punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - koupím motor 1,6 16V

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  koupím motor 1,6 16V

swooper
Zaslal: čt duben 24, 2008 8:06 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 26. 09. 2006 Příspěvky: 787 Bydliště: Příbram
Já mám za to, že máš 8V nebo se pletu? Venca Pinc mi říkal že máš prej se Ságem problémy. Tak snad brzy něco seženeš. Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
DJ-VTS
Zaslal: pá duben 25, 2008 3:45 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 03. 2008 Příspěvky: 91 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
votry napsal:
Chtěl bych koupit mtor do VTS 1,6 16V Můj je v háji a buď si mám nechat udělat generálku nebo koupit novej. Nevíte někdo o nějakém řešení??

Čau vidím, že scháníš motor do VTS, tak mně napadlo, že já jak sem mněl nabourané moje VTS, tak jsem kupoval na něho druhou převodovku od kamarada, který prodavá dily na Peugeoty, no a řikal mi že Saxa VTS mají stejný motor i převodovku jak Peugeot 106sport, že je to to samé, tak jsem vytáhl mojí převodovku donesl mu jí a vytáhl mi uplně přesně tu samou převodovku oreginál ze 106ky, hodil jsem ji tam a jezdím sní furt bez problemu. No a jak tu vidím ten tvů inzerát a vidím, že nemužeš furt sehnat, tak mně napadlo, že by si se ho mohl zeptat, jestli ten motor nemá. Myslím si, že by ho mněl mít. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Adler
Zaslal: pá duben 25, 2008 4:30 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
hlaven aby to byl oreginaln motor Smile Smile Smile

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
votry
Zaslal: so duben 26, 2008 10:53 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 28. 09. 2007 Příspěvky: 6 Bydliště: Dobříš
swooper napsal:
Já mám za to, že máš 8V nebo se pletu? Venca Pinc mi říkal že máš prej se Ságem problémy. Tak snad brzy něco seženeš. Exclamation

Pleteš se mám 16V ale pořád nejezdí a sere se
votry
Zaslal: so duben 26, 2008 10:54 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 28. 09. 2007 Příspěvky: 6 Bydliště: Dobříš
DJ-VTS napsal:

Čau vidím, že scháníš motor do VTS, tak mně napadlo, že já jak sem mněl nabourané moje VTS, tak jsem kupoval na něho druhou převodovku od kamarada, který prodavá dily na Peugeoty, no a řikal mi že Saxa VTS mají stejný motor i převodovku jak Peugeot 106sport, že je to to samé, tak jsem vytáhl mojí převodovku donesl mu jí a vytáhl mi uplně přesně tu samou převodovku oreginál ze 106ky, hodil jsem ji tam a jezdím sní furt bez problemu. No a jak tu vidím ten tvů inzerát a vidím, že nemužeš furt sehnat, tak mně napadlo, že by si se ho mohl zeptat, jestli ten motor nemá. Myslím si, že by ho mněl mít. Wink

Tak se zkus prosím zeptat na ten motor
DJ-VTS
Zaslal: po duben 28, 2008 9:33 pm Odpovědět s citátem
votry napsal:
Chtěl bych koupit mtor do VTS 1,6 16V Můj je v háji a buď si mám nechat udělat generálku nebo koupit novej. Nevíte někdo o nějakém řešení??

Čau vidím, že scháníš motor do VTS, tak mně napadlo, že já jak sem mněl nabourané moje VTS, tak jsem kupoval na něho druhou převodovku od kamarada, který prodavá dily na Peugeoty, no a řikal mi že Saxa VTS mají stejný motor i převodovku jak Peugeot 106sport, že je to to samé, tak jsem vytáhl mojí převodovku donesl mu jí a vytáhl mi uplně přesně tu samou převodovku oreginál ze 106ky, hodil jsem ji tam a jezdím sní furt bez problemu. No a jak tu vidím ten tvů inzerát a vidím, že nemužeš furt sehnat, tak mně napadlo, že by si se ho mohl zeptat, jestli ten motor nemá. Myslím si, že by ho mněl mít. Wink[/quote]

Pokud budeš mít zajem skus se ho zeptat mohl by ho mít, ale musíš po něm chtít motor do Peugeota 106 1,6-16V nebo 8V, stím, že to scháníš do saxa VTS.Určitě je to ten samý motor a pasuje to tam jak prdel na hrnec. Tel.725 640713.Čau
Marth
Zaslal: út duben 29, 2008 6:44 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 14. 03. 2008 Příspěvky: 84 Bydliště: Brno
DJ-VTS napsal:

Hlavu stahuju, když je vyžraná.A když už tu palici mám dole tak ji stáhnu dám nove gufera a zabrousím ventily přijednom víš Smile jinak já osobně když nemám tlak ve valci tak spravuju hlavu protože mně tlak podchází pod ventilama, které netěsní. Nevím jak to řešíš ty ale v tomhle připadě nové pisty nepomužou nepo GO spodní časti motoru. To máš vrch v prdeli, takže si myslím, že by jsi se asi ty spíš neuživil. Zakaznik by mněl radost, když by mněl spodek motoru po GO a tlaky by mněl furt malé.

nevím proč se hned čertíš Very Happy Very Happy Very Happy
myslel jsi to dobře,ale je těžko dělat takové závěry ze slov že je motor po smrti...
sundáš hlavu a zjistíš že ve válcích už je mm schodek a pak ti asi udělání hlavy nestačí...
jedině že by jsi tu hlavu snížil pořádně a z odvětrání kliky by jsi udělal komín jak u parníku Twisted Evil

DJ-VTS
Zaslal: út duben 29, 2008 10:35 am Odpovědět s citátem
Marth napsal:

nevím proč se hned čertíš Very Happy Very Happy Very Happy
myslel jsi to dobře,ale je těžko dělat takové závěry ze slov že je motor po smrti...
sundáš hlavu a zjistíš že ve válcích už je mm schodek a pak ti asi udělání hlavy nestačí...
jedině že by jsi tu hlavu snížil pořádně a z odvětrání kliky by jsi udělal komín jak u parníku Twisted Evil

Né to já se nečertím, ale víš sám že hlavu moc snižovat nemužeš nebo ti brzo odejde klika. No aže máš milimetr schodek ve valci, který motor to nemá s toho saxa. Já myslím, že jich moc nebude.Takže si nemyslím, že ten motor má ten klučina po smrti. Nedavno sem mněl doma Peugeota 205 1,9GTI z nějakého 88r.v. a tam se dalo říct, že byl motor po smrti.Když sem měřil tlaky tak jen jediný jeden valec mněl 11Atmosfér, další mněly tak od 6-9 Atmosfér. A to auto uplně normalně jezdilo, dobré starty všechno, akorád bylo takové líné. Sundali sme palicu udělali jsme ji GO včetně ventilu, trochu se i stahla, a GTI po složení si jenom šepotalo, ale jak sme potom polechtali plyn na 1-2 létaly normalně 5cm kusy gumy z předních pneumatik.A až na 3 se GTI chytlo a uklidnilo. To bylo totiž to nejstarší a ty první GTI mněly 130 koní, takže na tu 1-2 hořelo pneu a to byl pro náz dukaz toho, že sme hlavu udělali dobře a že GTI zase ožilo, ikdyž mnělo milimetrový schudek ve valcích.Pak se mněřily tlaky a všechny mněly 11-11,3. což je super.Klučina jezdí furt a co sem se sním bavil tak jenom mění gumy, jako mladí ogaři!!! Laughing je spokojený, takže si myslím, že to VTSo co tady ten klučina do něho řeší ten motor by šlo oživit, samozřejmně je to těško říct, jestli to jde spravit nebo to nemá smysl, když nevíme co to dělá ten motor že? To by spíš chtělo vidět a pak dělat nějaké závěry.
Ghofig
Zaslal: út duben 29, 2008 11:14 am Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Davejte Quote jen na posledni prispevky. Kdyz davate popate Quote na prispevek nekde ze zacatku, tak to pak vypada hrozne a je v tom bordel.

Promazano, editovano Exclamation Idea

ex Opel Astra G 1,8, 92 kW
ex Škoda Octavia II 1,9 TDi, 77kW
Opel astra H, 1,7 CDTi, 74kW
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Majo
Zaslal: st duben 30, 2008 10:44 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
chalani maju s tym motorom pravdu, poznam saxo 16V co ma motor peugeot 16V a ide ako delova gula Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: