| Autor |
Zpráva |
|
| Sejny |
Zaslal: so březen 08, 2008 9:55 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Rocky napsal: Tak jsem si pořídil následující blbinky a spokojenost maximální...říkal jsem si...venku krásně a autí je pořád nějaký špinavý, dám mu trochu lesku.
Nejdřív sem ho umyl auto šamponem HEKRA - asi kolem 60 Kč, pak sem opláchl auto a trochu i sebe obyč vodou  Nechal sem okapat a uschnout..na sluníčku to bylo celkem rychle suchý...pak jsem vzal hadřík a začal nanášet TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč - barvou obohacený ochraný vosk - maj na něm psáno - čistí leští zdokonaluje všechny druhy laku včetně metalickejch - což můžu potvrdit.... než sem auto stačil oběhnout, mohl sem vzít další hadr a rozleštit to ...upozorňuju, že je fakt dobrý, když je auto fakt suchý...místama mi pak ještě vytejkala voda a tam to šlo docela špatně leštit. No a druhej den sem si vyleštil okna - doma sem našel něco jako CLIN na okna a rámy - kolem 60 Kč a setřel stěrkou. A v konečný fázi sem vzal další hadr a nastříkal na lišty COYOTE - oživovač pneumatik a vnějších plastů - kolem 90 Kč - následně rozetřel. Závěrem, pokud se chcete mazlit s vašima autíčkama což asi většina i jo...tak s použitejma čistícíma prostředkama sem byl dost spokojenej a doporučuju. Fotku umytýho auta sem hodil do garáže.
TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč --- to je ono co mam objednany,ale jeste jsem tam nenmel cas zaskocit....
Rocky - mel jsi u toho i tu tuzku na vetsi skrabance?? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Rocky |
Zaslal: ne březen 09, 2008 3:07 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Jj měl, ale řekl bych, že je vcelku na prd...vypadá to jak rtěnka...zkoušel jsem tím zaplácávat větší škrábance a nic moc...ale jinak s tím Color magic plus spokojenost. Je fakt, že sem se s tím moc dlouho nečmáral...nechtěl jsem si s tím hrát celej den Přeci jen škrábanců je dost  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| KenaD |
Zaslal: út březen 18, 2008 1:06 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sejny napsal: Rocky napsal: Tak jsem si pořídil následující blbinky a spokojenost maximální...říkal jsem si...venku krásně a autí je pořád nějaký špinavý, dám mu trochu lesku.
Nejdřív sem ho umyl auto šamponem HEKRA - asi kolem 60 Kč, pak sem opláchl auto a trochu i sebe obyč vodou  Nechal sem okapat a uschnout..na sluníčku to bylo celkem rychle suchý...pak jsem vzal hadřík a začal nanášet TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč - barvou obohacený ochraný vosk - maj na něm psáno - čistí leští zdokonaluje všechny druhy laku včetně metalickejch - což můžu potvrdit.... než sem auto stačil oběhnout, mohl sem vzít další hadr a rozleštit to ...upozorňuju, že je fakt dobrý, když je auto fakt suchý...místama mi pak ještě vytejkala voda a tam to šlo docela špatně leštit. No a druhej den sem si vyleštil okna - doma sem našel něco jako CLIN na okna a rámy - kolem 60 Kč a setřel stěrkou. A v konečný fázi sem vzal další hadr a nastříkal na lišty COYOTE - oživovač pneumatik a vnějších plastů - kolem 90 Kč - následně rozetřel. Závěrem, pokud se chcete mazlit s vašima autíčkama což asi většina i jo...tak s použitejma čistícíma prostředkama sem byl dost spokojenej a doporučuju. Fotku umytýho auta sem hodil do garáže.
TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč --- to je ono co mam objednany,ale jeste jsem tam nenmel cas zaskocit....
Rocky - mel jsi u toho i tu tuzku na vetsi skrabance??
Tak to je ten přesný název co mám chtit jo? TurtleWax - COLOR MAGIC Plus dík |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Radulik |
Zaslal: út březen 18, 2008 1:09 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Ja som uz roky lestim auta s Color Magic od kotytnaciek...zykryje skrabance a dava autu dlhodoby lesk...cena je cca 500sk |
_________________ 1,6i VTR 65kW 1996 max zatial 200km/h
16v to nie je, ale daleko od neho nemaaa  |
|
| Návrat nahoru |
|
| KenaD |
Zaslal: út březen 18, 2008 1:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Radulik napsal: Ja som uz roky lestim auta s Color Magic od kotytnaciek...zykryje skrabance a dava autu dlhodoby lesk...cena je cca 500sk
Ja byhc potřeboval i něco na hluboke škrabance víš? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Radulik |
Zaslal: út březen 18, 2008 1:22 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| tak zalezi ake hlboke...az do zakladnej ci do plechu?to neviem, ci nieco zakryje...dalo by sa s tym ruzom, ale to bud vyzerat hrozne...ale vyskusaj viac krak naniest ,nechat uschnut a prelesit magic..mozno, ze to pomoze... |
_________________ 1,6i VTR 65kW 1996 max zatial 200km/h
16v to nie je, ale daleko od neho nemaaa  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Rocky |
Zaslal: út březen 18, 2008 4:37 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mno tak na hluboký škrábance nevím jestli pomůže...řekl bych že spíš ne. Ale rozhodně tomu neublíží... a lepší to bude určitě.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| KenaD |
Zaslal: st březen 19, 2008 1:36 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak sem se ptal v jednom obchodě AUTO KOSMETIKA a TurtleWax - COLOR MAGIC Plus nemaji na u. Vubec nemaji žadnou leštěnku na zaltou barvu. TAk nějaka rada? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sejny |
Zaslal: st březen 19, 2008 2:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
KenaD napsal: Tak sem se ptal v jednom obchodě AUTO KOSMETIKA a TurtleWax - COLOR MAGIC Plus nemaji na  u. Vubec nemaji žadnou leštěnku na zaltou barvu. TAk nějaka rada?
hm,docela smůla,asi moc zlatých aut nejezdí....
tak zkus nějakej bezbarvej ,ne? treba ji taky dělají TurtleWax.... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|