MELHUBA KLUBUZaložen: 22. 01. 2008Příspěvky: 544Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Mam HTC a neriesim nic... vysuvacia qwerty klavesnica, wifi, fotak, WM 6.1, navigacia... proste all in one... A ak uz telefon, tak podla mna SE, Nokii nejak neviem prist na chut, ale ako uz niekto spominal, zalezi na kazdom cloveku, na co bude ten telefon pouzivat a preto tazko sudit a hodnotit...
Tak nakonec jsem otcovi poridil tu 6220c a zatim v pohode. Klavesnice neni az takova katastrofa, jak jsem vsude cetl. Uvidime casem. Diky za rady.
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
ked ste tu spominali SE, som zastancom tejto fy, ale posledny co mam je total shit g900i tak spomaleny foun som v zivote nevidel cim skor sa toho crepu mosim zbavit a asi znova pojdem do SE ale bez OS bud to c905 abo 902 este uvidim moznost je tu aj na to htc ....mal som len raz nokiu a nikdy vacej n.c.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru