MELHUBA KLUBUZaložen: 04. 02. 2007Příspěvky: 1300Bydliště: Praha 2
pyropas napsal:
No,ta věc je velká cca 5x5 cm,vedou z toho dva dráty,zapojuje se to paralelně na čidlo teploty nasávaného vzduchu.A stálo to 400,-
Tak nevim.Počkám co mu to stim autem udělá a pak vám dám vědět.
Prdel bude až mu vyhoří motorovej prostor
tak to si kup za 400 radši něco jiného protože tohle nemá význam,.. to o čem jsem mluvil se dělá teda jen pro diesel a cena je kolem 5-7tis, nevim z hlavy.
tak to si kup za 400 radši něco jiného protože tohle nemá význam,.. to o čem jsem mluvil se dělá teda jen pro diesel a cena je kolem 5-7tis, nevim z hlavy.
Tak já si to ani kupovat nechci,to si radši za ty 400,- natankuju
Cauvec je to obycejny 4K odpor,ja si to vyrabel sam stalo me to zhruba 40Kc i s krabickou,mam to pres prepinac vyvedene do kabiny a zapinam to pouze pri sprintech.Funguje na bazi sytice v podstate to tam vali tolik benzinu,jako pri -10stupnich C.Zmerene na brzde to nemam,u nas stoji brzda 2000Kc ale zrychleni z 50 -90 na 2. prev stupen je prumerne lepsi o 0.2s z asi 15 mereni.Ovsem za 400Kc:D bych si radeji koupil benzin:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru