Ja sa zase spytam naopak Co vsetko je treba dat dole? Ako je riesene napojenie tych klimatizac. hadic na topeni? Proste co vsetko mozem dat dole ked chcem dat prec klimu?
kompresor,klim. chladic,vsetky trubky co su nan napojene v motorovom priestore,potom zhodit palubku,ak to chces kompletne vyhodit a odtial vyhodit tady toto: http://img200.imageshack.us/img200/8760/22222k.jpg
prechadza cez to vlastne vzduch,takze si budes musiet vyrobyt neaky medzikus,aby si mal spojene kurenie co je v strede a ventilator kurenia...staci neaky prechod,nech tade moze prudit vzduch..Mne sa to nechcelo,tak som sa nato vykaslal a vsetko nahadzal spät
Co je všechno třeba kdybych chtrěl narvat klimu do auta?
vsetko to,co som napisal hore,ale neviem kedze ju nemas,ci bude auto nato pripravene..myslim drziaky,diera v kasli,kade idu trubky do nutra...vsetko treba pretesnit.A bez toho,aby si rozobral pol auta to nepojde...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru