ak ale nebol predajca uplny kreten, tak by to nemuselo byt problematicke.
este skus ako drzi teplotu, nechaj nastartovane a cakaj, rozpravaj sa s predajcom, behaj okolo auta. kludne aj stvrt hodinku.
odskusaj ako aj zapnutie vetrakov a chaldenie, tak aj to, ci nebude moc tlacit vodu. hadice na chladenie by nemali byt ako kamen.
ak bude odporvat, ze mam malo benzinu a ze nechce zbytocne nechavat auto nastartovane, tak prostrednik vztycit a usmev na perach treba mat. ty kupujes, ty mas pravo na urcite veci
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD
hehe...u mna by to veru tak nepreslo pokukaj si,pochytaj,ak by som mal naladu,mozno by som nastartoval a ak sa chces previezt,daj kes a potom mozes,az domov
Ak sa mam priznat,pri kupe som skoro nic take neodsledoval,cely som bol happy a to kazi usudok Ale vedel som o aute asi viac ako vtedajsi majitel,vedel som ako a co bolo robene,ako sa na nom jazdilo a prvy krat som ho soferoval az ked islo so mnou domov.
Teraz by bol predavajuci zo mna zufali,co by som mu nasiel
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru