punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Audio

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Audio

butthead
Zaslal: čt září 11, 2008 10:27 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
Tak si daj to co mam ja http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gallery&image_id=507 , nehovorim ze je to super ale mne az az staci. Neviem kolko to stoji tu (ja to mam z Anglicka) ale je to kazdopadne jednoducha montaz lebo ten subac je aktivny a nemusis sa hrat so zosilnovacom a ja mam k tomu este aj taku super zasuvku od VIBE-u (vlastne vsetko je od VIBE-u) pomocou ktorej odpojis subac spolu so zosikom jednym tahom a hned mas prazdny kufor a -10kg Laughing ako chces .... cuss

Zaslal: pá září 12, 2008 9:21 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
BenzyL napsal:
MrChodnyCZ napsal:
ja bych si za ty prachy nechal snizit auto a na muziku se vykaslal... Mr. Green

sak rikam..dva okruhy este necham seeriovou kozu a takovydle upravicky az pres zimu Wink ted to chci jak rikam..abych nejezdil potichu Laughing

Mr. ma velku pravdu.. ked chces jazdit na okruhoch, znizenie, podvozok je ovela lepsia investicia.. Wink 16Vcka maju velmi dobry zvuk motoru, naco Ti je hudba? Pripadne trochu stiahni okienko Wink alebo daj inu koncovku a ticho je zrazu prec Mr. Green Mr. Green Mr. Green

a aby som teda dal nieco aj k Teme.. ak nie si vysadeny na hudbu, staci Ti autoradio a kvalitnejsie repro.. a ak das aj ovaly do plata, mas po probleme Wink ja to tak mam a max spokojenost, prazdny kufor a ked treba, odpojim 4 kabliky (10sec) a vyberiem plato.. nepotrebujem ziadny zosik ani subac a do 10siny som sa zmestil hravo (rok a pol dozadu).. je pravda ze so subacom to hraje lepsie (v TN ma chalani presvedcili) ale ak nie si hudbofil tak to nepotrebujes..akurat to budes furt vyhadzovat z kufra Wink Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
BenzyL
Zaslal: pá září 12, 2008 10:55 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
Majo napsal:
BenzyL napsal:
MrChodnyCZ napsal:
ja bych si za ty prachy nechal snizit auto a na muziku se vykaslal... Mr. Green

sak rikam..dva okruhy este necham seeriovou kozu a takovydle upravicky az pres zimu Wink ted to chci jak rikam..abych nejezdil potichu Laughing

Mr. ma velku pravdu.. ked chces jazdit na okruhoch, znizenie, podvozok je ovela lepsia investicia.. Wink 16Vcka maju velmi dobry zvuk motoru, naco Ti je hudba? Pripadne trochu stiahni okienko Wink alebo daj inu koncovku a ticho je zrazu prec Mr. Green Mr. Green Mr. Green

a aby som teda dal nieco aj k Teme.. ak nie si vysadeny na hudbu, staci Ti autoradio a kvalitnejsie repro.. a ak das aj ovaly do plata, mas po probleme Wink ja to tak mam a max spokojenost, prazdny kufor a ked treba, odpojim 4 kabliky (10sec) a vyberiem plato.. nepotrebujem ziadny zosik ani subac a do 10siny som sa zmestil hravo (rok a pol dozadu).. je pravda ze so subacom to hraje lepsie (v TN ma chalani presvedcili) ale ak nie si hudbofil tak to nepotrebujes..akurat to budes furt vyhadzovat z kufra Wink Very Happy
16Vcka maji bezesporu super zvuk...to jo....ale slyset porad ten jeden zvuk Laughing ne, rikam si, ze nekdy je potreba krapek zatucat...samo ze vrozumne mire Smile a kdyz bude okruh bo nejakej zavodik, tak ty dve minuty videlavani me fakt nezabijou Smile a ktomu okruhu....rikam ze velky upravy pujdou az pres zimu...ted auto hodne pouzivam a neni cas aby stalo v garazi Laughing

