| Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Náhlé závady |
| Lukes.2002 |
Zaslal: pá březen 02, 2007 6:41 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
martanc napsal: ale jinak zavady zacinam resit i kdiz se nove zase objevujou  ale dnes sem uspesne viresil ventilator do kabiny  jen tak dal
No super...začínáš se dostávat do tempa:) |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
| Návrat nahoru |
|
| DAVE_FM |
Zaslal: pá březen 02, 2007 6:46 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
dyť jsi to nedávno dotáhl dom ne??? to se ti to teda pěkně sype chlape...  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lukes.2002 |
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:03 pm |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| nik |
Zaslal: pá březen 02, 2007 11:30 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ohledně toho centrálu.Pokud vám to nejde odemknout od spolujezdce,je v tom jen jediný háček.Ve dveřích je krokový motorek,který má do seba přivedené dvě svorkovnice.Jedna z nich je jen na to aby jste mohli odemikat a zamikat celé auto od spolujezdce a druhá proto aby vubec centrál jako takový fungoval.Můžete mít jednak tuhle svorkovnici (povysunutou,vypadenou) což je také možnost,ale tu bych nepředpokládal.Ale hlavní příčina je porucha tohodle okruhu.Nevím jak je to možné ale spravoval jsem to (jediná oprava výměna kroko motorku) asi 5x a vždy to bylo u spolujezdce.Ohledně toho otvírání kufru.Nekterá Saxa ve své výbavě nemají uzamikání kufru kličem,jen centrálem a to ve verzích kde byl centrál dodán přímo výrobcem.  |
_________________ 1.1 SX 8V 44kw r.v. 97 - taky řežu zatáčky  |
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: so březen 03, 2007 3:54 pm |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tak mam dalsi zavdu (detail) dneska sem sednul, nastartoval a ejhle nefungoval otackomer, po ujeti cca10km naskoćil a fungoval normalne ale po zastavení a poté opétovném nastartování se to opakovalo zase nesel a po 5km se rozbehl nevite cim to muze bejt nebo aspon kde bere signal? |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ghofig |
Zaslal: so březen 03, 2007 6:18 pm |
|
|
Site Admin
|
martanc napsal: tak mam dalsi zavdu (detail) dneska sem sednul, nastartoval a ejhle nefungoval otackomer, po ujeti cca10km naskoćil a fungoval normalne  ale po zastavení a poté opétovném nastartování se to opakovalo zase nesel a po 5km se rozbehl  nevite cim to muze bejt nebo aspon kde bere signal?
Bez to vymenit cele. To uz neni normalni  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: so březen 03, 2007 8:06 pm |
|
|
|
|
ghofig napsal: martanc napsal: tak mam dalsi zavdu (detail) dneska sem sednul, nastartoval a ejhle nefungoval otackomer, po ujeti cca10km naskoćil a fungoval normalne  ale po zastavení a poté opétovném nastartování se to opakovalo zase nesel a po 5km se rozbehl  nevite cim to muze bejt nebo aspon kde bere signal?
Bez to vymenit cele. To uz neni normalni  to snad ne tak vazny to nebude jinak sem celkem spokojen jen samy takovy blbosti ktery mne akorat naserou  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Brody |
Zaslal: so březen 03, 2007 8:29 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no ja kdyz sem koupil to moje,tak sem resil taky par zavad!Jelikoz to bylo mirne bouchnuty na predek i zadek tak se mi objevili tyto zavady:1.predni svetlo-ulomeny drzak=spatne serizeny svetla.2.zrcatko u spolujezdce-tam se odchlipoval plast.3.vymena cele zadni napravy za jinou!Jelikoz to bylo tuknuty na levej zadni roh,tak se mi hejbalo cely to rameno na naprave!No zavady mi behem tejdne odstranili zcela zdarma a jeste jako bonus mi promazali vsechny dvere!No auto uz mam hnedle dva roky a musim rict ze bez zavad!Sem spokojenej.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Brody |
Zaslal: so březen 03, 2007 8:35 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: martanc napsal: dyk77 napsal: Tak jsi podojil asi převodovku  to stopro ne  tak blbej nejsem  popravdě ani nevim kde ma vipustak a kud se to tam leje  a když sme u toho liti nevite co patri do posilovače rizeni mam v ty nadobce tak1cm 
Tak vypustak je uplne dole na vane.Musis samozrejme mit vyndany i olej.filtr a sundany vicko na najlevani.A olej na servo by mel bejt podle me nejaky ten hydraulicky,ale jakej presne ti nepovim! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: ne březen 04, 2007 11:01 am |
|
|
|
|
jj dikza rady ja taky myslim ze sou to jen takovy blbosti ktery se daj odstranit dit je to 10let stary tak co bych od toho cekal spis by mne zajimal nazor na ten nefunkcni otackomer  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Brody |
Zaslal: ne březen 04, 2007 12:55 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jo tak to nevim!  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: ne březen 04, 2007 2:59 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Brody |
Zaslal: ne březen 04, 2007 9:05 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Jeste k tomu otackomeru.Napadlo me jestli tam nebyl dodanej dodatecne!Jako jestli ho tam nedaval nekdo az dyl!Na prevodovku se podivam zitra!Pres den bude cas!  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po březen 05, 2007 2:41 pm |
|
|
|
|
Brody napsal: Jeste k tomu otackomeru.Napadlo me jestli tam nebyl dodanej dodatecne!Jako jestli ho tam nedaval nekdo az dyl!Na prevodovku se podivam zitra!Pres den bude cas!  ne je tam seriovej je to nejvisi vybava  |
|
| Návrat nahoru |
|
| dyk77 |
Zaslal: po březen 05, 2007 7:12 pm |
|
|
|
martanc napsal: Dýk za rady ale dneska sem to skoušel a u kufru a dveří spolujezdce ten klíč proste neotočim. Mam ještě jeden dotaz co se leje za kapalinu do posilovače řízení v ty nádobce mam tak 1cm.  Jo a nevite jakej klic je na vipuštak oleje zejtra ho chcy mnenit.
Posilovač řízení ..... olej typu Dexron ATF |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|