| Autor |
Zpráva |
|
| ViktorVTS |
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:22 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
MrChodnyCZ napsal: s ohnutym ramenem se muze lehce svezt tlumic a klidne i tehlica, ale aspon mate prostor pro smlouvani 
JJ, souhlas. Na to si dat taky pozor. |
_________________ Nepotrebuji si honit ego velkym autem  |
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:27 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
ViktorVTS napsal: lak bude asi taky stat za hovno, protoze nikdo neda kvalitni lak za 30tis na auto, ktere se prodava za beznou cenu.
Takove ty vychytavky, jako ze se auto poleje vodou a hned se foti, aby to vypadalo cool a jako nove, jo  |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Flori |
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:36 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| ja mel taky kolo v zadu viz muj profil a to tak ze se ani netocilo a odneslo to jen rameno, premejslel sem nad ti kolem a rameno muze byt dobre ale ulozeni ramena muze byt posunetu jestli to bylo vic tukly to by pak bylo na houno. Ja tam zitra zavolam at to reknou na rovinu a nedelaj kokoty nemame to pres kopec a jet tam kuli tomu abych zjistil ze je to strep se mi nechce. |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| ViktorVTS |
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:37 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
taky taky
Ale ja to spis myslel tak, ze auto muze mit novy lak, ale bude to takzvana rychlokvaska za par penez a udelana za jeden den. Takovy lak se vestinou do roka zacne loupat atd... |
|
| Návrat nahoru |
|
| ViktorVTS |
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:41 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Flori napsal: ja mel taky kolo v zadu viz muj profil a to tak ze se ani netocilo a odneslo to jen rameno, premejslel sem nad ti kolem a rameno muze byt dobre ale ulozeni ramena muze byt posunetu jestli to bylo vic tukly to by pak bylo na houno. Ja tam zitra zavolam at to reknou na rovinu a nedelaj kokoty nemame to pres kopec a jet tam kuli tomu abych zjistil ze je to strep se mi nechce.
Neblazni, nikdo ti to na rovinu nerekne a hlavne ne bazar.
Zajemce z daleka = 50% prodeje |
|
| Návrat nahoru |
|
| Flori |
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:43 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| uvidim zejtra jim zavolam kdyztak se na to podivame a uvidi se no nejsem takovej blb ze bych neposnal nejakou zavadu sam jsem se spalil a ponaucil. Podle toho co reknou po telefonu treba z toho sejde. potreboval bych prave nejakoho cloveka kterej o nem neco vi nebo kterej si ho chtel koupit a nekoupil. |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Flori |
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:46 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
s tim 50% je pravda no . nemate nekdo nejakej dobrej tip na koupi 16V mk2? |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| P.E.T.R |
Zaslal: čt březen 11, 2010 10:34 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Flori napsal: s tim 50% je pravda no  . nemate nekdo nejakej dobrej tip na koupi 16V mk2?
tohle jsem teď našel:
http://www.aukro.cz/item955038980_citroen_saxo_vts.html |
_________________ 2000 Saxo VTS 1.6 16V race car
2000 Saxo VTS 1.6 16V civil
2001 Peugeot 607 3.0 V6
2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi
.jpg)
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho! |
|
| Návrat nahoru |
|
| Petr Svaták |
Zaslal: čt březen 11, 2010 11:14 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| mattell |
Zaslal: pá březen 12, 2010 7:51 am |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Naprostý souhlas s ViktoremVTS, nečekej že se přes telefon dovíš něco kloudného, řeknou ti že je to naprostá pecka a přijeďte, protože na to mám několik kupců! Jak už jsem psal předtím, naživo to je vždycky horší než na fotkách, o skládání ze dvou aut a novém laku už řeč byla. Nicméně držím palec a jsem zvědav jak dopadnete!
Toto VTS je taky docela podezřelé, bylo v inzerci už někdy v létě za nějakých 117 nebo 119 tisíc, čerstvě dovezené z venku, vyfocené pěti nebo sedmi fotkama na zahradě toho co to přivezl, moc pěkné si myslím, jen se mi z fotek zdálo že byla hyn zadní náprava. Asi za necelý měsíc se ztratilo z inzerce - asi to někdo koupil a za cca dva měsíce se to zase objevilo ale už za výrazně nižší cenu. Tzn. bu´d nový majitel zjistil co je tam vše v prdeli a chce se toho zbavit, nebo ten co to původně nabízel s tím potom začal jezdit, viděl že to za původně požadované peníze nejde prodat a teď to zkouší za míň, což by byla asi ta lepší varianta, ale těžko říct. Každopádně z těch fotek současných toho moc vidět nejde, z těch původních více, kdyby bylo na mně jel bych se v prvním kole podívat na toto zvláště když to máš blíže než na to původní, které dle mého vážně bude mrdka!  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sejny |
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:43 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja taky koupil borene auto (ridicova strana) ,taky jsem sem hodil inzerat a kluci mi radili, blikal airback,v predu nebyli litaky (vzadu ano) coz pro mnohe ze je to totalka atd... nakonec ho mam ,jediny problem byla geometrie a vystrelene pyropatrony, taliani to spravili hodne dobre.
takze auto chce fakt videt,kazda bouracka neznamena na hovno auto... |
_________________ ex- 1.1i _44kw_ r.v.97,195000km
ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
Radši mrtvej než druhej |
|
| Návrat nahoru |
|
| Flori |
Zaslal: pá březen 12, 2010 6:19 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| kluci dik to sago s tim kolem je boreny je v prdeli cela naprava a je sestaveny snad ze 3 sax. nasel sem jedno stribrne tady v pce ale majitel nebere tel. a taky zvlastnost prodava ho uz rok. |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: pá březen 12, 2010 7:20 pm |
|
|
|
| to napraskal bazarnik do telefonu nebo jste se byli podivat? |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Flori |
Zaslal: pá březen 12, 2010 8:35 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| kamos to osefoval:D |
Naposledy upravil Flori dne pá březen 12, 2010 9:10 pm, celkově upraveno 1 krát _________________

|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: pá březen 12, 2010 8:48 pm |
|
|
|
no tak je fajn, ze to tu dame dohromady i podle par fotek  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|