public-enemy
Zaslal: ne září 14, 2008 8:39 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 47 Bydliště: Praha 11
sem v tomto klubu novej takže nejdřív vás zdavim a ted k tý hudbě já osobně sem do hromady decibelů blázen až to štve i mojí milou zrovna ted mám objednaný dva basáky od USblastru o průměru 38cm brácha má v autě jeden a je to jedním slovem masakr plato sem si udělal sám a je v něm kompletní systém od Spektronu ve předu nejvědší slabina sestavy 13ky od Sony celí to žene 6ti kanál s prostorovim zvukem no a i když to není žádnej hi-tek tak to stačí aby si člověk ve vnitř nepokecal ani sám se sebou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BenzyL
Zaslal: ne září 14, 2008 8:46 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
public-enemy napsal:
sem v tomto klubu novej takže nejdřív vás zdavim a ted k tý hudbě já osobně sem do hromady decibelů blázen až to štve i mojí milou zrovna ted mám objednaný dva basáky od USblastru o průměru 38cm brácha má v autě jeden a je to jedním slovem masakr plato sem si udělal sám a je v něm kompletní systém od Spektronu ve předu nejvědší slabina sestavy 13ky od Sony celí to žene 6ti kanál s prostorovim zvukem no a i když to není žádnej hi-tek tak to stačí aby si člověk ve vnitř nepokecal ani sám se sebou

asi malej blazen! (vdobrym slova smyslu Laughing ) ..a nakolik takova parada vyjde? asi nic levnyho, co?? Smile

SkR@Bi
Zaslal: ne září 14, 2008 11:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
nechci nejak rejpat ale nedocet sem se tu co mas za radio a co mas v prednich dverich...to je podle me zaklad...a jinak nejlepsi 13 sou 16 tak se snaz Very Happy a tlumit a tlumit

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
public-enemy
Zaslal: po září 15, 2008 12:53 pm Odpovědět s citátem
SkR@Bi napsal:
nechci nejak rejpat ale nedocet sem se tu co mas za radio a co mas v prednich dverich...to je podle me zaklad...a jinak nejlepsi 13 sou 16 tak se snaz Very Happy a tlumit a tlumit

rádio mám pioneera cca 10000kč jinak ten zbytek počítám zhruba kolem 20000kč ale je to daný tim že spoustu věcí si seženu dost pod cenou no ty 13 sou fakt dost slaboučký (relativně) ale bohužel všechno je jen otázkou peněz no až bude ten kufr hotovej dám sem fotku chtěl bych se pustit i do motoru ale tomu bohužel moc nerozumim a nehctěl bych něco zničit jinak ty repráky ve předu jsou sony Xpod
public-enemy
Zaslal: ne říjen 26, 2008 10:40 pm Odpovědět s citátem
tak už sem do kufru namontoval ozvučnici osazenou dvouma basákama us-blaster 38cm a můžu říct že je to teda mazec těžko to popsat ale pro představu když na střechu postavim flašku s vodou tak jí to schodí na půlce hlasitosti a jelikoš mám jen 72kw VTS tak ani neřešim hmotnost tý sestavy jelikoš vim že na 16v prostě nemám ted mi zbejvá dodělat exteriér a nechat očalounit vnitřek a snad někdo z vás na jarních srazech moje snažení ocení protože VTS je VTS Laughing
martanc
Zaslal: ne říjen 26, 2008 10:44 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
public-enemy napsal:
tak už sem do kufru namontoval ozvučnici osazenou dvouma basákama us-blaster 38cm a můžu říct že je to teda mazec těžko to popsat ale pro představu když na střechu postavim flašku s vodou tak jí to schodí na půlce hlasitosti a jelikoš mám jen 72kw VTS tak ani neřešim hmotnost tý sestavy jelikoš vim že na 16v prostě nemám ted mi zbejvá dodělat exteriér a nechat očalounit vnitřek a snad někdo z vás na jarních srazech moje snažení ocení protože VTS je VTS Laughing
a foto by nebilo?

public-enemy
Zaslal: ne říjen 26, 2008 10:48 pm Odpovědět s citátem
foto dodám zejtra dneska sem to doladoval a nák nezbyl čas na focení
hikiny
Zaslal: po říjen 27, 2008 11:08 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha 10
muzika musí být, já mám JBL set a naprosto spokojená, takže doporučuji Very Happy
public-enemy
Zaslal: po říjen 27, 2008 4:20 pm Odpovědět s citátem
JBL je libová značka
BenzyL
Zaslal: po říjen 27, 2008 5:43 pm Odpovědět s citátem
public-enemy napsal:
JBL je libová značka

jako jedna z mala udava pri prodeji opravdovy hodnoty komponentuu Wink

public-enemy
Zaslal: po říjen 27, 2008 5:54 pm Odpovědět s citátem
a na to jak je kvalitní je i cenově při zemi to je taky plus
SkR@Bi
Zaslal: po listopad 03, 2008 11:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
public-enemy napsal:
foto dodám zejtra dneska sem to doladoval a nák nezbyl čas na focení

tak kde mame ty fotky??

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: