punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - duplex

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  duplex

KenaD
Zaslal: ne červenec 13, 2008 8:56 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
Flin: A má to aspoň nějaký zajimavý zvuk? Nebo je to kalsika jak s jednou koncovkou?

Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
FLin
Zaslal: ne červenec 13, 2008 9:19 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2008 Příspěvky: 79 Bydliště: Nová Paka
KenaD: no jelikož to mam 1.1 takže burácivej zvuk to zas tak není, ale je taky pravdou, že když to točim do vyšších otáček tak si ten zvuk nemůžu vynachválit a určitě tomu napomáhá i ten sportovní filtr...a hlavně....když jedu normálně třeba v obci tak se lidi nemusej otáčet a říkat si co to jede za traktor poněvadž je to skoro nerozpoznatelný od jedné koncovky..
KenaD
Zaslal: ne červenec 13, 2008 9:23 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
FLin napsal:
KenaD: no jelikož to mam 1.1 takže burácivej zvuk to zas tak není, ale je taky pravdou, že když to točim do vyšších otáček tak si ten zvuk nemůžu vynachválit a určitě tomu napomáhá i ten sportovní filtr...a hlavně....když jedu normálně třeba v obci tak se lidi nemusej otáčet a říkat si co to jede za traktor poněvadž je to skoro nerozpoznatelný od jedné koncovky..

Takže to je jen o vzheldu Smile

Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170
FLin
Zaslal: ne červenec 13, 2008 9:23 am Odpovědět s citátem
Lukes.2002: díky moc...sem rád, že nejsem jedinej na tomhle světě komu se to líbí
FLin
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:04 am Odpovědět s citátem
KenaD napsal:
FLin napsal:

Takže to je jen o vzheldu Smile

no dá se to tak i říct...ale já nemam možnost srovnat....řídil jsem krom mého ještě jedno saxo s normálnim laufem a stejnym výkonem a nedalo se to srovnat...
CJ.01
Zaslal: čt červenec 17, 2008 6:38 pm Odpovědět s citátem
Banned!! Založen: 17. 07. 2008 Příspěvky: 61 Bydliště: BOUDOV
DUPLEX JE SUPER
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zeli
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:59 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 10. 2008 Příspěvky: 136 Bydliště: Sýkořice,okr. Rakovník
ahoj,jo duplex je dobrej,má krasnej zvuk,aspon ten muj teda:-Djinak ted ho mam na prodej,tak kdyby někdo chtěl tak písněte...Winkjá pošlu fotky a můžeme se domluvit nějak:-)

Zaslal: ne listopad 16, 2008 12:18 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
Hoj,tak já sice duplex nemám nevypadá to zle ale na saxo ych si to nedal,jinak s rezervou to neřeš kup si ten sprej když pichneš tak to tam foukneš a hotovo ale zase stím nemužeš jezdit furt musíš stím do pneuservisu pokud se nepletu je to tak akorát na dojetí kam potřebuješ Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
martanc
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:43 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Nick napsal:
Hoj,tak já sice duplex nemám nevypadá to zle ale na saxo ych si to nedal,jinak s rezervou to neřeš kup si ten sprej když pichneš tak to tam foukneš a hotovo ale zase stím nemužeš jezdit furt musíš stím do pneuservisu pokud se nepletu je to tak akorát na dojetí kam potřebuješ Smile
nepleteš se je to sice podle druhu toho spreje ale většinou je to maximálně desítky kilometrů. Ale pokud budete někde stát v noci a dešti tak je to rozhodně lepší než měnit kolo. Já mam v plánu si ho pořídit i když mam pod autem rezervu

dyk77
Zaslal: po listopad 17, 2008 9:40 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Jen malá vsuvka. Jízda bez rezervy je v rozporu s vyhláškou, nejedná-li se o vozy jimž byla udělena výjimka. Pokud se přesto tak rozhodneš, doporučuji kvalitní opravárenskou sadu, která je předepsána místo rezervy právě pro vozy jimž byla výjimka udělena , tedy přinejmenším náhradní ventilek s montážním klíčkem na jeho demontáž, lepidlo a kompresor na 12V.
Místo sprejů se kterými nemám zkušenost se k opravárenské sadě dodávají tekutá lepidla v 500ml lahvi, která se aplikují tak, že se kolo zastaví ventilkem dolů, vyšroubuje se ventilek, lepidlo se otvorem pro ventilek nalije do pneumatiky, našroubuje se ventilek, nahustí se kolo kompresorem a vyjede se rychlostí max 80km/h , čímž dojde k rovnoměrnému rozlití na vnitřku pneumatiky a ucpání netěsnosti. Lepidlo je tzv. na dojetí. Mělo by se s takto opravenou pneu dojet do nejbližšího pneuservisu a nechat pneu odborně opravit. Lepidlo nezajistí zalepení větší díry např. proražením, tzn. pokud budeš mít v kole pořádnou skobu, připrav si raději tel. číslo na nějakou assistent službu ( ABA ), která Ti pomůže v nouzi.
Lepidlo je v podobě řídké tekutiny, která na vzduchu velmi rychle vulkanizuje. Barvou, zápachem i tím jak vypadá po vytvrzení, bych lepidlo přirovnal Chemoprenu, ovšem reakce na vzduchu je úžasně rychlá, což po rozlití lepidla na vnitřku pneu, zaručuje rychlé vytěsnění.
Lepidlo jsem kupoval v Mercedesu, je to originální díl pro Smart tzv. SADA OPRAVAÁRENSKÁ kód Q0007300V003000000. Obsahem vystačuje i na lepení rozměrnějších pneumatik, čehož bych se u spreje bál, protože se mi jeví akorát tak na bezpečné lepení jízdních kol, ale nemám s tím zkušenost.

Obrázek lepidla s plnící trubičkou - prodejné jako komplet za 668,-Kč

Ještě jsem si vzpomněl na jeden prvek, který vozím v autě a měl by být schopný opravit pneu.
V sadě je vrták, jehla, lepidlo a lepící tyčinky. POkud je v pneu např. hřebík, musíme ho odstranit, vrtákem se upraví tvar díry po hřebíku pro vložení tyčinky. Aplikuje se lepidlo na místo kde je díra. Jehlou se natlačí tyčinka do díry a tyčinka se zastřihne.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nick
Zaslal: po listopad 17, 2008 11:33 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
Jo toak to je super aspoň jsem chytřejší zase,tak já bych to viděl zustat u rezervy Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
martanc
Zaslal: po listopad 17, 2008 2:19 pm Odpovědět s citátem
Nick napsal:
Jo toak to je super aspoň jsem chytřejší zase,tak já bych to viděl zustat u rezervy Smile
no ono to je asi nejlepší ale asi pořídím pro jistotu i sprej protože nikdy nevíš co ti znemožní přezutí, já sem například včera v garáži přezouval na zimní a leví přední kolo mi nešlo zaboha sundat povedlo se nám to až tak po hodině a to ještě ve dvou drželo tam jak přivařený takže kdybych ho někde pýchnul tak bych ho asi stejně nevyměnil takže kdyby se mi to náhodou ještě někdy stalo tak radši sebou budu vozit ten sprei abych alespoň mohl dojet

gordon SVK
Zaslal: po listopad 17, 2008 3:49 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
martanc napsal:
no ono to je asi nejlepší ale asi pořídím pro jistotu i sprej protože nikdy nevíš co ti znemožní přezutí, já sem například včera v garáži přezouval na zimní a leví přední kolo mi nešlo zaboha sundat povedlo se nám to až tak po hodině a to ještě ve dvou drželo tam jak přivařený takže kdybych ho někde pýchnul tak bych ho asi stejně nevyměnil takže kdyby se mi to náhodou ještě někdy stalo tak radši sebou budu vozit ten sprei abych alespoň mohl dojet

jj poznam keby som nemal po ruke aj riadne kladivo tak ani za boha ho nedam dole Very Happy

martanc
Zaslal: po listopad 17, 2008 4:15 pm Odpovědět s citátem
gordon SVK napsal:
martanc napsal:

jj poznam keby som nemal po ruke aj riadne kladivo tak ani za boha ho nedam dole Very Happy
mně to ale celkem překvapilo stim se se setkal poprvé. Proto nebudu nic riskovat a k rezervě přikoupim sprej protože kladivo se mi vozit nechce Very Happy Very Happy

dyk77
Zaslal: po listopad 17, 2008 11:54 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Ale hus s kladivem. Jde to docela snadno sundat tim zpusobem, ze se povoli trochu vsechny srouby na kole ( zustanou dotazeny jen rukou bez pouziti nastroje ) a udela se kratka jizda. Fakt staci kousek popojet na jednicku , popripade behem popojizdeni udelat par pohybu s volantem a ono se to uvolni. Kdyz se to dela opatrne, nic se tim nezkazi.

Spotřeba CITROEN SAXO

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: