EX-SaxoclubákZaložen: 18. 05. 2007Příspěvky: 3348Bydliště: Slovensko - NMnV
normal to daj cele do laku a je ... tie cierne casti dolu vpredu a vzadu sa podla mna nehodia ku kazdej farbe. Idu k bielej a striebornej ale na tvojom mi teda nerezu. Pekny celolak ..hotovo.
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
Nemůžu si pomoci ale prostě saxa (at uz normální nebo VTS) se mi nelbí když mají celolak. Ty černé nárazníky dělají auto zajimavé a příjde mi jakoby opticky širší...s lakovaným plastem na nárazníku jakoby saxo ztratilo ten "akční" look
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
MELHUBA KLUBUZaložen: 04. 02. 2007Příspěvky: 1300Bydliště: Praha 2
No přemejšlel jsem i o černym laku jen přes to co černý má bejt, prostě ty zašedlý plasty nemam čas každou chvíli renovovat... rozhodně si myslim že auto v celolaku bude vypadat mladší než takhle..
Sportovní vzhled bych viděl spíš tim že to vepředu kapánek snížim, tim se opticky zase rozšíří..
Kdybych měl jinou barvu, volil bych nejspíš jinej celej spodek od lišt, ale k tomuhle by to nevypadalo dobře...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru