punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - kouřový kryt přes 3tí brzdový

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  kouřový kryt přes 3tí brzdový

Ondrej133
Zaslal: so červen 14, 2008 10:19 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 530 Bydliště: Plzeň
martanc napsal:
no abisme tady neprobýrali každý světlo zvláš tak na venkovním osvětlení auta oficiálně ledky bejt nemůžou nikde teď de o to jestli chceš montovat barevný a nebo bílí pokud barevný tak si rovnou říkáš o pokutu no a pokud bílí třeba na osvětlení SPZ tak je tam klidně dej stejně to nikdo nepozná a řekl bych že ani ty to nepoznáš jen to světlo bude v porovnání se žárovkama více bělejší jinej význam to asi nemá neber si to osobně podle mne je tohle zbytečnost ale nic proti

já vim že je to zbytečnost Smile no a když jsou vzadu barevný jakože v brzdách červený a v blinkrech žlutý tak tak tam bejt nesměj? to je pěkně trapný.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: so červen 14, 2008 10:23 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
teď nevim jak to myslíš jako barevný do koncovejch světel? tam sou všude bílý žárovky kromě blimkrů a podle zákona nejde ani tak o barvu i když taky ale hlavně o to že to světlo není na ledky dělaný je schválený pro normální žárovky a pro jejich vyzařování a ne pro led žárovky

Ondrej133
Zaslal: so červen 14, 2008 10:27 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
teď nevim jak to myslíš jako barevný do koncovejch světel? tam sou všude bílý žárovky kromě blimkrů a podle zákona nejde ani tak o barvu i když taky ale hlavně o to že to světlo není na ledky dělaný je schválený pro normální žárovky a pro jejich vyzařování a ne pro led žárovky

takže koupit rovnou zadní světla ledkový Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: so červen 14, 2008 10:28 pm Odpovědět s citátem
Ondrej133 napsal:
no to je ta nejlepší možnost až na tu cenu teda Very Happy Very Happy

Ondrej133
Zaslal: so červen 14, 2008 10:30 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
Ondrej133 napsal:
no to je ta nejlepší možnost až na tu cenu teda Very Happy Very Happy

to jo teda Smile tak už končim s blbejma otázkama Smile
martanc
Zaslal: so červen 14, 2008 10:31 pm Odpovědět s citátem
Ondrej133 napsal:
to jo teda Smile tak už končim s blbejma otázkama Smile
a tak klidně se ptej od toho to tady funguje Very Happy

Ondrej133
Zaslal: so červen 14, 2008 10:35 pm Odpovědět s citátem
martanc: Smile ale já už nevim na co se ptát.snad kde sehnat víčko nádrže.ale to sem nepatří a tak to nespěchá Smile

a taky proč má naše saxo vysoký otáčky a neukazuje otáčkoměr.ale to budu muset napsat do servisu a ne tady do tuningu co Smile

a taky jak zjistit jestli funduje imobilizér.protože po otoční klíčku se nerozsvítí ta kontrolka klíče. tak nevim no
martanc
Zaslal: so červen 14, 2008 10:41 pm Odpovědět s citátem
no kde sehnat výčko nádrže to nevím ale k tomu otáčkoměru to se v servise už mockrát řešilo já sám sem teďka koupil saxo taky s měněnou přístrojovkou kvůli nefunkčnímu otáčkoměru a u předešlého saxa mi taky zlobil takže jediný co ti poradím je sehnat si novej tudíž celou novou přístrojovku no a k tomu imobilizéru záleží jakej máš jestli v klíči a nebo jestli máš kalkulačku ale ta kontrolka by asi svítit měla ale je dost možný že je jen špatná žárovka. Jinak funkci ověříš tak že v případě imobilizéru kalkulačky jednoduše nezadáš kód a skusíš nastartovat a pokud máš imobilizér v klíči tak skus ten čip z klíčku vyndat a nastartovat bez něj a uvidíš jestli funguje a nebo ne Smile

Ondrej133
Zaslal: so červen 14, 2008 10:47 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
no kde sehnat výčko nádrže to nevím ale k tomu otáčkoměru to se v servise už mockrát řešilo já sám sem teďka koupil saxo taky s měněnou přístrojovkou kvůli nefunkčnímu otáčkoměru a u předešlého saxa mi taky zlobil takže jediný co ti poradím je sehnat si novej tudíž celou novou přístrojovku no a k tomu imobilizéru záleží jakej máš jestli v klíči a nebo jestli máš kalkulačku ale myslím že ta kontrolka svítí jen v případě problémů ale to si nejsem jistej

máme v klíči.jak u saxa tak u xsary. a u xsary jenom problikne nesvítí pořád to ne Smile ale u saxa ani blik.tak nevim.a chtěli jsme u xsary udělat test tak jsme vzali alobal a stejně to šlo nastartovat tak nevíme jestli se to přenáší trochu po klíči nebo jak no Smile
martanc
Zaslal: so červen 14, 2008 10:49 pm Odpovědět s citátem
no u saxa by měla taky jen probliknout jinak alobalem ho neodstíníš to by musela bejt slušná vrstva Very Happy Very Happy

Ondrej133
Zaslal: so červen 14, 2008 10:54 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
no u saxa by měla taky jen probliknout jinak alobalem ho neodstíníš to by musela bejt slušná vrstva Very Happy Very Happy

slušná vrstva říkáš? Very Happy no alobal by nebyl problém Smile
martanc
Zaslal: so červen 14, 2008 10:57 pm Odpovědět s citátem
Ondrej133 napsal:
no tak na úrovni plechového plíšku kterej je na zapalování které nemá imob. vzpoměn jak vypadalo zapalování u stodvacítky Very Happy Very Happy Very Happy

Ondrej133
Zaslal: ne červen 15, 2008 8:58 am Odpovědět s citátem
martanc napsal:
Ondrej133 napsal:
no tak na úrovni plechového plíšku kterej je na zapalování které nemá imob. vzpoměn jak vypadalo zapalování u stodvacítky Very Happy Very Happy Very Happy

prej vzpomeň Very Happy já ve stodvacítce seděl jenom několikrát a tak jsem to nezkoumal Smile a jak se dá vyndat ten čip z klíčku? to by mě zajímalo Smile
dave_m
Zaslal: ne červen 15, 2008 9:17 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
jen pro doplneni, u tretiho brzdovyho se moc na hel vyzarovani nehraje. Nebo myslite, ze je potreba upozornit aji auta vedle? Idea

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ondrej133
Zaslal: ne červen 15, 2008 9:43 am Odpovědět s citátem
dave_m napsal:
jen pro doplneni, u tretiho brzdovyho se moc na hel vyzarovani nehraje. Nebo myslite, ze je potreba upozornit aji auta vedle? Idea

no právě si myslim že asi ne. Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: