| Autor |
Zpráva |
|
| Sejny |
Zaslal: po únor 25, 2008 4:01 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Rocky |
Zaslal: po únor 25, 2008 4:57 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Vůbec netuším, ale pokud by to pomohlo...určo bych to taky zkusil...nějakej ten škrábanec se vždycky najde Jen tak mimochodem...co používáte za přípravky pro nablejskání vašich saxíků? Nebo všici myčky?  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sejny |
Zaslal: po únor 25, 2008 5:09 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Rocky napsal: Vůbec netuším, ale pokud by to pomohlo...určo bych to taky zkusil...nějakej ten škrábanec se vždycky najde  Jen tak mimochodem...co používáte za přípravky pro nablejskání vašich saxíků? Nebo všici myčky? 
do myčky za žádnou cenu - myčka škrábe jak kráva,to mi doporučili i v lakovně!
jinak po novým laku to nemusím ani ničím leštiti,jen to umyju vodou, to je prý stejně nejlepší! no jinak jsem používal,šampon s voskem,to docela dobře funguje... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: po únor 25, 2008 7:36 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
presne ... voda so samponom a potom mozno vosk. Cerstvy lak by som urcite do mycky nedaval ... raz sa mi to podarilo a bol som mooooooc nahnevany
Mycky su pre auta na ktorych vam nevadia skrabance! |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sparco900 |
Zaslal: po únor 25, 2008 7:45 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ja zas mam lestenku z anglicka za 1000sk a funguje to senzacne ale ako toto funguje netusim ale malo by ti to urcite pomoct aj lacne dokazu zazraky  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: po únor 25, 2008 7:48 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
co je to lestenka???  |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sparco900 |
Zaslal: po únor 25, 2008 7:50 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no ta pasta abo co to je ja to volam lestenka lebo to je take tekute  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Rocky |
Zaslal: po únor 25, 2008 9:30 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No tak pokud je novej lak tak to je jasný, že do myčky raději ne...ale novej fakt nemám...myčky nemusím, ale jednou za zimu si myslím není špatný jí prolítnout...přes zimu to auto dostane docela zabrat. Jinak sem pro spíš pěkně ručně nablejskat  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: po únor 25, 2008 9:46 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
ja po zime idem k znamemu co robi doma umyvanie aut ... rucna praca, exterier, interier a aj morot .. spokojnost a spolahlivost  |
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sejny |
Zaslal: čt únor 28, 2008 5:16 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
tak jsem dneska jel zjistit ,jak ta pasta a co a jak...
mno,tak mi tu pastu moc nedoporučovali,prý odstraní škrábance,ale taky lak ztratí všechen lesk a zůstane spíše matný.....
tak mi objednali vosk v barvě auta,který používají i oni a je to prý fakt dobrý,je u toho i vosk v pastelce pro hodně hluboký škrábance,je to sice krapet dražší ,ale 2x větší...
zítra si pro to jedu a vyzkouším to a pak dám vědět...
link vosku: http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-barevny-vosk-cerveny-500ml-s254749 |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Rocky |
Zaslal: pá únor 29, 2008 4:24 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Sejny napsal: tak jsem dneska jel zjistit ,jak ta pasta a co a jak...
mno,tak mi tu pastu moc nedoporučovali,prý odstraní škrábance,ale taky lak ztratí všechen lesk a zůstane spíše matný.....
tak mi objednali vosk v barvě auta,který používají i oni a je to prý fakt dobrý,je u toho i vosk v pastelce pro hodně hluboký škrábance,je to sice krapet dražší ,ale 2x větší...
zítra si pro to jedu a vyzkouším to a pak dám vědět...
link vosku: http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-barevny-vosk-cerveny-500ml-s254749
Určitě dej vědět...pokud bude spokojenost...taky bych zkusil  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| KenaD |
Zaslal: so březen 01, 2008 10:41 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zdravím zrovna sem chtěl založit takové téma a koukám, že už tu je
Já mám problem s škrábancem, ale hlubokým asi to bude od klíče nějaký pí*us škrábl. Slyšel sem, že sou tež nějake prostředky na hluboke škrábnce nějake fixy nebo co to, že se ten škarbanec s tím prejede a pak zaleští. Nevite něco o tom? a taky něco sem slyšel o nějakych leštěnkách které zaleští rozdíly v barvnych odstínách. Máte nějake zkušeností? Dííík |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sejny |
Zaslal: so březen 01, 2008 11:41 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
KenaD napsal: Zdravím zrovna sem chtěl založit takové téma a koukám, že už tu je
Já mám problem s škrábancem, ale hlubokým asi to bude od klíče nějaký pí*us škrábl. Slyšel sem, že sou tež nějake prostředky na hluboke škrábnce nějake fixy nebo co to, že se ten škarbanec s tím prejede a pak zaleští. Nevite něco o tom? a taky něco sem slyšel o nějakych leštěnkách které zaleští rozdíly v barvnych odstínách. Máte nějake zkušeností? Dííík
cau,no tohle přesně na to,je to tekutý vosk v barvě laku,ten to zaleští a je u toho ji vosk v tužce,ktery ten škrábanec taky vyplni a pak to přeleštíš a je to....
ještě jsem to teda nezkoušel,pac jsem to nestihl vyzvednout v obchode,ale pry to funguje...
http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-barevny-vosk-cerveny-500ml-s254749
akorat u tohodle neni ta tuzka, s tuzkou jsem to nenasel....ale v kazde mototechne ti to urcite objednaji,pak napisu presny nazev... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| KenaD |
Zaslal: so březen 01, 2008 12:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sejny napsal: KenaD napsal: Zdravím zrovna sem chtěl založit takové téma a koukám, že už tu je
Já mám problem s škrábancem, ale hlubokým asi to bude od klíče nějaký pí*us škrábl. Slyšel sem, že sou tež nějake prostředky na hluboke škrábnce nějake fixy nebo co to, že se ten škarbanec s tím prejede a pak zaleští. Nevite něco o tom? a taky něco sem slyšel o nějakych leštěnkách které zaleští rozdíly v barvnych odstínách. Máte nějake zkušeností? Dííík
cau,no tohle přesně na to,je to tekutý vosk v barvě laku,ten to zaleští a je u toho ji vosk v tužce,ktery ten škrábanec taky vyplni a pak to přeleštíš a je to....
ještě jsem to teda nezkoušel,pac jsem to nestihl vyzvednout v obchode,ale pry to funguje...
http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/turtle-wax/turtle-wax-barevny-vosk-cerveny-500ml-s254749
akorat u tohodle neni ta tuzka, s tuzkou jsem to nenasel....ale v kazde mototechne ti to urcite objednaji,pak napisu presny nazev...
Fajn tak odskoušej. A pak dej vědět a každopadně hoď přesny název Jinak doufám že se to dělá i pro u metlu  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Rocky |
Zaslal: so březen 08, 2008 12:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak jsem si pořídil následující blbinky a spokojenost maximální...říkal jsem si...venku krásně a autí je pořád nějaký špinavý, dám mu trochu lesku.
Nejdřív sem ho umyl auto šamponem HEKRA - asi kolem 60 Kč, pak sem opláchl auto a trochu i sebe obyč vodou Nechal sem okapat a uschnout..na sluníčku to bylo celkem rychle suchý...pak jsem vzal hadřík a začal nanášet TurtleWax - COLOR MAGIC Plus - kolem 370 Kč - barvou obohacený ochraný vosk - maj na něm psáno - čistí leští zdokonaluje všechny druhy laku včetně metalickejch - což můžu potvrdit.... než sem auto stačil oběhnout, mohl sem vzít další hadr a rozleštit to ...upozorňuju, že je fakt dobrý, když je auto fakt suchý...místama mi pak ještě vytejkala voda a tam to šlo docela špatně leštit. No a druhej den sem si vyleštil okna - doma sem našel něco jako CLIN na okna a rámy - kolem 60 Kč a setřel stěrkou. A v konečný fázi sem vzal další hadr a nastříkal na lišty COYOTE - oživovač pneumatik a vnějších plastů - kolem 90 Kč - následně rozetřel. Závěrem, pokud se chcete mazlit s vašima autíčkama což asi většina i jo...tak s použitejma čistícíma prostředkama sem byl dost spokojenej a doporučuju. Fotku umytýho auta sem hodil do garáže. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|