| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ VTS 72kw a VTS 87kw |
| blesk65 |
Zaslal: st červen 17, 2009 11:38 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no pokud sezenes auto ktere ma min jak tech oblibenych 120tis tak jses fakt machr 8v je zkutecne dobra volba vykon vydrz a bezporuchovost,,,,,, zalezi jak se k nemu budes chovat ale za 70 tis nekoupis zadny zazrak |
_________________ [img]http://photo.uloziste.com/?fotka=7fa229cb80ecc106.jpg&d=r933eb6d0887973f&size=3[/img] |
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: st červen 17, 2009 11:55 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Mystic.Biker napsal: Je to tak no ale já byhc řek že nejsam taková ta horká hlava co jezdí po měste normálne 90.. já mám čerstevej řidičák takže v klidu 50 proste jen nekde si přidat hrábnout a tak nic extra, nechci auto co vubec nepojede ptz chci aby mi to vydrželo aspon dva rokym, abych nechtel po roce nový ptz to nepojede.... A k tomu saxu nevim co si o tom myslet ale neni 144 000km moc ? aby se mi ten motor nevysral... co myslíte ?
kup si bawo nebo golfa... |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: st červen 17, 2009 12:07 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Mystic.Biker napsal: A k tomu saxu nevim co si o tom myslet ale neni 144 000km moc ?
ak sa ti toto zda ako vela KM,tak ti niet pomoci a kupis takmer 100% nejaku stocenku... alebo tie co pise MR,tie budu naisto stocene  |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Mystic.Biker |
Zaslal: st červen 17, 2009 12:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: Mystic.Biker napsal: Je to tak no ale já byhc řek že nejsam taková ta horká hlava co jezdí po měste normálne 90.. já mám čerstevej řidičák takže v klidu 50 proste jen nekde si přidat hrábnout a tak nic extra, nechci auto co vubec nepojede ptz chci aby mi to vydrželo aspon dva rokym, abych nechtel po roce nový ptz to nepojede.... A k tomu saxu nevim co si o tom myslet ale neni 144 000km moc ? aby se mi ten motor nevysral... co myslíte ?
kup si bawo nebo golfa...
Báwo jo ses posral ty nesnášim a s golfama je to to samy když mladej tka bramborák nebo golfista to u mě neni |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kloub |
Zaslal: st červen 17, 2009 2:21 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
blesk65 napsal: zalezi jak se k nemu budes chovat ale za 70 tis nekoupis zadny zazrak
No koupil sem před rokem a půl 8v za 65 litrů a motor byl ve 100% stavu no akorád za chvilku odešly gufera ventilů ale kastle je dost obouchaná, nárazník popraskaný atd. ale auto učel splní takže se přikloním k tomu že s minimální udržbou 8v je spolehlivý oproti 16v to co jsem viděl a slyšel  |
_________________ 1.6 8V už není |
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: st červen 17, 2009 2:37 pm |
|
|
|
vsetci tu pouzivate termin udrzba,velmi by ma zaujimalo ako predidete problemom napr s altikom,pripadne prevodovky,ked sa nieco poserie je jedno ci je to bolo alebo nebolo udrziavane,proste to odide a basta,jedine by ste pod slovom udrzba brali "setrne zaobcahdzanie" ale 120 hp v 900 kg baleni si nikto nekupuje na nakupy v tescu a skackanie po meste,je to sportovy model predurcneny a sportovu jazdu  |
|
| Návrat nahoru |
|
| blesk65 |
Zaslal: st červen 17, 2009 3:58 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
sedman udrzba altiku uz poslechem je znat ze ti odejjde jinak ho rozhodis povymenujes uhliky a vse kolem ano kdyz se ti vysere premosteni tak to prijde ani nevys to odchazi casto kdyz na aute neco svarujes
prevodovku diferak si zkontrolujes i sam a hned vys na cem si
kamos prodava gofika3 5dver cerny mat carbon kapota neni to polep muzika folie elektrony je to model GT cena cca95tis |
_________________ [img]http://photo.uloziste.com/?fotka=7fa229cb80ecc106.jpg&d=r933eb6d0887973f&size=3[/img] |
|
| Návrat nahoru |
|
| Max |
Zaslal: st červen 17, 2009 4:45 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Sandman napsal: vsetci tu pouzivate termin udrzba,velmi by ma zaujimalo ako predidete problemom napr s altikom,pripadne prevodovky,ked sa nieco poserie je jedno ci je to bolo alebo nebolo udrziavane,proste to odide a basta,jedine by ste pod slovom udrzba brali "setrne zaobcahdzanie" ale 120 hp v 900 kg baleni si nikto nekupuje na nakupy v tescu a skackanie po meste,je to sportovy model predurcneny a sportovu jazdu 
Plně souhlasím. Každé auto, je jedno jestli 8V nebo 16V bude občas chtít nějakou tu korunu. 16V možná relativně častěji, ale ono ti to vrátí pocitem z jízdy. |
_________________ 1.4i Exclusive a VTS 1.6 16V |
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: st červen 17, 2009 6:20 pm |
|
|
|
blesk65 napsal: sedman udrzba altiku uz poslechem je znat ze ti odejjde jinak ho rozhodis povymenujes uhliky a vse kolem ano kdyz se ti vysere premosteni tak to prijde ani nevys to odchazi casto kdyz na aute neco svarujes
prevodovku diferak si zkontrolujes i sam a hned vys na cem si
podla tejto tvojej teorie by si kazdy musel kupit 2 auta,aby mal jedno na nahradne diely,a viac "udrzoval" a vsetko rozoberal,miesto jazdenia,povedz mi naco by som mal rozoberat prevodovku ked funguje,myslis ze ked benzylovi a kope inym ludom ktorym skapala,nejako by to ovplyvnili "udrzbou" ? prd proste prask a mozes sa v nej predtym aj 5 krat sparat... |
|
| Návrat nahoru |
|
| blesk65 |
Zaslal: st červen 17, 2009 7:48 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
sedman mas na vec urcity pohled ktery ti nechci brat ani vyvracet, ale pise sem typek ktery ma jen 70 klacku a kazda zastavka v servisu bude mooc draha..... ja nevym kolik stoji servis ale co tu tak ctu zkusenosti druhych je my az zle za ty částky,
sedman ted si tomu dal korunu ,treba od takoveho zavodnika jak si ty zrovna koupi auto,spis ojezdeny cosi s napisem vts pak to otoci o strom protoze predchozi majitel mu rekl ze je to raketa (ale do pekla) jj a doufam ze nepatriws k tem co tady pisou ze jejich auto ma spickove jizni vlastnosti a pak za 2 mesice jdou na GO zadni napravy
kazdy nemuze bejt automechanik ale nikdy nerikej ze je to jedno v jakem mas auto stavu hlavne kdyz jede  |
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: st červen 17, 2009 8:00 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: st červen 17, 2009 8:10 pm |
|
|
|
souhlas s bleskem, za 70 litru se da koupit jako 16V maximalne vylitana pastika, do ktere se musi dalsich minimalne 20 vrazit - viz. treba kurenadvore (sorry chlape). Ja bych si na rok koupil filcku a na te bych se naucil jezdit na tukance bych kaslal a pokud se neco posere, opravi to kde kdo na kazdem rohu za par korun... |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| EiFFeL |
Zaslal: st červen 17, 2009 8:17 pm |
|
|
|
musim souhlasit... ja kdyz shanel VTS tak to co mam doma bylo za 100, az postupem casu sem usmlouval 75, a tak nejak trosku i diky tomu ze mu nekdo poskakal kapotu...
ale i tak to chtelo a jeste chce dalsi investice... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: st červen 17, 2009 8:19 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: st červen 17, 2009 8:32 pm |
|
|
|
no ja osobne som prekrocil hranicu da sa to uz nazvat niekolko tisic euro,v podstate som uz investoval viac ako stala polka auta opravy/upravy |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|