punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Ženy a volant

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Ženy a volant

mazilekk.007
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:26 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 01. 2008 Příspěvky: 101 Bydliště: Hustopeče,okres Břeclav
ja sa nevervujem,a suhlasim s tvojim nazorom,ale potom je asi nejaka ina nevyrovnana Laughing[/quote]

tak určitě nejsou všichni vyrovnaní..a pak to tak na těch silnicích dopadá Sad

Zaslal: pá leden 23, 2009 2:55 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha 10
Sandman napsal:
mazilekk.007 napsal:

v klidu...zbytečně se nervuješ Wink .já si myslím že každá ví své o svém jezdeckém umění,a pokud je to žena aspoň trošku sebevědomá a vyrovnaná tak ji ty názory tady nerozhodí....já se tomu dokonce zasměju.....když si to tady tak čtu.....vůbec mě to neštve co tady píšete...napsala jsem svůj názor a za ním si stojím....takže pohoda...a jak se říká....nikdo není dokonalí.... Very Happy

ja sa nevervujem,a suhlasim s tvojim nazorom,ale potom je asi nejaka ina nevyrovnana Laughing

ježííííš ty si vtipálek... první si tady kritizoval ty a najednou máš stejný názor - ty si fakt dobrej Laughing mno radši nic.. prostě tady pár inteligentních názorů padlo a s těma se stotožňuji a nemusím furt měnit názory Very Happy každej ví svoje a je mi to opravdu fuk, tak nechápu ty tvé trapné narážky Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sandman
Zaslal: pá leden 23, 2009 3:13 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
ako sa vravi trafena hus zagagala,ja nemenim nazory asi hulis vela travy,nepochopila si alebo nevies citat,nevadi,ja som vyrovnany,ale ty trpis nejakym komplexom zjavne....a vacsina zien nevie jazdit a koncim,maj si pekne svoj girlstuzing aj svoju pravdu a mysli si ze mam trapne narazky alebo som *****,mne je to jedno,ty si sa do mna zacala prva navazat a nie ja do teba Wink

Arrow THE END

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
hikiny
Zaslal: pá leden 23, 2009 5:27 pm Odpovědět s citátem
ty si dobrý kokot, radši si to přečti celý znova jo ! ty chytráku, když je to girlstuzing, tak proč holky vyhrávají v TC? radši se uklidni laskavě než začneš urážet auta! a jaký pak komplexy? prosimtě prober se!
Ritchma
Zaslal: pá leden 23, 2009 5:43 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Sandman - by si koukal jakou maj v Grilstuning drsnou slečnu s ITR která běžně vyhrává sprinty ve svojí kategorii Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
skokan
Zaslal: pá leden 23, 2009 5:57 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
Lukes - poprosim ta zmazat Hikinin nevhodny (vulgarny) prispevok Mad

vsetkym - skuste sa tu drzat v medziach slusnosti a aj ked riesite somariny, berte to ako diskusiu a nie ako krcmovu hadku !!! Evil or Very Mad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Ritchma
Zaslal: pá leden 23, 2009 5:59 pm Odpovědět s citátem
Skokan - opravdu? Za jeden vulgarismus v příspěvku to budeme promazávat? Jsem skoro rád že už jsem chodim jenom opravdu výjmečně........
MrChodnyCZ
Zaslal: pá leden 23, 2009 6:02 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
jsem proti jakekoliv cenzure! Laughing

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
2unlimited
Zaslal: pá leden 23, 2009 6:08 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 23. 07. 2007 Příspěvky: 751 Bydliště: Konig Pičo jinak Brno
aj ty kokot .....

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
hikiny
Zaslal: pá leden 23, 2009 6:18 pm Odpovědět s citátem
haha, to jsem byla ještě slušná.... hlavně, že on mluvil slušně
skokan
Zaslal: pá leden 23, 2009 6:28 pm Odpovědět s citátem
Ritchma napsal:
Skokan - opravdu? Za jeden vulgarismus v příspěvku to budeme promazávat? Jsem skoro rád že už jsem chodim jenom opravdu výjmečně........
Riso, nechci aby som si o tebe nieco pomyslel. Mam tu o vsetkych relativne dobru mienku a take slova tu nepustaju ani chlapi natozto aby to tu sekala dievcina. Je jasne ze si tu moze kludne aj nadavat ale potom ta uroven aj tak bude vyzerat. Ten jeden prispevok bol uplne zbytocny, nehovorim ze ma mazat vsetko. Ak je to len nejaka forma tvojej reakcie na kamosku z Praglu tak OK, ale pride mi tvoja reakcia neopodstatnena. Verim ze najdes dostatok for kde sa bude nadavat a kludne si nechaj sypat na hlavu bordel ak ti to pride vhodne ale mne to tuna vhodne proste nepride. Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Ritchma
Zaslal: pá leden 23, 2009 6:31 pm Odpovědět s citátem
Celá ta diskuze je úplně zbytečná a mysli si o mě co chceš. Já tyhle ty "hádky" po netu beru s rezervou. Ale jako kvůli jednom hloupýmu vulgarismu to mazat? Promiň, ale to fakt přeháníš!
skokan
Zaslal: pá leden 23, 2009 6:37 pm Odpovědět s citátem
Ritchma napsal:
Celá ta diskuze je úplně zbytečná a mysli si o mě co chceš. Já tyhle ty "hádky" po netu beru s rezervou. Ale jako kvůli jednom hloupýmu vulgarismu to mazat? Promiň, ale to fakt přeháníš!
hmm .. no neviem, jedna vec je hadat sa a druha vec je ked ma niekto nazve pohlavnym organom. Dobre, kludne nech to tam necha, aspon si ostatni urobia obraz o danej dievcine a celkovo o urovni tej konkretnej diskusie. Ja to beriem tak ze komu dochadzaju argumenty, ten prechadza k nadavkam a komu dochadzaju nadavky, tak ten prechadza k agresii ... tot vsio, moj nazor na vec.

mazilekk.007
Zaslal: pá leden 23, 2009 7:04 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 01. 2008 Příspěvky: 101 Bydliště: Hustopeče,okres Břeclav
já už bych téhle diskuze uplně nechala...myslím že je zbytečné se takhle dohadovat.....dotknul se prostě nečeho na čem hikiny záleží...jestli tím autem a tuningem žije tak se jí nedivte že ji to popudilo k takovým slovům....já bych to celé uzavřela a neřešila to...je spoustu špatných řidičů v obouch pohlaví a hotovo...konec tečka tlustá čára hotovo Sad

Zaslal: pá leden 23, 2009 7:10 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
tak to aby se snad do Pavova na sraz nachystala jizda zrucnosti, co Very Happy

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 8 z 9
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Přejdi na: