| Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Sportovní výfuk 16v |
| SMECOHOLIK |
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:16 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
| Návrat nahoru |
|
| fingerol |
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:20 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
a bude to fungovat i po vykonove strance ? ty mas 8v? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SMECOHOLIK |
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:24 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
fingerol napsal: a bude to fungovat i po vykonove strance ?  ty mas 8v?
tak nevim jak po výkonový stránce, ale mě jde hlavně o zvuk a výkon moc neřeším, mám 8v né 16v takže to neženu někam na závody atd., myslím si, že pokud se to fakt nebudu vzadu mlátit a nepoznám to, že to jede nějak nahovno, že to nezabírá od nízkých otáček atak, tak to teprve budu řešit tady s těma profíkama ale tak je to supersprint střed a koncak tak ss, takže by to fungovat mělo a svody jsou přímo na 8v, takže s výkonem by neměl být problém a myslim si že nějakýho oslíka to přidá myslim si že se SS kompletem můžeš dosáhnout nejlepšího zvuku a i výkonu |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| fingerol |
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:27 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ok tak se potom pochlub  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SMECOHOLIK |
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:32 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
| Návrat nahoru |
|
| fingerol |
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:38 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| fingerol |
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:55 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| ten vyfuk sry ale to je sirokej pojem to je jako od svodu až po konec? na kolik přijde taková hračka na zakázku nevíš ? A homologaci to nějakou má? a ještě dotaz hele vím že když si koupi nekdo koncovku remus na 1.2htb a pak s tím jezdí jak s nejakým pokladem tak tam se nic neděje ale tady u těch kompletu je nutný zásah do jednotky ?? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:07 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
fingerol napsal: ten vyfuk sry ale to je sirokej pojem to je jako od svodu až po konec? na kolik přijde taková hračka na zakázku nevíš ? A homologaci to nějakou má? a ještě dotaz hele vím že když si koupi nekdo koncovku remus na 1.2htb a pak s tím jezdí jak s nejakým pokladem tak tam se nic neděje ale tady u těch kompletu je nutný zásah do jednotky ??
ne, u těchto komponent určitě není nutné zasahovat do jednotky.
mimochodem, co teda nakonec mas za auto, fingerole? |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| fingerol |
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:24 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
fiestu 1.0i ne mám 1,6 16vencek já sem vám to tady už jak jsem ho koupil tak ste říkali že víte po kom to je ale nepamatuju se už nick jo benzyl myslim??? založím si tady svuj topick ale až bude nachystané a hotové... přeci jenom sem ho koupil a moc toho neudělal zatím nebyli ani peníze ani nějak čas .. proto je teď u našich přes zimu v garáži abych jednak ušetřil a ušetřené se mohlo konečně nějak projevit a za druhé ho chci prostě garážovat.... vím že auto si člověk koupí od toho aby mu sloužilo a podobné řeči ale já to tak prostě chci... můj plán právě vše podle ceny jak se co bude odehrávat je teď jsem konečně už kopil kapou místo té šílené laminátovky co tam byla...(byla po srážce se srnou a tak jako že na rychlu kytla a nalakovaná no byla v hrozném stavu potom už nehledě na tom že jsem byl u známého který čuměl pod kapotu a potom jak jsem jej vezl do jablonce k zimnímu spánku tak se ve 120 cca otevřela takže se defakto sama dorazila no .. jinak to není špatný kvuli váze snad jen co mě stvalo že to bylo na rychlo sponách a na gumě a tady mi to stoji před barákem v špk tak kdo chtěl si mohl vzít co chtěl..proto sem zvolil teď na cas origo),tak přes zimu chci nějaký ten podvozek posadil bych to asi o 30dolu plus nejaky dili na pn a pak vyfuk plus hudba... víc toho asi nestihnu ještě doopravit drobný kraviny který mne na tom stvou jako že občas nejde centrál u spolujezdce a větrák mi hučí jen na 3 a4 rychlost plus se nedá vypnout a ještě chci nechat opravit bok je to ponevím jakém střetu ale předchozí majitel to opravil tak že plastové nadkolí je přilepené montážní pěnou.. tuhle zimu to chci dát prostě celé do kupy aby to už bylo kompletní plus přidat pár drobnosti a další bych chtěl vytlači nějakou klisnu navrch... :-)no to je celý nikdo to číst nemusí ale sem po noční mám volno a nemuzu spát tak sem to sem alespoň sepsal ..  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SMECOHOLIK |
Zaslal: ne říjen 07, 2012 9:45 am |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SMECOHOLIK |
Zaslal: ne říjen 07, 2012 9:46 am |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
fingerol napsal: http://www.youtube.com/watch?v=BS2bOewCbA8 v tomhle asi vykuchal katik že bo že by dal komplet ss s katem takovej zvuk a ty plivance ? 
tak katík má určitě venku a myslim si že tam má střed bez tlumiče, prostě jen rouru no ale nevim |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| EiFFeL |
Zaslal: ne říjen 07, 2012 9:48 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
SMECOHOLIK napsal: jestli to je jen koncovka bo komplet... 
tak samozrejme ze komplet.... a kdyz dobre vyberes tak ti to spocitaj ze by ti to mozna mohlo i neco pridat  |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
| Návrat nahoru |
|
| fingerol |
Zaslal: ne říjen 07, 2012 10:13 am |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
a ty budes házet kat ven ? jako na stk neprojdeš o tom žádná ale v normálním provoze to dělá asi o dost vetší randál ne ? co když vykucháš kat a dáš tam střed s tlumičem ? nechce se mi totiž kupovat ex za 20k a aby ten potencionální nárust sežral kat nebo tak nejak .. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SMECOHOLIK |
Zaslal: ne říjen 07, 2012 10:35 am |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
fingerol napsal: a ty budes házet kat ven ?  jako na stk neprojdeš o tom žádná ale v normálním provoze to dělá asi o dost vetší randál ne ?  co když vykucháš kat a dáš tam střed s tlumičem ? nechce se mi totiž kupovat ex za 20k a aby ten potencionální nárust sežral kat nebo tak nejak ..
no jestli myslíš mě, tak budu dávat kat ven, já mam na 8v katík ve svodech, a jak tam dam ty lazený, tak je pryč stk mam přes známýho ale někdo tady psal, že když to moc neřve tak stk udělaš i ty emise udělal bo co, že prej to bylo sice už v červeným ale dali mu to bo co... tak když dám ten střed s tlumičem, nebude to nějak extra řvát si myslim, kdybych tam dal od SS tu rovou rouru tak by to pak řvalo teprve kámoš má rovnou rouru od svodů až do zadu a když jede na pětku po dálnici tak mi za pet minum třeštila gebule ! hroznej hukot ani jeho audio to moc nepřeřvalo a když už jo, tak mi zas bolela hlava z ty muziky, tady to je on :
http://www.youtube.com/watch?v=89_w5bH1gfc |

|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|