auto reaguje....občas si zajezdím jako prasátko ale kdo ne...naopak si myslím že 90% chlapů jsou agresivní řidiči a pak většinou zkončí někde ve stromu nebo na střeše....chtějí se předvádět.....já sama za sebe si troufám říct že umím využít svých schopností při řízení auta...ale chlapy to kolikrát nepřiznají....takže říkám ŽENY DO BOJE proti takovým názorům  |
_________________ modrý drak verze VTS |
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: čt leden 22, 2009 1:08 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
| Návrat nahoru |
|
| mazilekk.007 |
Zaslal: čt leden 22, 2009 1:11 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
skokan napsal: jj zeny .. bojujte !!!
varechy do ruk, zahodit zastery a pekne za volanty
just a joke 
jj přesně tak.....bojovat se musí  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: čt leden 22, 2009 3:55 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
femina powa  |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
| Návrat nahoru |
|
| hikiny |
Zaslal: čt leden 22, 2009 3:59 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
vždyť bojuju  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| mazilekk.007 |
Zaslal: čt leden 22, 2009 4:13 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jo já to zase až tak moc vážně nemyslela....jen jsem chtěla vyvrátit vaše tvrzení.....ne všechny ženský jsou trubky za volantem že hikiny??  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: čt leden 22, 2009 5:17 pm |
|
|
|
mazilekk.007 napsal: jo já to zase až tak moc vážně nemyslela....jen jsem chtěla vyvrátit vaše tvrzení.....ne všechny ženský jsou trubky za volantem že hikiny?? 
OMFG sak uz som to niekolkokrat uznal ze nie vsetky,co si mam klaknut na kolena a vyhlasit to v telke?
ja som vravel ze vacsinaaaaaaaaa
 |
|
| Návrat nahoru |
|
| hikiny |
Zaslal: čt leden 22, 2009 6:33 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
většina? na slovensku? ok beru  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:13 pm |
|
|
|
hikiny napsal: většina? na slovensku? ok beru 
Och moj boze,existuje snad priecnejsie stvorenie ako zena? tazko  |
Naposledy upravil Sandman dne pá leden 23, 2009 8:21 am, celkově upraveno 1 krát _________________ Silver 16V - "Holobyt"
|
| Návrat nahoru |
|
| mazilekk.007 |
Zaslal: pá leden 23, 2009 7:56 am |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Sandman napsal: hikiny napsal: většina? na slovensku? ok beru 
Och moj boze,existuje snad precnejsie stvorenie ako zena? tazko 
v klidu...zbytečně se nervuješ .já si myslím že každá ví své o svém jezdeckém umění,a pokud je to žena aspoň trošku sebevědomá a vyrovnaná tak ji ty názory tady nerozhodí....já se tomu dokonce zasměju.....když si to tady tak čtu.....vůbec mě to neštve co tady píšete...napsala jsem svůj názor a za ním si stojím....takže pohoda...a jak se říká....nikdo není dokonalí....  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: pá leden 23, 2009 8:20 am |
|
|
|
mazilekk.007 napsal:
v klidu...zbytečně se nervuješ  .já si myslím že každá ví své o svém jezdeckém umění,a pokud je to žena aspoň trošku sebevědomá a vyrovnaná tak ji ty názory tady nerozhodí....já se tomu dokonce zasměju.....když si to tady tak čtu.....vůbec mě to neštve co tady píšete...napsala jsem svůj názor a za ním si stojím....takže pohoda...a jak se říká....nikdo není dokonalí.... 
ja sa nevervujem,a suhlasim s tvojim nazorom,ale potom je asi nejaka ina nevyrovnana  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|