| Autor |
Zpráva |
|
| butthead |
Zaslal: čt září 11, 2008 10:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: pá září 12, 2008 9:21 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| BenzyL |
Zaslal: pá září 12, 2008 10:55 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Majo napsal: BenzyL napsal: MrChodnyCZ napsal: ja bych si za ty prachy nechal snizit auto a na muziku se vykaslal... 
sak rikam..dva okruhy este necham seeriovou kozu a takovydle upravicky az pres zimu  ted to chci jak rikam..abych nejezdil potichu 
Mr. ma velku pravdu.. ked chces jazdit na okruhoch, znizenie, podvozok je ovela lepsia investicia..  16Vcka maju velmi dobry zvuk motoru, naco Ti je hudba? Pripadne trochu stiahni okienko  alebo daj inu koncovku a ticho je zrazu prec
a aby som teda dal nieco aj k Teme.. ak nie si vysadeny na hudbu, staci Ti autoradio a kvalitnejsie repro.. a ak das aj ovaly do plata, mas po probleme  ja to tak mam a max spokojenost, prazdny kufor a ked treba, odpojim 4 kabliky (10sec) a vyberiem plato.. nepotrebujem ziadny zosik ani subac a do 10siny som sa zmestil hravo (rok a pol dozadu).. je pravda ze so subacom to hraje lepsie (v TN ma chalani presvedcili) ale ak nie si hudbofil tak to nepotrebujes..akurat to budes furt vyhadzovat z kufra  16Vcka maji bezesporu super zvuk...to jo....ale slyset porad ten jeden zvuk ne, rikam si, ze nekdy je potreba krapek zatucat...samo ze vrozumne mire a kdyz bude okruh bo nejakej zavodik, tak ty dve minuty videlavani me fakt nezabijou a ktomu okruhu....rikam ze velky upravy pujdou az pres zimu...ted auto hodne pouzivam a neni cas aby stalo v garazi  |
_________________ sexík 1.6 16V VTS ...Silver rocket...

|
|
| Návrat nahoru |
|
| public-enemy |
Zaslal: ne září 14, 2008 8:39 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| sem v tomto klubu novej takže nejdřív vás zdavim a ted k tý hudbě já osobně sem do hromady decibelů blázen až to štve i mojí milou zrovna ted mám objednaný dva basáky od USblastru o průměru 38cm brácha má v autě jeden a je to jedním slovem masakr plato sem si udělal sám a je v něm kompletní systém od Spektronu ve předu nejvědší slabina sestavy 13ky od Sony celí to žene 6ti kanál s prostorovim zvukem no a i když to není žádnej hi-tek tak to stačí aby si člověk ve vnitř nepokecal ani sám se sebou |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| BenzyL |
Zaslal: ne září 14, 2008 8:46 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
public-enemy napsal: sem v tomto klubu novej takže nejdřív vás zdavim a ted k tý hudbě já osobně sem do hromady decibelů blázen až to štve i mojí milou zrovna ted mám objednaný dva basáky od USblastru o průměru 38cm brácha má v autě jeden a je to jedním slovem masakr plato sem si udělal sám a je v něm kompletní systém od Spektronu ve předu nejvědší slabina sestavy 13ky od Sony celí to žene 6ti kanál s prostorovim zvukem no a i když to není žádnej hi-tek tak to stačí aby si člověk ve vnitř nepokecal ani sám se sebou
asi malej blazen! (vdobrym slova smyslu ) ..a nakolik takova parada vyjde? asi nic levnyho, co??  |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: ne září 14, 2008 11:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
nechci nejak rejpat ale nedocet sem se tu co mas za radio a co mas v prednich dverich...to je podle me zaklad...a jinak nejlepsi 13 sou 16 tak se snaz a tlumit a tlumit |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
| Návrat nahoru |
|
| public-enemy |
Zaslal: po září 15, 2008 12:53 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
SkR@Bi napsal: nechci nejak rejpat ale nedocet sem se tu co mas za radio a co mas v prednich dverich...to je podle me zaklad...a jinak nejlepsi 13 sou 16 tak se snaz  a tlumit a tlumit
rádio mám pioneera cca 10000kč jinak ten zbytek počítám zhruba kolem 20000kč ale je to daný tim že spoustu věcí si seženu dost pod cenou no ty 13 sou fakt dost slaboučký (relativně) ale bohužel všechno je jen otázkou peněz no až bude ten kufr hotovej dám sem fotku chtěl bych se pustit i do motoru ale tomu bohužel moc nerozumim a nehctěl bych něco zničit jinak ty repráky ve předu jsou sony Xpod |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| public-enemy |
Zaslal: ne říjen 26, 2008 10:40 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
tak už sem do kufru namontoval ozvučnici osazenou dvouma basákama us-blaster 38cm a můžu říct že je to teda mazec těžko to popsat ale pro představu když na střechu postavim flašku s vodou tak jí to schodí na půlce hlasitosti a jelikoš mám jen 72kw VTS tak ani neřešim hmotnost tý sestavy jelikoš vim že na 16v prostě nemám ted mi zbejvá dodělat exteriér a nechat očalounit vnitřek a snad někdo z vás na jarních srazech moje snažení ocení protože VTS je VTS  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: ne říjen 26, 2008 10:44 pm |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
public-enemy napsal: tak už sem do kufru namontoval ozvučnici osazenou dvouma basákama us-blaster 38cm a můžu říct že je to teda mazec těžko to popsat ale pro představu když na střechu postavim flašku s vodou tak jí to schodí na půlce hlasitosti a jelikoš mám jen 72kw VTS tak ani neřešim hmotnost tý sestavy jelikoš vim že na 16v prostě nemám ted mi zbejvá dodělat exteriér a nechat očalounit vnitřek a snad někdo z vás na jarních srazech moje snažení ocení protože VTS je VTS  a foto by nebilo? |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| public-enemy |
Zaslal: ne říjen 26, 2008 10:48 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| foto dodám zejtra dneska sem to doladoval a nák nezbyl čas na focení |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| hikiny |
Zaslal: po říjen 27, 2008 11:08 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
muzika musí být, já mám JBL set a naprosto spokojená, takže doporučuji  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| public-enemy |
Zaslal: po říjen 27, 2008 4:20 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
| Návrat nahoru |
|
| BenzyL |
Zaslal: po říjen 27, 2008 5:43 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
public-enemy napsal: JBL je libová značka
jako jedna z mala udava pri prodeji opravdovy hodnoty komponentuu  |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| public-enemy |
Zaslal: po říjen 27, 2008 5:54 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| a na to jak je kvalitní je i cenově při zemi to je taky plus |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: po listopad 03, 2008 11:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
public-enemy napsal: foto dodám zejtra dneska sem to doladoval a nák nezbyl čas na focení
tak kde mame ty fotky?? |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|