o tom otackomeru je to pravda znamej ma totiz taky litr v plny vybave otackomer taky nema a poslilovac byl do litru za priplatek no ale ten pytel to je divny protoze kazdy saxo prodany v ČR ho mnelo standartně nemeli ho jen nektěré verze z Italie, takze asi dovoz a nebo to bylo bourany a zpet tam daly uz jen obic volant
Uchycení přední zástěrky. Na první pohled chatrné, ale drží dobře. Je třeba si pohrát s usazením, aby dobře lícovala s blatníkem. Správně by měla ještě asi držet pod práhem, protože tam je připravený držák a vychází to akorát na ten šroub co je za zástěrkou v prahu ( na fotografii není vidět ). Povolení šroubu by ale narušilo ten hrubý antikorózní násřik, takže jsem od toho upustil a drží to 4 roky už jen na těch sponkách. Sponky jsem ještě vypodložil kouskem gumy ( protiskluzová guma ), aby to neodřelo lem blatníku. Měl jsem to před rokem sundaný a nic nebylo vidět
Zadní zástěrka je přišroubovaná třemi vruty přímo do plastového nárazníku. Mezi zástěrkou a kolem je tak málo místa, že případná krádež je dost komplikovaná.
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE***
Účinnost zástěrky není dána jen délkou, ale i tím jak je daleko od kola, tedy čím blíž tím lépe, protože se voda a bordel nestihne rozstříknout.
Mezi tím zadním kolem a zástěrkou ( lapačem nečistot odborně ) jsou cca 4cm, neměřil jsem to.
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE***
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru